Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 mine ablam üsülme tamam tşk. alırım bende geri.. ne üsülcem yaaa ben bugünkü çiçeğimi Güzin Ablaya gönderiyorum Allah rahmet eylesin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Hafta sonu Sedoş'umla konuştum. Onu unuttuğumuzu sanıyor Dedim ki "Deli misin kızım hala forumda sen olmasan da çiçeklerin gönderiliyor... Kİmse seni unutmadı... Herkes seni çok seviyor" Sedoş'um da kendisi adına hepinize çiçek yollamamı ve hepinizi çok sevdiğini söylememi istedi.. Şimdi çişçek yollayamıyorum buradan biliyorsunuz siz yolladuım varsayın. Durun ben yine bir adres vereyim, o adresten bakıverirsiniz. İkincisi de SEDOŞ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOR Aldık Allah getirenden götürenden razı olsun.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Hafta sonu Sedoş'umla konuştum. Onu unuttuğumuzu sanıyor Dedim ki "Deli misin kızım hala forumda sen olmasan da çiçeklerin gönderiliyor... Kİmse seni unutmadı... Herkes seni çok seviyor" Sedoş'um da kendisi adına hepinize çiçek yollamamı ve hepinizi çok sevdiğini söylememi istedi.. Şimdi çişçek yollayamıyorum buradan biliyorsunuz siz yolladuım varsayın. Durun ben yine bir adres vereyim, o adresten bakıverirsiniz. İkincisi de SEDOŞ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOR Ne güsel çiçek oldu şimdi demi Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 berceste,THE BOSS,geceyağmuru,AÇA,MİNEU,taurus,natalia,gülsün,bekir,kralx,dogville,sedelina,paula,su-damlası,kısacası herkese tüm herkese birer kırmızı gül........ http://www.resimekle.com/view/23710] Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 hani bana hani bana :flowers: berceste,THE BOSS,geceyağmuru,AÇA,MİNEU,taurus,natalia,gülsün,bekir,kralx,dogville,sedelina,paula,su-damlası,kısacası herkese tüm herkese birer kırmızı gül........ Tşk ederim Gönüldaşım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Hafta sonu Sedoş'umla konuştum. Onu unuttuğumuzu sanıyor Dedim ki "Deli misin kızım hala forumda sen olmasan da çiçeklerin gönderiliyor... Kİmse seni unutmadı... Herkes seni çok seviyor" Sedoş'um da kendisi adına hepinize çiçek yollamamı ve hepinizi çok sevdiğini söylememi istedi.. Şimdi çişçek yollayamıyorum buradan biliyorsunuz siz yolladuım varsayın. Durun ben yine bir adres vereyim, o adresten bakıverirsiniz. İkincisi de SEDOŞ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOR tşk ler gloria sende çok selam söle sedoşa berceste,THE BOSS,geceyağmuru,AÇA,MİNEU,taurus,natalia,gülsün,bekir,kralx,dogville,sedelina,paula,su-damlası,kısacası herkese tüm herkese birer kırmızı gül........ tşk ler suheda Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 saol gloriacım sen de selam söle cadıya özletti kendini Alıntı
Φ sule70 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 aranıza yeni katıldığım için bu çiçeği tüm burda olan arkadaşlara yolluyorum. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Bu güller bütün üyeler için yanlız bir üye hariç Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 suheda , sule , sessizliğin kızı , çok teşekkür ederim sedoşumuu bende çok ösledimmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 berceste,THE BOSS,geceyağmuru,AÇA,MİNEU,taurus,natalia,gülsün,bekir,kralx,dogville,sedelina,paula,su-damlası,kısacası herkese tüm herkese birer kırmızı gül........ http://www.resimekle.com/view/23710] Teşekkürler Şüheda.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 uzun zamandır göremediğim dostlarıma gelsin : azizilturco , mizyal , made in turkey , arman , mohican , erbay , sayman 22 , gezgin ve daha niceleri forumun neşe leri sizleri özledim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Sevgili Dipnot'a gelsin bu çiçek... Dostluğu için, desteği için, nezaketi için, iyiniyeti için, mücadelesi için... Kendimi iyi bir dost kazanmış hissetmeme sebeb olduğu için... Sevgilerim size Sevgili Dipnot... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Tüm Dünya çocuklarına: Onları savaş kurbanları olarak görmenin utancını duyduğum için... . . Tüm Dünya analarına: Toprak kadar bereketli bedenleri, Güneşler kadar sıcak yürekleri ve Denizler kadar engin sevgileri için... . . Bu da; Günümüz dünyasında kirlenmeden kalabilen, kendisi ile barışık, insan olabilmenin onurunu bilincine kazıyan, Umut veren, Sevgi dolu, savaşsız bir dünya özlemi çeken, açlık ve yoksulluğa karşı mücadele eden, Ezmeyen, kırmayan, yaşadığı gezegene ve onun üzerindeki tüm hayata sorumluluk duygusu ile saygı ve sevgi besleyen ve yine tüm canlıların yaşama hakkını savunan sömürüsüz ve çıkarsız bir dünyanın mücadelesini veren, vermese bile en azından bunu yüreğinde ve benliğinde hisseden insanlara gelsin... . . DİPNOT ellerinize ve yüreğinize sağlık , yaşadığımız gezegen üzerindeki tüm hayatlara saygı ve sorumluluk duyan biri olarak , teşekkür ediyorum Teşekkürler sevgili dipnot, Böyle gerçekçi isteklere. Böyle güzel bir kalp taşıyan insana. Çok teşekkürler. Natalie,Eren,Erbay,Mine,Yagmur,Focal,Arman,Ilbey,Sayman,Paula,Birce, Celin,Aca,Dipnot,Güzelyaz,Aysum,Angel,Marti,name,Jön,Taruss, Erbay,Jön,Maser,İlbey,Manidar;Sayman,Eren,Armance,Focal,Gecekuşu,Yamyam,Dipnot,Bilimselci,Dowjones,Figgaro.. Gülsün,Kriptex,Şüheda,Frozen,Lilaç,Hayal_Et,Aysum,Merwe.. DİPNOT............. yüreğine sağlık.....ne güzel bir paylaşım....teşekkür edrim.... yüreğimizde hissedebilmek ...insanca yaşayabilmek.gerçekleri görerek..düşünerek..... Sevgili Dipnot'a gelsin bu çiçek... Dostluğu için, desteği için, nezaketi için, iyiniyeti için, mücadelesi için... Kendimi iyi bir dost kazanmış hissetmeme sebeb olduğu için... Sevgilerim size Sevgili Dipnot... Bilirim Her dostun bir çiçek gibi ve her dostun kendine öz kokusu vardır... Ama kokusunu yüreklerimize kazıdığmız çok azları vardır... İşte siz osunuz... Sevgiyle kucaklıyor ve özlemle dostluklarınıza merdiven dayıyorum... İyiki varsınız... Ve Bunlar bu bilinci taşıyan kararlı duruşlu ve hayata anlam katan, değer veren ve yaşamı güvenli kılan tüm doslara gelsin... . . Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 SARDUNYAMMM cok ama cok gecmiş olsun. Bu çiçekler senin... seni seviyorum. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Aldık kabul ettik sevgili Dipnot,teşekkürler.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 canım gloria'yam çok teşekkürler, sıcak dostluğunu hissettirdin, beni yalnız bırakmadığın için... sana çiçekler az... canımsın Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Bu güller bütün üyeler için yanlız bir üye hariç eminim kı o biri ben değilim.... teşekkür ederim.... ayrıca gloria ablcığım sedoşun gönderdiği çiçekleri bize ilettiğin için san ve sedoşa teşekkür ederim...sizleri çook özledik beee yaw.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Bir piyanistten,ayışığı sonatı ile birlikte kabul edin bu gülü.. Gloria,Sardunyam.,qulll,Dipnot..Sadece size.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Bir piyanistten,ayışığı sonatı ile birlikte kabul edin bu gülü.. Gloria,Sardunyam.,qulll,Dipnot..Sadece size.. teşekkürler dinledik, gülü de aldık kokladık...Bi mutlu olduk bi mutlu oldukkkkk Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 kabul ettim ben, sevgili taurusmutis, teşekkür ederim, arkadaşım... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Bir piyanistten,ayışığı sonatı ile birlikte kabul edin bu gülü.. Gloria,Sardunyam.,qulll,Dipnot..Sadece size.. ayyy bak ben çook duygulandım şimdii.... zaten gloria geldi diye bayağ sevinmiştim... teşekkür ettim dedem bende size kucak dolusu sevgimi gönderiyorum... ne yapıyım elimden bu kadr geliyo.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Hepiniz sevildiğimi hissettiriyorsunuz bana,söyleseniz söylemeseniz farketmez..Fırsat bulursanız gerçekten dinleyin ayışığı sonatını,bendeki etkiyi yapacak mı bakalım sizde de.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 bana yolla ayışığı sonatını... ben seni seviyorum gerçekten, gloria, dipnot ve gulllu bilmem Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.