Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gülsün, Eren, Gece, aysum, mine, selin, aça, taurus, sardunyam, çoğunun adı aklıma gelmio Tüm özlediklerime gelsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gülsün, Eren, Gece, aysum, mine, selin, aça, taurus, sardunyam, çoğunun adı aklıma gelmio Tüm özlediklerime gelsin tşk ederim toprağım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Denizimu;efharisto poli.. Teşekkür ederim yeğenim.. Gülsün, Eren, Gece, aysum, mine, selin, aça, taurus, sardunyam, çoğunun adı aklıma gelmio Tüm özlediklerime gelsin Bak benim düşünceli güzel torunuma.Geldiği gibi çiçek verirmiş dedesine.Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 evrensel-bilimselci ve maser'e bütün forum arkadaşlarıma Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gülsün, Eren, Gece, aysum, mine, selin, aça, taurus, sardunyam, çoğunun adı aklıma gelmio Tüm özlediklerime gelsin Tşk ederim Natalıam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Rica ederim canlarım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 evrensel-bilimselci ve maser'e bütün forum arkadaşlarıma Teşekkürler.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 . Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... . Güzel yürekli insan.. bende aldım bitane saolasın iyi düşünmüşsün dipnot bu konuda; keşke dünyanın yarısı bizim duyarlı olduğumuzun yarısı kadar yürekli olabilseydi... teşekkürler dipnot.. Duyarlılığınıza ve yüreğineze sağlık... Teşekkürler arkadaşlar.. Dost sevgilerimle... Ünlü bir düşünürün güzel bir sözü aklıma geldi birden ve bunu hala savaşın acımasızca sürdüğü şu günlerde sizlerle paylaşmak istiyorum... "İnsanlara boyun eğdirmek isteyenlerin kulağı sağırdır" Albert Camus Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 ıcımden geldı herkese Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gülsün, Eren, Gece, aysum, mine, selin, aça, taurus, sardunyam, çoğunun adı aklıma gelmio Tüm özlediklerime gelsin Canımsın yaa teşekkür ederim ıcımden geldı herkese Aldım saol Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 sıra bnde nihayet zman bulabildim weeee son olarak bu da kankimeee kankim sonunda çiçeğini veriyorum sana kankim geç gördüm gı.. teşekkürler bidenem.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 önemli diil canem Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 ıcımden geldı herkese Jön'cüm teşekkürler.. Ben bu laleyi vereyim,sahibi gelir alır nasılsa.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Jön'cüm teşekkürler.. Ben bu laleyi vereyim,sahibi gelir alır nasılsa.. ALDIMMMMMMMM VALLA TEŞŞŞŞŞŞEEKKÜRLER CANIMMMM ARKADAŞIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Rica ederim arkadaşım,evine hoşgeldin.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Rica ederim arkadaşım,evine hoşgeldin.. sağol valla... özlemişi evimi, domateslerimi, biberlerimi, çiçeklerimi... En cok da aklım onlarda kalmıştı valla...Yorgun argın eve adımımı atmayla ilk işim terasa koşup onlara bakmak oldu... Biraz solmuşlar ama olsun hala yaşıyorlar ya mutlu oldum... Ben onları yeşertirim yine Bi de diyorum ki köpek istiyorum ben... Köpeğim olsa herhalde ben hiçbir yere adımımı atamam... Emanet de edemem kimseye... Çiçekleri suladınız mı diye komşumu günde iki defa arayacaktım utanmasaydım neredeyse... Keşke utanmasaydım da arasaydım beee... Soldurmuşlar yavrucuklarımı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Bişey diyeyim mi.. Walla benim aklıma bile gedi,o domatescikler noooldu acaba diye.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Bişey diyeyim mi.. Walla benim aklıma bile gedi,o domatescikler noooldu acaba diye.. di mi sen bitlerini bile ellerinle temizle aman solmasın yaprakları diye ilaç bile sıkma onlara sonra tam en guzel zamanında bırak git her sene boyle oluyo zaten Yok yok seneye başka care bulmam gerekkk Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Bitlerini yeme karşılığı,güllü bakar onlara bee.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 yanında götür sende benim kçük bi çam ağacım wardı samsunda bi ormandan kopaarmıştım ankaraya getirdim geçn yaz şimdi bahçede kocaamn olduu Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 yanında götür sende benim kçük bi çam ağacım wardı samsunda bi ormandan kopaarmıştım ankaraya getirdim geçn yaz şimdi bahçede kocaamn olduu haaa bi tane olsa götirim ama bir teras dolusularrrrr... Bissssüüürrrüüü yanii Hangi birini götirim ki? Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ağustos , 2006 haaa o zman bilemiyom işte akraba filan yokmu onlara bırak Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 bu çiçegi erbay abi gönderdi bütün foruma.. hepinise selamı war Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 bu çiçegi erbay abi gönderdi bütün foruma.. hepinise selamı war aleyküm selam Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 bu çiçegi erbay abi gönderdi bütün foruma.. hepinise selamı war Teşekkür ettiğimizi söyle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.