Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ayy çiçeklere çok teşekkür ederim,bendende herkese çiçek :clover:

Gönderi tarihi:

Forumdaki bütün dostlarıma kendim gibi güzel :P:stuart: bu Leylak'ı(LilaC) armağan ediyorum :)

memurdostu_leylak.jpg

Gönderi tarihi:

Seni nemfomanik Lilaç seni.. :w00t::D

Teşekkür ederim.. :clover:

Murti'cim valla mahçup oluyorum arkadaşım.Tekrar teşekkür ederim.. :clover:

Gönderi tarihi:

Forumdaki tüm arkadaşlarımın MİRAÇ Kandilini kutluyorum..

502on4.jpg

d01c0025li2.jpg

Gönderi tarihi:

502on4.jpg

d01c0025li2.jpg

teşekkürler babacım.. :):clover:

forumu çok öslemişim yaff.. bu çiçekler hepinise... :clover:

0009_Flover.jpg

teşekkürler celine.. :):clover:

Gönderi tarihi:

Bu gideceği yeri bilir..

fisgf1.jpg

Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş :( , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön...

lilyk7.jpg

Gönderi tarihi:

Tüm Foruma Gitsin Bu Çiçekler...

CamGul.jpg

Tşkler :clover:

3go4.jpg

Beni sevenlere gelsin..

Çiçeği alayımda sonra düşünürüs artık -_-:D:wub:

ayy çiçeklere çok teşekkür ederim,bendende herkese çiçek

Saol çekirgem :hug:

502on4.jpg

d01c0025li2.jpg

Allah senden razı olsun Taurus abim...Bende bu vesile ile geçmiş kandilinizi kutlarım :clover:

Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş :( , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön...

lilyk7.jpg[/color]

Tşkler Naticim ;):clover:

Gönderi tarihi:

canım naticiğimmmm sağol yaaaaaaaaaaa :) sende olmassan kimsenin hatırlayacağı yok :( tşkk.tatlım..iş yerindeki pc den yazıyorum(nuh-nebii döneminden kalma)o yüzden çiçek yollayamıyorum üzgünüm...ama sen zaten çiçeksin...miiiissssss kokuluuuu....tekrar tşk :)

Gönderi tarihi:

canım naticiğimmmm sağol yaaaaaaaaaaa :) sende olmassan kimsenin hatırlayacağı yok :( tşkk.tatlım..iş yerindeki pc den yazıyorum(nuh-nebii döneminden kalma)o yüzden çiçek yollayamıyorum üzgünüm...ama sen zaten çiçeksin...miiiissssss kokuluuuu....tekrar tşk :)

Tombikim sen de olmasan bize iltifat eden olmayacak.. :lol:

Rica ederim hayatım ne demek :wub:

Gönderi tarihi:

lilyk7.jpg

Bitanem benim saol canım :wub:

teşekkürler made :)

Gönderi tarihi:

saol tatlım :) kuzenciğim :) bu da sana

cicekresimleri11ic8.jpg

bendennnnnn.... dün evlenen ve balayına çıkan ablama ve enişte beye bunlar :wub::)

cicekresimleri12nj0.jpg

ayrıca beni kırmayan ve ne kadar samimi bir dost olduğunu gösteren güzel gözlü arkadaşım, bitaneciğim, şirinem Paulaya :hug:

seni çok seviyorum tatlımmmm

35526pinkflowerrm0.jpg

bunları da ....öncelikle....çiçeğim Gloriaya, sonra aileme ve beni seven tüm forumdaşlara gönderiyorum :):wub:

35128rehoboth1600bw9.jpg

Gönderi tarihi:

Öncelikle bu çiçekler yeni evlenen mineu için gelsin mineu cum sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım kardeşim.

ve forumdaki diğer arkadaşlara gelsin bu çiçek

gladiolikr4.jpg

Gönderi tarihi:

NATHYciğim ve MELEĞİMMMMM teşekkür ediyorum güzel çiçekleriniz için... Bugünlerde ders calışmaktayım :) Cuma günü bir sınava gireceğim o güne kadar önceliklerim konusunda biraz değişiklik yapmam gerekti foruma fazla giremiyorum ama sınavım bitsin zaten Sedoş'um da gelecek işte o zaman yaşasınnnnnnn GECEEEEE TEAMMMMMMMMMMMMM olacağız yeniden şimdi forumda sevdiğim her bir kişi için bir güzel çiçek yollayacağım... Hepinize, tüm sevdiklerime...

BİR DE SEVGİLİ MİNECİĞİM SANA BİR ÖMÜR BOYU EŞİNLE GÜZEL BİR HAYAT DİLİYORUM... HEP MUTLU OL İNŞALLAH

roses-in-bloom-01.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.