Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 suheda teşekkür ederim canım arkadaşım egzorzist sanada teşekkür ederim... gecem, sen ne ediyon... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Teşekkür ederim sevgi dolu arkadaşım. Durun bir çiçekte ben vereyim bakalım becerebilecekmiyim,Sedat,Geceyağmuru,The Boss,Mineu,Natalia,sardunyam,sedelina,aysum,forzen,sen estikçe ben tirerim,ipek,bekir,berceste,enkas,halilim,taurus,Bozan,güzelyaz ve diğer tüm forumdakilere teşekkür ediyorum canım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 meydün,arman ve vakana.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 suheda teşekkür ederim canım arkadaşım egzorzist sanada teşekkür ederim... gecem, sen ne ediyon... rica ederim... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 * sen estikçe ben titrerim... canım kardeşim çiçeğimi almışsın teşekkür ederim, nasılsın birtanem... - iyiyim ablacım napıyım....hayat ...akmaya ççalışıyorum içerisinde... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 bu çiçekte benden yukarıda yazan isimlere gelsin.. teşekkürr ederimm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 iyiyim ablacım napıyım....hayat ...akmaya ççalışıyorum içerisinde... canımmmm Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 gecem, sen ne ediyon... Bilmem Yuksam bilmeden bişeymi etmişim Dur ben sana bi çiçek verem ablacım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yumoteciğim sağol çiçek için teşekkürler... Bu çiçeğim bana çiçek veren arkadaşlara ve tüm çiçek almayan arkadaşlara gitsin canım senin gibi çok sıcak ve güzel bu çiçek çok çok çok sağol hemen aldımmmm Cok tesekkur ederim canimm yumotecim,pitirciksin birtanecik sen de tatlımmmmmm dostlarımın hepsi özeldir burda hepsi ayrı ayrı değerli benim için bu çiçekte benden yukarıda yazan isimlere gelsin.. teşekkürler yumote .......... ben de alıyım bari ne de olsa listeyi ben yapmıştım :P saol -sevgili egzorsistt Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 teşekkür ederim canım benim....herşey gönlünce olsun... senin de tatlım inşallah Canım benim,teşekkür ederim.. sen de canımsın dedemmm ne demek canım çok teşekkürler tatlım bişiy değil güzelyazım Teşekkür ederim tatlışş.. ay ay ay talış diyen dillerini yerim kız Yumotem canım tşk ederim gecem canımsın yumotem, canım benim teşekkür ederim çok güzel çiçeklerdi... sana layık değil ama canımsın sardunyamm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Şüheda ve Egzorsist;ikinize de teşekkür ederim.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Teşekkür ederim sevgi dolu arkadaşım. Durun bir çiçekte ben vereyim bakalım becerebilecekmiyim,Sedat,Geceyağmuru,The Boss,Mineu,Natalia,sardunyam,sedelina,aysum,forzen,sen estikçe ben tirerim,ipek,bekir,berceste,enkas,halilim,taurus,Bozan,güzelyaz ve diğer tüm forumdakilere Teşekkür ederim suheda.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostuma), Murti san'a, Taurusmutis'e, Sardunyama, Tan vakti'ne, Naty (tatlı kusenime), Ewücüm gamzelime, Lilaccığıma, Aysumcuma, Sedoşa, çiçeğim Gloriaya, tatlış Oliviacığıma, Leviathan'a, Egzorsiste, E-manyetiğe, Geceme, Dowjones'e, Mosyna'ya, Mineuye, Açacığıma, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüme, Celine, Güzelyazıma, Gulll e, Frozen a, Manidara, Güçlüye, Sen estikçe ben titrerime, Figgaro, en iyi çıkış yapan üye kaan bebetoya, Kahin, Pale ve Bodrumluya GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir Tsk ediorum bitanem Çiçek veren ellerin dert görmesin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Durun bir çiçekte ben vereyim bakalım becerebilecekmiyim,Sedat,Geceyağmuru,The Boss,Mineu,Natalia,sardunyam,sedelina,aysum,forzen,sen estikçe ben tirerim,ipek,bekir,berceste,enkas,halilim,taurus,Bozan,güzelyaz ve diğer tüm forumdakilere Çok tsk ederim Canım Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 sardunyam bitanecik ablammm çok teşekkür ederim aldım çiçeklerini ben de bunlarıııııııı ; Paulam (bitaneciğim ilk ve en samimi dostuma), Murti san'a, Taurusmutis'e, Sardunyama, Tan vakti'ne, Naty (tatlı kusenime), Ewücüm gamzelime, Lilaccığıma, Aysumcuma, Sedoşa, çiçeğim Gloriaya, tatlış Oliviacığıma, Leviathan'a, Egzorsiste, E-manyetiğe, Geceme, Dowjones'e, Mosyna'ya, Mineuye, Açacığıma, Leylacığıma (24), Gülsüncüğüme, Celine, Güzelyazıma, Gulll e, Frozen a, Manidara, Güçlüye, Sen estikçe ben titrerime, Figgaro, en iyi çıkış yapan üye kaan bebetoya, Kahin, Pale ve Bodrumluya GÖNDERİYORUMMMM ................................. adını unuttuklarım affedin lütfen beni seven herkes alabilir teşekkür ederim yumote geç fark ettim ama bir sebebi var kimse verdiğim çiçekleri kabul etmiyor bende bana kimse çiçek vermez diyerekten hiç bu topiğe bakma gereği duymuyordum ama içimden bakasım geldi baktım ve çok çok sevindimmmmmm çok teşeküür edrim.