Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Hoşbuldum;Mavi Sardunya ve Frozen'e teşekkür ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 gecem ve lilac cığım canlarım çok teşekkür ederim sizeeee yıldız yolluyorum ben de dilek tutun diye dileği olanlar da yıldız alabilir Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 sanıyorum ki dileksiz birisi yok aramızda ben şimdiden aldım bir tanesinden.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 gecem ve lilac cığım canlarım çok teşekkür ederim sizeeee yıldız yolluyorum ben de dilek tutun diye dileği olanlar da yıldız alabilir rica ederim cnmm ben de aldım hemen bi tane Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 ÇİÇEĞİMİ ; Kralx Sedat'a Taurusmutis'e, Tan vakti'ne Murti san'a, Erbay'a, Leviathan'a, E-manyetiğe, Eren'e Siyahx'e, The boss'a, Sayman'a, Dowjones'e Ağustos'a Mosyna'ya Yumoteme , Aysumcuma, Mineucuğuma, Gece yağmurucuğuma, Sedellinacıma, Açacığıma, Naticiğime, Oliviacığıma, Sardunyama, Gloriama, Gülsüncüğüme, Celineme, Güzelyazıma, Leylacığıma, Sessizliğin kızı'na, Ewücüm'e(ortalıkta görünmese de) ARMAĞAN EDİYORUMM Teşekkür ederim Lilaç'cığım.. gecem ve lilac cığım canlarım çok teşekkür ederim sizeeee yıldız yolluyorum ben de dilek tutun diye dileği olanlar da yıldız alabilir Bir yıldız tuttum kaydı ellerimden,kimbilir kimi öldürdüm biyerlerde.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Lilac ve Gece Yağmurum, çiçekleriniz için teşekkür ediyorum... Sizi seviyorummm Anubis, hoşgeldin aramıza, bu arada imzana bayıldım Meleğim Yumotem, yıldızlardan bir tane aldım canım, bi dileğim var daa İmkansız dilekleri de geçekleştirir mi acaba bu yıldızlar hı? İnanmak yeter snaırım... Yıldız için teşekkür ederim tatlım Bunlar da bu forumdaki tüm sevdiklerime siz kendinizi biliyorsunuz Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 foruma gelmiyoruz diye kimsede çiçek vermiyor artık be...nerde o eski günler tüm eski dostlarıma gelsin çiçeğim.... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 foruma gelmiyoruz diye kimsede çiçek vermiyor artık be...nerde o eski günler tüm eski dostlarıma gelsin çiçeğim.... h ben aldım teşekkür ederim.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 ya ne sabırsız şeysin be resmi düzeltemedim sayende:D Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 ya ne sabırsız şeysin be resmi düzeltemedim sayende:D hep bu anı bekledim.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Sevgili Dipnot çok mutlu oldum..Tekrar tşk ederim..Ve bu güzel Zambak da secede sizin için..Umarım beğenirsiniz Gerçekten çok güzeller çok çok teşekkür ederim... Çok naziksin, çok sağol sevgili Gece Yağmuru... Memnuniyetle kabul ediyorum... Bunlarıda sen ve forumdaki tüm sevgili arkadaşlarıma gönderiyorum.. Umarım kabul eder ve beni kırmazlar... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 uzun zamandan sonra çiçeim ve saymanı burda görmek beni çok mutlu etti..........çiçeim size gelsin gözel insanlar....hep burda olun .........................ikinizide çok sewiyorum iyiki varsınız............. aman çiçeim ben takılıyorumda sanki bana çiçek veren mi var ne takıyorsun sen zaten başlı başına bir çiçeksin çiçee ihtiyacın mı varrr senin........ sayman sen kimi sewiyon?........... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 walla ben hemen kendi üzerime alındım kaptım çiçeklerden birini malum çiçek verenimiz yok vermeyide beceremedim:( teşekkürler DİPNOT Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 uzun zamandan sonra çiçeim ve saymanı burda görmek beni çok mutlu etti..........çiçeim size gelsin gözel insanlar....hep burda olun .........................ikinizide çok sewiyorum iyiki varsınız............. aman çiçeim ben takılıyorumda sanki bana çiçek veren mi var ne takıyorsun sen zaten başlı başına bir çiçeksin çiçee ihtiyacın mı varrr senin........ sayman sen kimi sewiyon?........... şimdi kutup ayısını diycem inanmıycan ... tabiki meydunu sefiyom.