Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Öslediklerim; Dedecim, Aysum, Sedoş, Vişnem, Mine, ( Gece'yi gördüm ), Yumoşcum, Gloria ablam, Erbay, Sardunyam, Olivia, Güselyas, Gull, Aça, Sayman.. Sis seviorum ya Unuttuklarım varsa kusura bakmasın Özlemediğim anlamına gelmes bu İnanmıyorummm.. Naty beni özlemiş.. Başımıza taş yağacak gıı.. Bende özleyimm bari.. Tşk. tatlışş.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Hadi canım sende Sanki sen suyun ötesindensin suyun ötesı nire oluyor bak ben meleğim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 İnanmıyorummm.. Naty beni özlemiş.. Başımıza taş yağacak gıı.. Bende özleyimm bari.. Tşk. tatlışş.. Vazgeçsem mi napsaam özlemekten suyun ötesı nire oluyor bak ben meleğim Allah canını cebine koymasınn senin Hadi hadi yemesler güselim Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Vazgeçsem mi napsaam özlemekten Kıs vascayma nolarrrrrrr.. Ben taşa razıyım.. Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 çiçek gönderenlere ve bütün foruma gelsin bu çiçekler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Kıs vascayma nolarrrrrrr.. Ben taşa razıyım.. Nolar nolar nooolaaar Eh peekim vazgeçmem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 yaaa bu aralar hem çok yoğun,hem hasta hem yastayım onedenle foruma giremıyorum.sevdıklerımı çok özledim.. bana çiçek veren ellere teşekkürlerrrr.. bende vakıt bulmuşken çiçek vereyım dostlarıma..bismillah lıstemde kalabalık haniii paula,erbay,sardunyam,yumote,taurus,glorıa,gecekuşu,arman,güzelyaz,natalıa,gull,bilimselci yamyam,dipnot,jon,geceyağmuru,mıne,tanvakti,sayman22,kralx,aça,celine,frozen, fıgaro,yeşim,sessızlığin kızı,murtı san,cerenımoo,gülsün,suheda,berceste,eren,adrenalin,taş yürekli,the boss (amaninnn tüm forum deseymişim bari,çiçeğe yer kalmicek) harf sırası değil bilimselcininki gibi,benımki kafadan sıra oluyor Öncelikle görebildiğim kadarıyla bana çiçek gönderen sevgili arkadaşlarım, Gülsün Bilimselci Taurus Nathalia Sedoş'a hepinizi seviyorum Sedenila teşekkürler çiçek için teşekkürler .Buda benim nacizane çiçeğim öncelikle sana ve tüm site arkadaşlarıma gitsin tanıdığım veya tanımadığım tüm arkadaşlara ....................... az çok çoğu kişiyle merabamız var ama hiç çiçek yokkkkkk ama ben hepinize gönderiyorummmmmmmm benden herkese çiçek benimde size verecek bir çiçeğim olsun istedim üstüne alınan herkese gelsin bu çiçekler Sedoş'um,Gloria'cım,Murti'cim,Mosyna,Egzorsist ve Kedicim hepinize teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gülsün gecen yazdigim gün görmedim degil, nur war ich etwas durcheinander tesekkürler... sana ve Tüm arkadaslara... Alıntı
Φ Evrensel Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Can Uğur arkadaşımızla hiç aynı tarihlerde forumda bulunamamıştık. Ben geldiğimde o forumu terketmişti. Ancak önceki iletilerini okuduğumda onun ne kadar değerli biri olduğunu görüyor ve artık forumda olmadığına çok üzülüyordum. Şuna eminimki bu ismi ömür boyu hatırlayacağım. İşte kalplerde böyle yaşanır. Böyle insanları daima özleyeceğim. Kendisine özlem çiçeklerimi gönderiyorum. Bilimselcim çiçeklerin için çok teşekkür ederim. Bende sana kalbimin en güzel çiçeklerini gönderiyorum. Sağol, daima var ol. Bu çiçeklerde forumdaki tüm dostlara. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Bu sabah, forum arkadaşlarıma çiçek dağıtmak geçti içimden. (Harf sırası) frozen'e,... teşekkürler bilimselci kabul edersen bu papatya sana frozen..... teşekkürler sedelina bunlarda sana...ziyan etme papatyaları fal bakıcam diye Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2006 Ben arkadaşların hepsine çiçek vermek istiyom saygılar sevgiler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 bu sabah yeni tanıdığım arkadaşlara çiçek vericem(çiçeğim görünüyoo demii) leyla24 ipek kleopatra mosyna dowjones kaan bebeto sıyah x levıathan e manyetık katre e egzorsist lilac Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 bu sabah yeni tanıdığım arkadaşlara çiçek vericem(çiçeğim görünüyoo demii) leyla24 ipek kleopatra mosyna dowjones kaan bebeto sıyah x levıathan e manyetık katre e egzorsist lilac vaşşşşşşşşş ....vay bee çiçeklerde güzelmiş he teşekkür ederim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 sedelina buda sana teşekürler ...........bahçede yoktu Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 çok teşekkür ederim sedalina arkadaşım saygılar Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 çok teşekkür ederim kaan bebeto arkadaşım Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 teşekkürler kaan'cım buda nacizane benden sana gelsin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 tüm teşekkürler sedelina ya gelsin.. benden de bir çiçek sedelina ya ; Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 teşekkürler kaan'cım buda nacizane benden sana gelsin çiçeği ben vermiştim amaaa Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 çiçeği ben vermiştim amaaa evet çiçekleri sedelinacım vermişti ben alıntı yapmıştım ......ona teşekkür için.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 çiçeği ben vermiştim amaaa pardon pardon çok özür dilerim sadelina ufacık bi yanlışlık olmuş kaancım o çiçek sende kalsın bendende sana gelsin arkadaşım Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 tşk ederim sedelinecımm ....buda benden sana Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 bana çiçek yok mu buda benden sadece ve sadece AÇA kardeşime gelsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.