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Dünya İnsan Hakları gününüz kutlu olsun bütün insanların özgürce, demokrasi ile, barış içerisinde, kardeşçe yaşaması ve kimsenin haklarının gasp edilmemesi dileğiyle bu çiçek ve şiir hepinize armağandır. YAŞAMAYA DAİR Yaşamak şakaya gelmez Büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın Bir sincap gibi mesela Yani yaşamın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden Yani bütün işin gücün yaşamak olacak Yaşamayı ciddiye alacaksın Yani o derece , öylesine ki Mesela , kolların bağlı arkandan , sırtın duvarda Yahut kocaman gözlüklerin Beyaz gömleğinle bir laboratuarda İnsanlar için ölebileceksin Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için Hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken Hem de en güzel , en gerçek şeyin Yaşamak olduğunu bildiğin halde Yani öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı Yetmişinde bile , mesela , zeytin dikeceksin Hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil Ölmekten korktuğun halde , yok oluşa inanmadığın için Yaşamak yani ağır bastığından Nazım Hikmet Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 teşekkür ederim Keskinkalem, dileklerine katılıyorum... Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 en iyi bozucu olan Bozan'a bir çiçek gelsin benden yana................ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bir buçuk yıl önce açtığım bu topicin bugün 200. sayfasındayız.. İnşallah bu, ikibin de olur.. 200. sayfa münasebetince.. Konyadan tüm forum üyelerine sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. Bu hepiniz için.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bir buçuk yıl önce açtığım bu topicin bugün 200. sayfasındayız.. İnşallah bu, ikibin de olur.. 200. sayfa münasebetince.. Konyadan tüm forum üyelerine sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. Bu hepiniz için.. bende kabul ediyorum çiçeği Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bir buçuk yıl önce açtığım bu topicin bugün 200. sayfasındayız.. İnşallah bu, ikibin de olur.. 200. sayfa münasebetince.. Konyadan tüm forum üyelerine sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. Bu hepiniz için.. Ne iyi yapmışsında açmışsın arkadaşım.. Çiçek için teşekkürler.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bir buçuk yıl önce açtığım bu topicin bugün 200. sayfasındayız.. İnşallah bu, ikibin de olur.. 200. sayfa münasebetince.. Konyadan tüm forum üyelerine sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. Bu hepiniz için.. hemen aliyim bi tane sonra kalamaz belki teşekkürler kralx Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Dünya İnsan Hakları gününüz kutlu olsun bütün insanların özgürce, demokrasi ile, barış içerisinde, kardeşçe yaşaması ve kimsenin haklarının gasp edilmemesi dileğiyle bu çiçek ve şiir hepinize armağandır. YAŞAMAYA DAİR Yaşamak şakaya gelmez Büyük bir ciddiyetle yaşayacaksın Bir sincap gibi mesela Yani yaşamın dışında ve ötesinde hiçbir şey beklemeden Yani bütün işin gücün yaşamak olacak Yaşamayı ciddiye alacaksın Yani o derece , öylesine ki Mesela , kolların bağlı arkandan , sırtın duvarda Yahut kocaman gözlüklerin Beyaz gömleğinle bir laboratuarda İnsanlar için ölebileceksin Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için Hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken Hem de en güzel , en gerçek şeyin Yaşamak olduğunu bildiğin halde Yani öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı Yetmişinde bile , mesela , zeytin dikeceksin Hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil Ölmekten korktuğun halde , yok oluşa inanmadığın için Yaşamak yani ağır bastığından Nazım Hikmet Teşekkürler sevgili Keskinkalem.. Bugün ile anlamlaşan bu çiçeği ve büyük usta şair Nazım Hikmetin dizeleri ile almamak olanaksızdı.. Ve bende bu duygulara bizleri ortak ettiğin için size ve bu yoğunluğu yüreğinde hissedenlere gönderiyorum bu çiçeğimi... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bu güzel topiği açan XLARK TADES' e Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2006 Bir buçuk yıl önce açtığım bu topicin bugün 200. sayfasındayız.. İnşallah bu, ikibin de olur.. 200. sayfa münasebetince.. Konyadan tüm forum üyelerine sevgilerimi ve selamlarımı yolluyorum.. Bu hepiniz için.. çiçeği aldım inşallah ikibin sayfaları da aşar saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.