Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tsk ederim Bu da sana.. Teşekürler natali Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tşk ederim Sedelinam Kankim,Ece Ablam,Angel Ablam Gülsün,Natalıa,AÇA,Güzelyaz,Sardunyam,Suheda,Serenade,Made İn Turkey,Hayal et,Yumote, Focal,Arman,İlbey Abim,Erbay,Jön,Emre_s,Kralx,DipNot,Taş Yürekli,Taurus Ve herkese gecemi aydınlatan ateş böcüğüm sağol......... çok teşekkür ederim yağmurum__farkettim de uzun zamandır çiçek vermiyorum kimseye made,karçiçeğim,angel,gece yağmuru,sedelina,sardunyam,aça,gülsün,natalie,cerenimoo ve ismini sayamadığım bütün bayan forumdaşlarım için gelin çiçeği de mine için teşekkürler cigerim...........seni sewiyim..... teşekkür ederim gecem ben de uzun zaman dır kimseye çiçek vermediğimi fark ettim bu vesile ile gecem, mineu,angelflower,gülsün,aça,natalia,meydün,karçiçeğim,azizilturco,arman,kralx,erbay,vakana,golgi,incomedias,a teşekkürler beyfendi...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 buda canım cigerim kardeşim erbay ve feriğine....... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 buda canımcım kardeşim azizim ve gelinim için.............. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 buda canım cigerim kardeşim erbay ve feriğine....... böööüüü teşekkür ederim ablacım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sedoşum, nataliam,gecem, mine, sardunyam, paula,taurus ve tüm beni sevenlere... Tşk ederim Yumotem teşekkür ederim gecem ben de uzun zaman dır kimseye çiçek vermediğimi fark ettim bu vesile ile gecem, mineu,angelflower,gülsün,aça,natalia,meydün,karçiçeğim,azizilturco,arman,kralx,erbay,vakana,golgi,incomedias,a Tşk ederim Kaptan gecemi aydınlatan ateş böcüğüm sağol......... Sende sağol tatlım Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 yumote sevgili Erbaya cilekime Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Immmmmmmmm vişnem Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 teşekkürler sevgili çekirgem gülsün.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sedoşum, nataliam,gecem, mine, sardunyam, paula,taurus ve tüm beni sevenlere... sizden bi süre daha uzağım sizi özledim bunlar size arkadaşlar Teşekkür ederim yumoş.. (Yumoş deyince kızıyorsun biliyorum,ama bi seferlik mazur gör İçimden geldi) Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tşk ederim Sedelinam Kankim,Ece Ablam,Angel Ablam Gülsün,Natalıa,AÇA,Güzelyaz,Sardunyam,Suheda,Serenade,Made İn Turkey,Hayal et,Yumote, Focal,Arman,İlbey Abim,Erbay,Jön,Emre_s,Kralx,DipNot,Taş Yürekli,Taurus Ve herkese Teşekküre ederim sevgili Gece Yağmuru... Bir çiçeğin insan duygularına yaptığı ani ve belirgin olumlu değişiklikliğini hissetmemek mümkün değil. Bunu hissedebilenlere ve bunu hisseden dostların sayısının her geçen gün artması umuduyla Dost sevgilerimle... . Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 benimde içimden dıpnota çiçek vermek geldi Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 benimde içimden dıpnota çiçek vermek geldi Çok teşekkür ederim sevgili sedelina.. O zaman bu dost yaklaşıma benimde kayıtsız kalmam olanaksız... Bunlarda sadece sana sedeline... Sevgiler... . . Alıntı
Φ AZAT Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler Çok tşk ederim Mine ablacım Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 şevvale,madeye,mineuya(mutluluklar),angele,karçiçeğine,serenadeye,emiliye,nicoya,ilbeye,erbaya,azizile,armana, focale,saymana...ve adını unuttuğum nicelerine.. foruma girdiğimden beri 3 kişiyle ters oldum şu ana kadar;alaturka,sara k ve her an bir salvosunu beklediğim martı_name'ye.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 gece yağmuru, mineu, yumute, seREnaDE, natalia çok teşekkürler, kır çiçeklerim bunlarda sizin için... çiçekler kadar güzel geçsin yaşamınız... sevgiyle Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Tsk sardumyam Vişnem Erbay, Gece , Mine, Kralx, Tan, Sedelina, yumote, Aça, Celine, Alaturka, Serenade, Sardunyam.. İsmini unuttuğum tüm arkadaşlara.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 şevvale,madeye,mineuya(mutluluklar),angele,karçiçeğine,serenadeye,emiliye,nicoya,ilbeye,erbaya,azizile,armana, focale,saymana...ve adını unuttuğum nicelerine.. teşekkür ederim dostum özlettin kendini Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 şevvale,madeye,mineuya(mutluluklar),angele,karçiçeğine,serenadeye,emiliye,nicoya,ilbeye,erbaya,azizile,armana, focale,saymana...ve adını unuttuğum nicelerine.. foruma girdiğimden beri 3 kişiyle ters oldum şu ana kadar;alaturka,sara k ve her an bir salvosunu beklediğim martı_name'ye.... saol dostum çiçekten bir parça aldım. bende sana çiçek pazarından sarı laleler alamadım ama... kadıköy haldun taner in oradaki çiçekçilerden dünyanın en renkli kişisinden bir tane çiçek aldım ama resmi yok yaw şimdi uğraşmayalım resimlee... bir de uzun uzun uzun zamandır göremediğim mizyal a ya o da mı bıraktı forumu azizil gibi... bu arada senin ters gittiğin 3 kişi(alaturka yı tanımıyorum ona lafım yok)ama diğer ikisi ters doğmuşlar bencee Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Natalia, focal, sara k (demek ayni kisiye ters gitmisiz ), Ilbey. ve seven, sevmeyen, taniyan tanimayan herkese en sevdigim cicekler... bu da adrenaline... hala kin güdüp aylar evvel yasanilan tatsiz bir münakasayi buraya tasima geregi duydugu icin... sen daha ordamisin sanada eyvallah... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Tsk sardumyam Vişnem Erbay, Gece , Mine, Kralx, Tan, Sedelina, yumote, Aça, Celine, Alaturka, Serenade, Sardunyam.. İsmini unuttuğum tüm arkadaşlara.. teşekkurler natalıa sağol,komşunun bahçesınden koparma bıdaha ama Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Napim bizim bahçede yok Size çiçek getirmek için ne hallere düşüom gördün mü Ama bi gün beni yakalıcak yolacak bu saçlarımı Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 benim çiceklerim aça,güll,aysum,natalie,gülsün,sedelina,erbay,gece,sardunyam,mine,jön,focal,made,angel,seranede,yumote,kralx, tan we adını sayamadıgım tüm arkadaşlarıma gitsin.. :D Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.