Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Gülsün, Eren, Gece, aysum, mine, selin, aça, taurus, sardunyam, çoğunun adı aklıma gelmio :sweatingbullets: Tüm özlediklerime gelsin :wub:

45qo4.png

Gönderi tarihi:

Gülsün, Eren, Gece, aysum, mine, selin, aça, taurus, sardunyam, çoğunun adı aklıma gelmio :sweatingbullets: Tüm özlediklerime gelsin :wub:

tşk ederim toprağım ;):D:hug:

Gönderi tarihi:

Denizimu;efharisto poli.. :clover::clover::clover: Teşekkür ederim yeğenim..:D

45qo4.png

Bak benim düşünceli güzel torunuma.Geldiği gibi çiçek verirmiş dedesine.Teşekkür ederim.. :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

evrensel-bilimselci ve maser'e

WE002819.jpg

bütün forum arkadaşlarıma

1110590045.JPG

Teşekkürler.. :clover:

Gönderi tarihi:

.

Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum...

.

06060716174935zm2.jpg

Güzel yürekli insan.. :clover:

bende aldım bitane saolasın

iyi düşünmüşsün dipnot :clover:

bu konuda; keşke dünyanın yarısı bizim duyarlı olduğumuzun yarısı kadar yürekli olabilseydi... :(

teşekkürler dipnot.. :clover:

Duyarlılığınıza ve yüreğineze sağlık...

Teşekkürler arkadaşlar..

Dost sevgilerimle... :clover::clover::clover:

Ünlü bir düşünürün güzel bir sözü aklıma geldi birden ve bunu hala savaşın acımasızca sürdüğü şu günlerde sizlerle paylaşmak istiyorum...

"İnsanlara boyun eğdirmek isteyenlerin kulağı sağırdır" Albert Camus

Gönderi tarihi:
Gülsün, Eren, Gece, aysum, mine, selin, aça, taurus, sardunyam, çoğunun adı aklıma gelmio Tüm özlediklerime gelsin

Canımsın yaa teşekkür ederim

ıcımden geldı herkese

Aldım saol ;)

Gönderi tarihi:

sıra bnde nihayet zman bulabildim :)

weeee son olarak bu da kankimeee :) kankim sonunda çiçeğini veriyorum sana :D

ererebv1.png

kankim geç gördüm gı.. :blushing::D teşekkürler bidenem.. :wub:

Gönderi tarihi:

:flowers: ıcımden geldı herkese :flowers:

Jön'cüm teşekkürler..

Ben bu laleyi vereyim,sahibi gelir alır nasılsa..;)

1772003fw3.jpg

Gönderi tarihi:

Jön'cüm teşekkürler..

Ben bu laleyi vereyim,sahibi gelir alır nasılsa..;)

1772003fw3.jpg

ALDIMMMMMMMM VALLA TEŞŞŞŞŞŞEEKKÜRLER CANIMMMM ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :):clover:

Gönderi tarihi:

Rica ederim arkadaşım,evine hoşgeldin.. :clover:

sağol valla... özlemişi evimi, domateslerimi, biberlerimi, çiçeklerimi... En cok da aklım onlarda kalmıştı valla...Yorgun argın eve adımımı atmayla ilk işim terasa koşup onlara bakmak oldu... Biraz solmuşlar ama olsun hala yaşıyorlar ya mutlu oldum... Ben onları yeşertirim yine :) Bi de diyorum ki köpek istiyorum ben... Köpeğim olsa herhalde ben hiçbir yere adımımı atamam... Emanet de edemem kimseye...

Çiçekleri suladınız mı diye komşumu günde iki defa arayacaktım utanmasaydım neredeyse... Keşke utanmasaydım da arasaydım beee... Soldurmuşlar yavrucuklarımı :(

Gönderi tarihi:

Bişey diyeyim mi.. :w00t:

Walla benim aklıma bile gedi,o domatescikler noooldu acaba diye..

Gönderi tarihi:

Bişey diyeyim mi.. :w00t:

Walla benim aklıma bile gedi,o domatescikler noooldu acaba diye..

:):lol::clover: di mi sen bitlerini bile ellerinle temizle aman solmasın yaprakları diye ilaç bile sıkma onlara sonra tam en guzel zamanında bırak git her sene boyle oluyo zaten :( Yok yok seneye başka care bulmam gerekkk :):unsure:

Gönderi tarihi:

yanında götür sende :D benim kçük bi çam ağacım wardı samsunda bi ormandan kopaarmıştım :D ankaraya getirdim geçn yaz şimdi bahçede kocaamn olduu :)

haaa bi tane olsa götirim ama bir teras dolusularrrrr... Bissssüüürrrüüü yanii :lol: Hangi birini götirim ki?

Gönderi tarihi:
bu çiçegi erbay abi gönderdi bütün foruma.. hepinise selamı war

Teşekkür ettiğimizi söyle :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.