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 walla ben hemen kendi üzerime alındım kaptım çiçeklerden birini malum çiçek verenimiz yok vermeyide beceremedim:( teşekkürler DİPNOT Siz düşünceleriniz ve imzanızdaki değerli ve anlamlı insanlarla özdeşleşmiş yüreklere, yüreğimizden verebilecek en güzel çiçeklerimiz mutlaka var sevgili karçiçeği_m inanın... Bu çiçeklerim sadece; Mustafa Kemal ATATÜRK, Deniz GEZMİŞ, Nazım HİKMET, Ve sevgili Karçiçeği_m için... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 çok teşekkür ederim.... bendende sadece sana gelsin umarım bu sefer yollayabilirim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 sonunda çiçek vermeyi başardın beeeeaaaaaa walla inandım diyecem kutup ayusuna.............. demiyecem tabi.........meydünde seni çok sewiiiiiiiiiiiyyyyyyyyyyyyyyy artı sewgili dipnot çok anlamlı bir çiçek gönderdin karçiçeine o yüzden bende sana yolluyorum bir çiçek......... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 çok teşekkür ederim.... bendende sadece sana gelsin umarım bu sefer yollayabilirim.. Evet o kadar güzel ve öyle doğal bir kare göndermişsiniz ki inanın birden yalın ayak içlerine giresim geldi... Unutulmaz bir hanı resimlemek ister gibi... Ellerinize, emeklerinize ve yüreğinize saglık.. Çok teşekkürler, çok sağolun.. Dost sevgiler sevgili Kırçıçeği_m... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gece'cigim ve Lilac'cigim,beni de unutmadiginiz icin cok tesekkur ederim Bizzat kendiniz birer ciceksiniz Yeni arkadaslarin ciceklerinden,Yumotecigimin yildizlarindan da aldim tabi,tesekkurler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gece yağmurucuğuma, Çok tşk ederim Lilac gecem ve lilac cığım canlarım çok teşekkür ederim sizeeee yıldız yolluyorum ben de dilek tutun diye Yumotem yıldızlar için çok tşk ederim..Umarım herkesin dileği gerçekleşir Lilac ve Gece Yağmurum, çiçekleriniz için teşekkür ediyorum... Sizi seviyorummm Bunlar da bu forumdaki tüm sevdiklerime, siz kendinizi biliyorsunuz Hiç düşünmeden üserime alındım Gerçekten çok güzeller çok çok teşekkür ederim... Çok naziksin, çok sağol sevgili Gece Yağmuru... Memnuniyetle kabul ediyorum... Bunlarıda sen ve forumdaki tüm sevgili arkadaşlarıma gönderiyorum.. Umarım kabul eder ve beni kırmazlar... Tşk ederim Sevgili Dipnot... Gece'cigim ve Lilac'cigim,beni de unutmadiginiz icin cok tesekkur ederim . Bizzat kendiniz birer ciceksiniz Ben tşk ederim Leylacım... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 yumote, paula, geceyağmuru, natalia, mineu, sedelina, gloria, ve diğer bütün güzel hanımlara.(aman unutmadan fosforluyada tabi) buda bütün beylere gelsin. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 sanıyorum ki dileksiz birisi yok aramızda ben şimdiden aldım bir tanesinden.... al tabi ki arkadaşım mutlu ol... rica ederim cnmm ben de aldım hemen bi tane canımsın yaw lafı mı olur gı Bir yıldız tuttum kaydı ellerimden,kimbilir kimi öldürdüm biyerlerde.. yıldızın bol olsun dedecim ve gerçek olsun inşallah Meleğim Yumotem, yıldızlardan bir tane aldım canım, bi dileğim var daa İmkansız dilekleri de geçekleştirir mi acaba bu yıldızlar hı? İnanmak yeter snaırım... Yıldız için teşekkür ederim tatlım Bunlar da bu forumdaki tüm sevdiklerime siz kendinizi biliyorsunuz canım çiçeğimmmm belki gerçekleşmesi an meselesidir kim bilir???? ümitler bitmesin yeter ki ben de aldım çiçeklerinden teşekkürler cnm çiçeğimmmmm Yeni arkadaslarin ciceklerinden,Yumotecigimin yildizlarindan da aldim tabi,tesekkurler bişey değil ne demek tatlımmmmm Yumotem yıldızlar için çok tşk ederim..Umarım herkesin dileği gerçekleşir Hiç düşünmeden üserime alındım amin canım inşallah ah ben neler diledim bi bilsen yumote, paula, geceyağmuru, natalia, mineu, sedelina, gloria, ve diğer bütün güzel hanımlara.(aman unutmadan fosforluyada tabi) teşekkürler tan vakti bitanesin varlığın yeter selam söle ablama...... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Sevgili Xlark Tades ( Kralx) bu çiçekler senin için... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 yumote, paula, geceyağmuru, natalia, mineu, sedelina, gloria, ve diğer bütün güzel hanımlara.(aman unutmadan fosforluyada tabi) Çok tşk ederim abicim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.