Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 martı name-cerenimo-aça-murti san-gulll -teşekkürler.. Teşekkürler frozen samimiyetinden dolayı kabul ediyorum ! saol murticiiimm çok tşk ediom bunlar sana ewücüm gerçekten çok güzeller ellerine sağlık teşekkürler Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ya murtii sen ne biçim kardeşsin hane benim çiçeğm dewe tabanı istiyom Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... Natalia çok naziksin teşekkürler teşekkür ederim arkadaşlar AÇA, Murti-san, NATALİA sizlere kabul ederseniz focal kabul etmezmiyiz hiç arkadaşım teşekkürler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Canımıniçi Sedoş'um bu çiçek sana.Hoşgeldin evine.. teşekkurler abicim benim,başının belası geldi ha Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ya murtii sen ne biçim kardeşsin hane benim çiçeğm dewe tabanı istiyom Doğru unutmuşum sen bana gönderdin yaaaaaa! kusura bakma al sana çiçek Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 murti ben çiçek gönderdiğim için istemedim senden.. nese ya çok uyuzsun konuşmuom ha kabalık etmim saol çiçekler için. zorla çiçk istiyom ya ne yüzsüzüm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 sen bana çiçek falan vermedin ki ! sen çok daha uyuzsun neyse çoçukla çocuk olmayayım bariiii Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 hıı doğru tabi özel olarak sana göndermemişim napalım genel foruma gönderdikelrimdn all.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Açacığım ve Nathaliacığım çiçekler için çok teşekkür ediyorum Ayrıca Sedoşum yaaaa niye gelmiyorsun bu gece fazla kalamayacaktım bir görseydim seni yani illa şu telefonunu mu zırlatmamız gerekiyor sanki. Hiç mi özlemedin bizi gelme sen gelmeee aşkolsunnn Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 YÜREĞİMİ YETİM BİR ÇOCUK GİBİ BIRAKMAYAN MEYDÜN İÇİN BU ÇİÇEK.... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 çiçek ister bu gönül.. kahve bahane.. ------------------------------------- rezilim....farkındayım... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 abi sana çiçekten ziyade bi güzel sofra kursak nasıl olur bea....beraber takılırız ben meyve suyu içicem ama... Alıntı
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 olur erbayım... hazır üzüm suyun... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 hahaha abi başım donüyo yav... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 cerenimo -vakana-erbay bu çiçekler size Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 çok teşekkür ederim... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Sağol frozen... Ben sana seveceğine inandığım bir şiir göndereyim...... Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 "Güzel dost" sardunyam'a Mutlu olası dost sedelina'ya Sevgili cannibal'e Sevgili dostum Dipnot'a Sevgili dostum yam_yam'a Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 "Güzel dost" sardunyam'a Mutlu olası dost sedelina'ya Sevgili cannibal'e Sevgili dostum Dipnot'a Sevgili dostum yam_yam'a çok teşekkurler bilimselci dileklerin için de sağol Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Açacığım ve Nathaliacığım çiçekler için çok teşekkür ediyorum Ayrıca Sedoşum yaaaa niye gelmiyorsun bu gece fazla kalamayacaktım bir görseydim seni yani illa şu telefonunu mu zırlatmamız gerekiyor sanki. Hiç mi özlemedin bizi gelme sen gelmeee aşkolsunnn yorgundum erken çıktım.forumada ara ara uğradım..öpüyorum canım.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... cnmmmmm çok teşekkür ederim;çiçeğin de senin gibi çok güzel.. Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 "Güzel dost" sardunyam'a Mutlu olası dost sedelina'ya Sevgili cannibal'e Sevgili dostum Dipnot'a Sevgili dostum yam_yam'a Bu güzel çiçekler için çok teşekkür ederim sevgili dostum. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... saol natiiiiiiii Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Bu çiçekler foruma yeni katılan arkadaşlara onları unutmak olmaz ve çiçek almayan ve isteyen herkese gitsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.