Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Evet unutuğum yok..

Benim işler hep bana rabbena değildir arkadaşım...

Forumda aptalca bir gruplaşma var..

Bugüne kadar hep dağıttık çiçeklerimizi..

Peki orada ismi geçmeyenler bir kez olsun bir adet çiçek verdilermi bana..

Hayır..

Haa... karşılık bekleyerekmi veryoruz çiçekleri..

Hayır..

Ama gruplaşmalardan nefret ediyorum..

O ismi geöçmeyenler grup gördüklerimdir..

özellikle birilerinin tabiriyle Night team....

Gönderi tarihi:
Evet unutuğum yok..

Hayır..

Hayır..

kral o deyımı ben kullandım.bunun nedeni grup oluşturmak amaçlı değil kesınlıkle..ben foruma ilk üye olarak onları tanımıştım bende ayrı bı yerleri var,ve gerçektede tanıştık görüşüyoruz..ve iş nedenıyle ancak gece gelebıldıkleri için nıght team oluyorlar..

yoksa benım burada sevdiğim çöok insan var ve görüştüğüm,asla gruplaşma amacım yok..mesela paula,erbay,aysum,natalıa celine guzelyaz onlarla da hep beraberız burada hep oyunda oynarız..

açıkça söylıyeyım bi grubum felan yok..sadece işlerinden dolayı gece geldıklerı için öyle dedım,ve dıyen benım diğerleri suçlanmasın..

buda sana kralx:cicek021.jpg

Gönderi tarihi:

Evet unutuğum yok..

Hayır..

Hayır..

Bunlar sizin için sevgili kralx...

Lütfen kabul buyrun...

Dost sevgilerimle...

.

avucici2un.jpg

.

Gönderi tarihi:

Sevgili dipnot listede unuttuğum yok dedim, sanırım orada sizin isminiz geçmediği için bu çiçekleri tepki çiçeği olarak veriyorsunuz..

Orada din, siyaset ve bilim topiclerinde tartıştığımız birçok arkadaşın ismi yok..

Örneğin ahirzamn, yamyam, gecekuşu, bilimselci ve diğer birkaç kişi..

Onların dünya görüşleri ne olursa olsun çiçek hakeden insanlar senide onların kategorisine koyduğum için burada çiçek vermedim..

Hatta forumun diğer topiclerini gezerseniz bir kez bile havadan sudan konulara mesaj yazmamış ama her gün gelip kafasını uyan topiclerde yazan arkadaşlarımız var onlarla da diyoloğumuz var fakat çiçek vermedim..:)

Asıl-ı velkelam sayın dipnot siz çiçek hakedenlerdensiniz ve verdiğiniz çiçekler için de çok teşekkür ederim..

Saygılarımla..

Gönderi tarihi:

kral o deyımı ben kullandım.bunun nedeni grup oluşturmak amaçlı değil kesınlıkle..ben foruma ilk üye olarak onları tanımıştım bende ayrı bı yerleri var,ve gerçektede tanıştık görüşüyoruz..ve iş nedenıyle ancak gece gelebıldıkleri için nıght team oluyorlar..

yoksa benım burada sevdiğim çöok insan var ve görüştüğüm,asla gruplaşma amacım yok..mesela paula,erbay,aysum,natalıa celine guzelyaz onlarla da hep beraberız burada hep oyunda oynarız..

açıkça söylıyeyım bi grubum felan yok..sadece işlerinden dolayı gece geldıklerı için öyle dedım,ve dıyen benım diğerleri suçlanmasın..

buda sana kralx:cicek021.jpg

sedelina sana katılmadan edemeyeceğim. :lol:

