Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 valla kusura bakarım yaniiiii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 valla kusura bakarım yaniiiii Senin ismini yazdım ya sen niye kusura bakıon Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus , Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. Teşekkür ederim natalia.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 natalia cok teşekkür ederimmmmmmm güzel çiçeklerineeee Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. teşk. canm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 sağol natalıa yaw,çiçek borcum artıyor Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Senin ismini yazdım ya sen niye kusura bakıon yanlara kaymış göremedim yaw yaşlılık işte sen kusura bakma Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 nataliaaa çok teşekkür ederim , harika çiçekler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 yanlara kaymış göremedim yaw yaşlılık işte sen kusura bakma Anlıorum seni amcacım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. teşekkür ediyorum canım Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 DİPNOT, SEDELİNA, TAN_VAKTİ, SİRVANA,BİLİMSELCİ sizi tanımak güzeldi, tüm yakınlığınız için teşekkürler... bu çiçekler sizin için. O tanışmaların ve dosthane yakınlıkların mimarı olan sevgili sardunya'ya verilebilecek en güzel çiçeği bulmakta gerçekten çok zorlandım fakat sonunda galiba buldum... Bunlar sizin ve emekleriniz için segili sardunya... Dost sevgilerimle... . . Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 buda dipnota yaşıt oldugumuz için Çok teşekkür ederim. Çok naziksiniz... Hayrıca sizi tanımak bizlere güç kattı... İyiki varsınız... Dost sevgiler... . . Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 O tanışmaların ve dosthane yakınlıkların mimarı olan sevgili sardunya'ya verilebilecek en güzel çiçeği bulmakta gerçekten çok zorlandım fakat sonunda galiba buldum... Bunlar sizin ve emekleriniz için segili sardunya... Dost sevgilerimle... . . dürüstlüğünüz, samimiyetiniz ve kibarlığınız için "iyiki varsınız" bu özelliklerin insanlarda artık az bulunması sizi daha değerli kılıyor. sevgiler ve saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 gı sardunya hani bana çiçek ,bana çiçek vermemiş banlayın şunuuu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2006 gı sardunya hani bana çiçek ,bana çiçek vermemiş banlayın şunuuu Vermiştim ama görmedin sankim, şimdide kör mü oldun. neyse gene verebilirim al sana çiçek Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. teşekkürler toprağım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Tşk ederim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gülsün, Erbay, Birce, Sedelina, Aysum, Kral, Celine, Aça, Mine, Gece, Güzelyaz, Focal, Yumote, Jön, Taurus, Gloria, Alaturka, Paula, Tan vakti, Güll, Serenade.. Unuttuklarım kusura bakmasın.. teşekkür ederim Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 şevval,emilypandora teşekürler focal canim Sevvalime canımsın sen teşekürler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım. sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Dostlar, bir süreliğine aranızdan ayrılıyorum... Ve sizlere veda ediyorum, kendinize iyi bakın... Görüşmek üzere, umarım. sedelina, gloria, tan_vakti, artos, dipnot, bilimselci, yamyam, gecekuşu, natalia, mineu, gull, gece yağmuru, paula, taş yürekli, erkan05 ve adını hatırlayamadığım arkadaşlarım... hoşçakalın almıyorum çiçeklerini Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2006 Tsk ederim sardunyam.. Ama nie gidion ki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.