Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 başta aysum,yumote,murti we indepence olmak üzere tüüüümm dostlarımaaaaa Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 başta aysum,yumote,murti we indepence olmak üzere tüüüümm dostlarımaaaaa teşekkürler ewücüm sana layık değil ama idare et artık bu çiçek sana Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 teşekkürler ewücüm sana layık değil ama idare et artık bu çiçek sana saol çok güzel Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Sende sağol kabul ettiğine sevindim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 tüm forum ailesine weriyorum bu çiçeği hepinis çok iisinis hepinisi çook sewiYOm (''v'') Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 başta aysum,yumote,murti we indepence olmak üzere tüüüümm dostlarımaaaaa saol şekercim çok tatlısın bunlar da başta sana ayrıcaaaa..... mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime ve beni sevenlere Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 saol şekercim çok tatlısın bunlar da başta sana ayrıcaaaa..... mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime ve beni sevenlere Canım, cok teşekkür ederim çiçek için Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 İçimden geldi Gloria sana bi çiçek versem.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime ve beni sevenlere teşekkürler yumote benide unutmadığından dolayı buda sana gelsin Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 saol murti aldım :) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Aldığın için teşekkürler Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 İçimden geldi Gloria sana bi çiçek versem.... Teşekkür ederim Vatan Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Çiçek kaybolmuş Olsun Bu olur mu Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 ayrıcaaaa..... mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime ve beni sevenlere Tsk ederim kuseen Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime ve beni sevenlere seni sevmeyen birisi olarak yinede alıcam.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bu çiçek sözlenen geceyağmuruma bu çiçek evlenen mineuma Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 :clover: bü çiçekler benden bütün forumun güzel insanlarına... yakında teker teker verecem inşallah Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 başta aysum,yumote,murti we indepence olmak üzere tüüüümm dostlarımaaaaa ayy saol canım ya mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime ve BENİ SEVENLERE yazmamışsın ismimi bende sevenler kısmından aldım çiçekleri Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 bü çiçekler benden bütün forumun güzel insanlarına tşkler aça sora teker teker de alırıs buda sana Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Uzun zamandır çiçek vermedim dostlar size... Öncelikle canlarım onlar, MİNEM çiçeği burnunda gelinimiz .. Sonrada forumumuzun yeni gelin adayı yağmurum..Aslında ikiside birer çiçek bana göre...Sevgili GECE YAĞMURUMUZ yarın Allah kısmet ederse sözlenecek arkadaşlar bunu forumda ilk ben duyurmak istedim..Tebrikler Elif'cim, umarım herşey gönlün kadar güzel olur..Yüzünden gülücükler,kalbinden sevgi hiç eksik olmasın..Allah sonuna kadar utandırmasın, hep mutlu ol küçüğüm.. Ve tüm çiçekler siz sevdiklerime,dostlarıma gelsin..Onlar kendilerini biliyorlar.. Canım ablacım çok tşk ederim Hayırlı olur inşallah... Hiiiiiii.. Dediydim ben sizee Gece Yagmuru saman altından su yürütüyo diye.. Kıııııss Gecem gözün aydın evde kalmaktan kurtuldun Ayy canııım çok sevindim gıııs Canım benim saol mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime ve beni sevenlere Tşkler Yumotem bu çiçek sözlenen geceyağmuruma bu çiçek evlenen mineuma Tşkler ablacım bü çiçekler benden bütün forumun güzel insanlarına... yakında teker teker verecem inşallah Tşkler çekirgem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 aysumcum seni de seviyom alcan tabe Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 çiçek için tşk. ederim güsel bayan Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 rica ederim kahvem Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 hane bana Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 şekerim olur musun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.