Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 ayy çiçeklere çok teşekkür ederim,bendende herkese çiçek Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Murti ve Aça teşekkür ederim arkadaşlarım.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Önemli değil ! Senin kadar değerli değil ama arkadaşım artık idare et. Selametle Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Forumdaki bütün dostlarıma kendim gibi güzel bu Leylak'ı(LilaC) armağan ediyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2006 Seni nemfomanik Lilaç seni.. Teşekkür ederim.. Murti'cim valla mahçup oluyorum arkadaşım.Tekrar teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2006 Forumdaki tüm arkadaşlarımın MİRAÇ Kandilini kutluyorum.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 forumu çok öslemişim yaff.. bu çiçekler hepinise... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Forumdaki tüm arkadaşlarımın MİRAÇ Kandilini kutluyorum.. teşekkürler babacım.. forumu çok öslemişim yaff.. bu çiçekler hepinise... teşekkürler celine.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 sadece sedat'a.... )) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Bu gideceği yeri bilir.. Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Tüm Foruma Gitsin Bu Çiçekler... Tşkler Beni sevenlere gelsin.. Çiçeği alayımda sonra düşünürüs artık ayy çiçeklere çok teşekkür ederim,bendende herkese çiçek Saol çekirgem Forumdaki tüm arkadaşlarımın MİRAÇ Kandilini kutluyorum.. Allah senden razı olsun Taurus abim...Bende bu vesile ile geçmiş kandilinizi kutlarım Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön... [/color] Tşkler Naticim Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 birazz bencillik yapayım.. kendime armağan ediomm... bir demet papatya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Bende açıkgözlülük yapıp papatyadan bir parça kaçırıyorum tşkler Alıntı
Φ independece Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 hırgızzzzzzzzzzz bıraksana papatyalarımı... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 hırgızzzzzzzzzzz bıraksana papatyalarımı... Bırakmıyorum işte Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 canım naticiğimmmm sağol yaaaaaaaaaaa sende olmassan kimsenin hatırlayacağı yok tşkk.tatlım..iş yerindeki pc den yazıyorum(nuh-nebii döneminden kalma)o yüzden çiçek yollayamıyorum üzgünüm...ama sen zaten çiçeksin...miiiissssss kokuluuuu....tekrar tşk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 canım naticiğimmmm sağol yaaaaaaaaaaa sende olmassan kimsenin hatırlayacağı yok tşkk.tatlım..iş yerindeki pc den yazıyorum(nuh-nebii döneminden kalma)o yüzden çiçek yollayamıyorum üzgünüm...ama sen zaten çiçeksin...miiiissssss kokuluuuu....tekrar tşk Tombikim sen de olmasan bize iltifat eden olmayacak.. Rica ederim hayatım ne demek Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 bütün forumdaşlarıma gelsin.........hepinizi çok özlemişim yaaafffff................. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön... Bitanem benim saol canım teşekkürler made Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Bunlar da sizlere; Aysum, Gülsün, Selin, Taurus, Erbay, Mine , Gece, Aça, Yumote, Gloria, Sedoş , Güzelyaz, Paula, Günışığı, Birce, Ewücüm, Suheda, Sayman, Jön... saol tatlım kuzenciğim bu da sana bendennnnnn.... dün evlenen ve balayına çıkan ablama ve enişte beye bunlar ayrıca beni kırmayan ve ne kadar samimi bir dost olduğunu gösteren güzel gözlü arkadaşım, bitaneciğim, şirinem Paulaya seni çok seviyorum tatlımmmm bunları da ....öncelikle....çiçeğim Gloriaya, sonra aileme ve beni seven tüm forumdaşlara gönderiyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Tsk ederim kusen Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Kızıma,iki torunuma,Yağmur'a ve Made in Turkey'e teşekkür ederim.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Öncelikle bu çiçekler yeni evlenen mineu için gelsin mineu cum sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım kardeşim. ve forumdaki diğer arkadaşlara gelsin bu çiçek Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 NATHYciğim ve MELEĞİMMMMM teşekkür ediyorum güzel çiçekleriniz için... Bugünlerde ders calışmaktayım Cuma günü bir sınava gireceğim o güne kadar önceliklerim konusunda biraz değişiklik yapmam gerekti foruma fazla giremiyorum ama sınavım bitsin zaten Sedoş'um da gelecek işte o zaman yaşasınnnnnnn GECEEEEE TEAMMMMMMMMMMMMM olacağız yeniden şimdi forumda sevdiğim her bir kişi için bir güzel çiçek yollayacağım... Hepinize, tüm sevdiklerime... BİR DE SEVGİLİ MİNECİĞİM SANA BİR ÖMÜR BOYU EŞİNLE GÜZEL BİR HAYAT DİLİYORUM... HEP MUTLU OL İNŞALLAH Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 bütün forumdaşlarıma gelsin.........hepinizi çok özlemişim yaaafffff................. sağol alıyım bi tane... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.