Kralx sana gelince, hatırlarsan eger bir yerde şöyle yazmıştın "ben sizin mahalleden değilim di mi?" bizim mahalle falan yoktu... ama sen bir mahalle varmış gibi davrandın. Ayrıca varsa bir mahalle, mahallenin dışında kalmayı tercih ettin soylediklerinle ve yazdıklarınla... Benim de anlayamadığım bişey var Kralx.. Nedir bu? Ne yapmaya calışıyorsun? Yazdıklarında surekli bir sitem var... sürekli bir eleştiri... Sanırım insanlara yaklaşım tarzın farklı... Forum oyunlarına ilk katıldıgın akşam da yazdıgın bişey vardı "sağolun arkadaşlar, bu zamana kadar hep tartışmalarda yazıştım ve bu akşam sayenizde stres attım, eğlendim." Bilmiyorum hatırlıyor musun ama o akşam stresini atarken biz de ordaydık ve sen o akşam bizimle beraber eğlenmiştin. Sonrasında ne oldu, hatırlatmama gerek yok, ama butun bunların başlamasına sebep olmak için elinden geleni yaptın. Biz sadece sana karşılık verdik. O gun bugundur de fırsatını yakaladıgın yerde bize laf dokundurmaya devam ediyorsun. Şimdi de gece team meselesine takılmışsın. Sedelina gece team i ilk ben dedim demişti o dediyse biz de devam ettirdik. Bu yuzden ben de ustume alınıyorum soylediklerini.. Bu arada ben senden çiçek istemiyorum. Bunları da senden çiçek alayım diye yazmıyorum. Sağolsun çiçek veren arkadaşlarımız var ve ben onların içtenliğine inanıyor ve içtenlikle verdikleri o çiçekleri almayı tercih ediyorum. Senin içtenliğin bana cok inandırıcı gelmiyor. Gece team denilen ve senin grup dediğin kişilerden biri olarak buyur kral x bu çiçeği de o zaman sana ben gonderiyorum. Yalnız içtenliğime inanıyorsan al, yoksa almak zorunda degilsin...

iris1.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili dipnot listede unuttuğum yok dedim, sanırım orada sizin isminiz geçmediği için bu çiçekleri tepki çiçeği olarak veriyorsunuz..

Orada din, siyaset ve bilim topiclerinde tartıştığımız birçok arkadaşın ismi yok..

Örneğin ahirzamn, yamyam, gecekuşu, bilimselci ve diğer birkaç kişi..

Onların dünya görüşleri ne olursa olsun çiçek hakeden insanlar senide onların kategorisine koyduğum için burada çiçek vermedim..

Hatta forumun diğer topiclerini gezerseniz bir kez bile havadan sudan konulara mesaj yazmamış ama her gün gelip kafasını uyan topiclerde yazan arkadaşlarımız var onlarla da diyoloğumuz var fakat çiçek vermedim..:)

Asıl-ı velkelam sayın dipnot siz çiçek hakedenlerdensiniz ve verdiğiniz çiçekler için de çok teşekkür ederim..

Saygılarımla..

Bu durumda sadece sevgi ve saygımı vermekten öte birşey bırakmadığnızın farkandayım...

Ama herşeye rağmen bir güç oluşturduğnuzu ve dikkate alınılması gereken biri olduğunuzu fark ettim...

Bu kazanımdan ötürü size sadece sevgi ve saygılarımı sunabilirim..

Umarım dosthane ve ilerici bakışınız bize güç ve anlam katar...

Bunu bekliyor ve devamını diliyoruz...

Dost sevgilerimle...

Gönderi tarihi:

Sevgili dipnot..

Aslında kimin çiçek verdiği kimin vermediği umrumda değil..

Fakat bazı arkadaşlarımızın ve benim aralarında olmamızı istemeyenlerin var olduğunu sezdim..

Siz bunların içersinde değilsiniz..

Sizin iletilerinizi takip eden biriyim..

Gözü bağlı ağzı bantlılardan olmadığınızı biliyorum..

Siz benim nazarımda ufku açık, pozitif düşünen saygı değer birisiniz..

Bende sizin temennilerinizi yineliyorum ve ekliyorum..

Umarım şahsınızla daha paylaşımcıl, daha faydalı ve daha bir sevgi dolu ortamlarda görüşürüz..

Saygılarımla..

Gönderi tarihi:

Sevgili dipnot..

Fakat bazı arkadaşlarımızın ve benim aralarında olmamızı istemeyenlerin var olduğunu sezdim..

Siz bunların içersinde değilsiniz..

Sizin iletilerinizi takip eden biriyim..

Gözü bağlı ağzı bantlılardan olmadığınızı biliyorum..

Siz benim nazarımda ufku açık, pozitif düşünen saygı değer birisiniz..

Bende sizin temennilerinizi yineliyorum ve ekliyorum..

Umarım şahsınızla daha paylaşımcıl, daha faydalı ve daha bir sevgi dolu ortamlarda görüşürüz..

