Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 3 kişi diyor biz sona kalmışız , taurusmutis olsun bizide unutmadığından dolayı teşekkürler bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Sana da tsk Murti San Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... bana da gelsin barii,nası olsa gitsin demiş... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 kimse bana çiçek yollamamış :( ama ben herkese vericem çiçeklerimden Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 AYSUMcummmmmm ve Murti_San çiçeklerinizi aldımmmmm cok ama çok teşekkürlerrrrr Bu akşam tatlı meleğim YUMOTEMe çiçek göndereceğim bennnn... Meleğimmm üzme sen tatlı canınıııııı Biz seni çok seviyoruzzzzzzzzz Çiçeğini saçlarının arasına taktım Meleğimm BAKKKKKK Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 ay canım ya sen var ya çiçeğimsin zaten çiçeğimmmmmmm ben de teni tok teviyom canmmmmmmmmmm sadece gloriama olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 NATALİAma , sessizliğin_kızına , gece_yağmuruna , mineye, açaya , selinime , paulaya ,gloriayaya, beni unutmakta hep direnen sedelinaya , Murti_Sana , taurusa ve made ine veriyorum Aysum'cum teşekkür ederim.. 3 kişi diyor biz sona kalmışız , taurusmutis olsun bizide unutmadığından dolayı teşekkürler bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... İyi arkadaşsın teşekkür ederim.. kimse bana çiçek yollamamış :( ama ben herkese vericem çiçeklerimden Deden geldi Yumoş torunum,al bakalım çiçeğini.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 ay bunlar çok güzeller teşekkür ederim bunlar da benden dedeme Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Canım arkadaşımmmmmma gelsin çiçeklerim... Al arkadaşım bu çiçekler senin için Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 ay bunlar çok güzeller teşekkür ederim bunlar da benden dedeme Ben de teşekkür ederim.. Canım arkadaşımmmmmma gelsin çiçeklerim... Al arkadaşım bu çiçekler senin için Üstüme alındım ama umarım hata yapmamışımdır.Teşekkür ederim.. Bu da sana.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 beni gerçekten sevenlere çiçek değil kalbimi veriyorum.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 bana da gelsin barii,nası olsa gitsin demiş... kusura bakma seni unutmadım sadece yazmayı unutmuşum.kusura bakma sana çiçek veriyorum . kimse bana çiçek yollamamış :( ama ben herkese vericem çiçeklerimden sanada gelsin bu çiçekler üzülme ! İyi arkadaşsın teşekkür ederim.. 'taurusmutis' sende iyisin arkadaşım saygılar,,,,,,,,, Bu çiçekte sizlere arkadaşlar Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 kusura bakma seni unutmadım sadece yazmayı unutmuşum.kusura bakma sana çiçek veriyorum . hadi yine iyisin ;affettim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 NATALİAma , sessizliğin_kızına , gece_yağmuruna , mineye, açaya , selinime , paulaya ,gloriayaya, beni unutmakta hep direnen sedelinaya , Murti_Sana , taurusa ve made ine veriyorum tşk ler bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... tşk ler kimse bana çiçek yollamamış ama ben herkese vericem çiçeklerimden kıss yollamas olur muyus sanada tşk ler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 NATALİAma , sessizliğin_kızına , gece_yağmuruna , mineye, açaya , selinime , paulaya ,gloriayaya, beni unutmakta hep direnen sedelinaya , Murti_Sana , taurusa ve made ine veriyorum Tşkler Aysumcum 3 kişi diyor biz sona kalmışız , taurusmutis olsun bizide unutmadığından dolayı teşekkürler bende aysum , aça ,denizimu,taurusmutis,erbay,Mineu,gloria,gece yağmuru ve Nataila seni unutuyordum bak sanada aklıma gelenleri yazdım .yazamadıklarımada gitsin .................... Tşkler Murti_San kimse bana çiçek yollamamış ama ben herkese vericem çiçeklerimden Tşkler Yumotem bu da senin için Kıs nerden buldun benim resmimi beni gerçekten sevenlere çiçek değil kalbimi veriyorum.... Hemen söküp alayım o zaman Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 yok yok hata yapmamışsın... senin içindi zaten arkadaşımmmm Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 hadi yine iyisin ;affettim Sağol teşekkürler .sana hiç çiçek vermezmiyim ben Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2006 beni gerçekten sevenlere çiçek değil kalbimi veriyorum.... Uy kurban olayım senin kalbine,canım Erbay'ım.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 sabahımı şenlendiren yeşim aça murtisan jön ve aysuma ayrıca çiçeğime, biteneciğim paulaya ve dedem ve kuzenlerime Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 benden seda ablama, ibrahim ve namık abilerime ve kardeşim küçük emraha çiçekler Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 sabahımı şenlendiren yeşim aça murtisan ve jöne canımmmmmm teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Ankaralı Namık Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 benden seda ablama, ibrahim ve namık abilerime ve kardeşim küçük emraha çiçekler Teşekkür ederim küçük kız Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 sabahımı şenlendiren yeşim aça murtisan jön ve aysuma ayrıca çiçeğime, biteneciğim paulaya ve dedem ve kuzenlerime Sağol 'yumote' düşündüğün için .buda benden sana Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Bütün foruma çiçeklerim bütün foruma Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.