Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

flo0zl.jpg

Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade..

Unuttuklarım kusura bakmasın..:(

Gönderi tarihi:

valla kusura bakarım yaniiiii :(

Senin ismini yazdım ya sen niye kusura bakıon :D

Gönderi tarihi:

flo0zl.jpg

Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus , Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade..

Teşekkür ederim natalia.. :clover:

Gönderi tarihi:

natalia cok teşekkür ederimmmmmmm güzel çiçeklerineeee :):lol::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Senin ismini yazdım ya sen niye kusura bakıon :D

yanlara kaymış göremedim yaw yaşlılık işte sen kusura bakma :clover:

Gönderi tarihi:

yanlara kaymış göremedim yaw yaşlılık işte sen kusura bakma :clover:

Anlıorum seni amcacım :P:clover:

Gönderi tarihi:

DİPNOT, SEDELİNA, TAN_VAKTİ, SİRVANA,BİLİMSELCİ sizi tanımak güzeldi, tüm yakınlığınız için teşekkürler... bu çiçekler sizin için. :clover::clover::clover::clover::clover:

O tanışmaların ve dosthane yakınlıkların mimarı olan sevgili sardunya'ya verilebilecek en güzel çiçeği bulmakta gerçekten çok zorlandım fakat sonunda galiba buldum...

Bunlar sizin ve emekleriniz için segili sardunya...

Dost sevgilerimle...

.

59011844img52683rk.jpg

.

Gönderi tarihi:

buda dipnota yaşıt oldugumuz için :D

Çok teşekkür ederim.

Çok naziksiniz...

Hayrıca sizi tanımak bizlere güç kattı... :)

İyiki varsınız...

Dost sevgiler...

.

060525092633455gn.gif

.

Gönderi tarihi:

O tanışmaların ve dosthane yakınlıkların mimarı olan sevgili sardunya'ya verilebilecek en güzel çiçeği bulmakta gerçekten çok zorlandım fakat sonunda galiba buldum...

Bunlar sizin ve emekleriniz için segili sardunya...

Dost sevgilerimle...

.

59011844img52683rk.jpg

.

dürüstlüğünüz, samimiyetiniz ve kibarlığınız için "iyiki varsınız"

bu özelliklerin insanlarda artık az bulunması sizi daha değerli kılıyor. 17d45ef217cc07372hv.jpg

sevgiler ve saygılar

Gönderi tarihi:

Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade..

teşekkürler toprağım ;):clover:

Gönderi tarihi:

flo0zl.jpg

teşekkür ederim :clover::clover:

Gönderi tarihi:

Natalia tşk ederim :clover:^_^

Gönderi tarihi:

şevval,emilypandora

guller.jpg

teşekürler focal :clover:

canim Sevvalime :):wub:maerzb8f370cc423fq.gif

canımsın sen :clover:

teşekürler...

Gönderi tarihi:

Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım.156e875415695c106md.jpg

sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın

Gönderi tarihi:
Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım.156e875415695c106md.jpg

sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın

almıyorum çiçeklerini :(:wacko::blink:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.