Saygılarımla..

Dostane sevgilerim ve düşünsel saygılarım sizinle...

Lütfen mutlu ve umutlu olduğunuz ölçüde devam edin...

Size yakın olduğumu da unutmayın lütfen...

Yaşama ve hayata anlam katan yegane insanlardan olduğunuzu unutmayın....

Biz sizden olabildiğince faydalanıyoruz ve bu nedenle size sonsuz teşekkür etme fırsatını ancak bu şekilde yakalıyabiliyoruz....

İyiki varsınız...

Paylaşımların değerini ve kişisel onurun varlığı bilincini taşıyan sizlere daha başka ne söylebilirim ki!...

Sevgi ve saygılarım sizinle...

Gönderi tarihi:

Önce şu yazdıklarını okuyalım Sedat bey;

Ordularımı krallığının üzerine gönderiyorum..

Karalixyadan böğükistana kadar her yer benim olacaktır... :)

Harbiden seni sevdim be..

Boynunu vurma olayı kısa bir temsildi...

Temsilde mümessilin sorumluluğu vardır bilirim ama..

Napallım gündem onu götürüyodu..

Vurduk boynunu.. :)

Al boynunu

Aç koynunu

Sarılalım

Barşılım

okeeeeeeeee :))

Bu bana gönderilmişti..

Rezalet...

Bu topici kınıyorum..

Absürt yemeklere yazdığın yazıdan ve bize ilk saldırın..

Tamam arkadaşlar..

...

Bir daha size odaklı yazılar yazmam..

Özür dilerim...

Tepkilerimizden sonra yazmıştın..

Taurusmutis

...

Herneyse..

Size odaklı yazmıcam demiştim, şahsıma cevap hakı doğduğundan yazdım...

İster salyangozlu balgamlı yemekler yapın, ister bilmem neli yemekler yapın ama lütfen milleti tiksindirmeyin, evinizde yapın evinizde yiyin, buralara yazmamanızı diliyorum..

Hakaret etmediğini savunduğun yazıdan alıntı..

+1 ))

Sevgili Adminim çok teşekkür ederim gene farkınızı ortaya koymuşsunuz, sözlerinizde haklısınız.

"Gidin evlerinizde yapın, evlerinizde yiyin" söylemi bir anlık sinirlenmenin ürünüydü..

Sadece bu söz için, atfettiğim şahıslardan özür diliyorum...

Ama zıt elektrik yüklü olduğumuzu sandığım bir kaç kişinin, ne altına ne konusuna nede şahsına herhani bir ileti yazmıyacağım.

Keşke yaa..Ama nerdeee..

...

Herhalde çok zoruna gidiyor,grubumuzun içine girememek..Ayrıca yazdığın o tabiri sana iade ediyorum..

Emin ol hepsi oturmuş ağlıyorlardır şimdi,Kral bize niye çiçek vermedi diye..Buna ben de dahilim..

Sevgili dipnot..

Belliki hiç umurunda değil..Sezgilerin kendi adına bakarsan çok kuvvetli bence,gerçi ben açıkça yazmıştım ama..

Neden sen alındınki.. :)

Kastettiğim şahıs yada şahıslar fikren ve ruhen var kabul ettiğim şahıslardır ve bir nedenden dolayı aramız iyi değildir..

Sen kesinlikle olamazsın klasman meselesi.. :)

Not: Benim ve bazı arkadaşlarımızın sadece oyun topiclerinde oyun oynama heveslisi değil turkish-medianın bilim-fikir-araştırma bölümlerindede yazdıklarımızın bilinmesinde yarar var..

Bu banaydı..Benim hakkımda ne biliyorsunki bunu yazabiliyorsun.Yazdığın iletiler ve son olarak bu müthiş şekilde kompleks kokuyor.Bu kompleksi seçtiğin nickte de farketmek mümkün.Ne istiyorsun,seninle idrar (Arkadaşlar kusura bakmayın,başka türlü ifade edemedim..)yarışına girmemi mi..?Benim ne böyle bir kompleksim,ne de sana ayıracak saniyem var.Beni muhattap kabul etmediğini söyleyip söyleyip karşıma çıkıyorsun.Sataşırsan cevabını alırsın,bu kaçınılmaz..

Sen öncelikle kendinle barışık değilsin ki başkaları ile barışık olabilesin.Çeşitli kompleksler barındırıyorsun iletilerinde.Senin bu ruh halini çekmek zorunda değilizki.Bak ikidebir forumu geriyoruz sayende.Arkadaşlar burada kafalarını dağıtmak,streslerini atmak için yazışıyorlar.Tartıştığımız yere baksana;herkesin birbirine çiçek verdiği yerde biz atışıyoruz yine sayende.29 yaşındasın,yaşının gerektirdiği olgunluğu göstermelisin.Beni/bizi sevme ok,ama laf sokuşturmaya da kalkma.Ne zaman ben ucu sana dokunacak imalı bişey yazdım durduk yerde?Hayatım boyunca senin gibi negatif insanları çevremde barındırmadım.Burada da varlığını görmezden geliyorum,ama sen devamlı sataşırsan bu imkansız hale geliyor.Kes artık..

Birileri benim oyun topiclerinde de başlık açtığımı söyleyebilir..

ama açtığım topicler eğlenirken düşündürmeye, güldürmeye ve bilgi edinmeye yönelik topiclerdir..

Aksi taktirde "hey sen altaki, hey sen üstteki, hey seni gördüm bugün, bu nereli, bu naaptı şu naptı" gibi zaten boş olan vaktimizi dahada boşaltacak başlıklar olduğunu düşünmüyorum...

Hee,kimse demeden ben diyeyim taktiği.Düşündürücü yanını pek göremiyorum umurumda da değil ama eğlendirici dersen diğer arkadaşlarımın açtığı topiclerde de pekala eğlenebiliyoruz.Adı geçenler de dahil buna..Burada bile senin kompleksin ortaya çıkıyor.Kendi açtığın topiclere yazarak,liste başına gelmesini sağlıyorsun devamlı..

Eğer oyundan bir an olsun kafanızı kaldırır ve turkish-medianın diğer bölümlerinde neler olduğunu öğrenirseniz..

Bizim bakacağımız yerlerden SANANE..

Saygılar-sevgiler..

İşte bu da son..Her mesajının sonuna yazdığın bu cümlelerin anlamını yazıların da iletemiyorsan,bunların hiçbir anlamı yoktur.Yazmakla hissetmek ayrı şeylerdir.Bize hakaret ettiğin (onaylanmıştır..) yazının sonunda da bunlar vardı.Ne anlamı var?

....

Arkadaşlar,tekrarlanan bu gerginlikten dolayı özür dilerim.Bu topicte bunları yazacağımı söyleseler güler geçerdim ama yazdırıyorlar işte.Tekrar tekrar özür dilerim hepinizden.Umarım artık biter bu çekişme..

Gönderi tarihi:

Yeşim, Aça, Mineu, Bozan, Eren, Jön, Azizil, Sayman, Armance, made, focal, Emily, Golgi, Erbay, Evücüm, berceste, şevval, celine, yumote..

Liste bilinçli oluşturulmuştur unuttuğum yoktur..!!

cicek_009komar.JPG

slm çicek içn çoooooooooookkkkkk tşk buda sana :D

03228yy0jy.jpg

Gönderi tarihi:

bu gece sizin yolladığınız çiçekleri topladım, vazoya yerleştirdim... şimdi ben çiçek yollayacağım, komplekssiz, insancıl, sevecen, kalp kırmaktan korkan, egosunu aşmış arkadaşlarıma, tüm foruma... sardunya228wv.jpg

Gönderi tarihi:

aynı renkler değildir hayata güzellik katan;farklı renklerdir..küfrü ve saygısızlığı katık yapmayan tüm forumdaşlarıma..herkes alabilir...

05-2.jpg

Gönderi tarihi:

Sedelinam, gene sen ben ve admin mi kalmış, o zaman benden sana ve admine gelsin... sizi seviyorum... ben kendi rengimle, varım ve tüm renkleri seviyorum sedelinam... sadece, soluk renkler hariç...

sardunya17dk.jpg

Gönderi tarihi:

yaw bırıde bize uyku hapı verse;saat kaç olmuş gıı..

ha bıde gizli üye var ona da verecektin :D

Gönderi tarihi:

:rolleyes: bende alsammı acep :whistling:

hayır onu alma sana başka da verırım ben.saygın,sevgin,ve anlayışın için..

20-2.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.