Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tşk ederim Sedelinam :flowers:

Kankim,Ece Ablam,Angel Ablam :clover:

Gülsün,Natalıa,AÇA,Güzelyaz,Sardunyam,Suheda,Serenade,Made İn Turkey,Hayal et,Yumote, :clover:

Focal,Arman,İlbey Abim,Erbay,Jön,Emre_s,Kralx,DipNot,Taş Yürekli,Taurus :clover:

Ve herkese :clover:

gecemi aydınlatan ateş böcüğüm sağol.........

rose952000.jpg

çok teşekkür ederim yağmurum__farkettim de uzun zamandır çiçek vermiyorum kimseye

ar195_large.jpg

made,karçiçeğim,angel,gece yağmuru,sedelina,sardunyam,aça,gülsün,natalie,cerenimoo ve ismini sayamadığım bütün bayan forumdaşlarım için

03012004064732icon1.jpg

gelin çiçeği de mine için

teşekkürler cigerim...........seni sewiyim.....

saflk.jpg

teşekkür ederim gecem ben de uzun zaman dır kimseye çiçek vermediğimi fark ettim bu vesile ile

gecem, mineu,angelflower,gülsün,aça,natalia,meydün,karçiçeğim,azizilturco,arman,kralx,erbay,vakana,golgi,incomedias,a

03225.JPG

teşekkürler beyfendi......

3delilah.jpg

Gönderi tarihi:

sedoşum, nataliam,gecem, mine, sardunyam, paula,taurus ve tüm beni sevenlere...

Tşk ederim Yumotem :flowers:

teşekkür ederim gecem ben de uzun zaman dır kimseye çiçek vermediğimi fark ettim bu vesile ile

gecem, mineu,angelflower,gülsün,aça,natalia,meydün,karçiçeğim,azizilturco,arman,kralx,erbay,vakana,golgi,incomedias,a

Tşk ederim Kaptan :flowers:

gecemi aydınlatan ateş böcüğüm sağol.........

Sende sağol tatlım :wub::hug:

Gönderi tarihi:

sedoşum, nataliam,gecem, mine, sardunyam, paula,taurus ve tüm beni sevenlere...

sizden bi süre daha uzağım sizi özledim :)

bunlar size arkadaşlar guller6dc.jpg

Teşekkür ederim yumoş.. :clover: (Yumoş deyince kızıyorsun biliyorum,ama bi seferlik mazur gör :P İçimden geldi)

Gönderi tarihi:

Tşk ederim Sedelinam :flowers:

Kankim,Ece Ablam,Angel Ablam :clover:

Gülsün,Natalıa,AÇA,Güzelyaz,Sardunyam,Suheda,Serenade,Made İn Turkey,Hayal et,Yumote, :clover:

Focal,Arman,İlbey Abim,Erbay,Jön,Emre_s,Kralx,DipNot,Taş Yürekli,Taurus :clover:

Ve herkese :clover:

Teşekküre ederim sevgili Gece Yağmuru...

Bir çiçeğin insan duygularına yaptığı ani ve belirgin olumlu değişiklikliğini hissetmemek mümkün değil.

Bunu hissedebilenlere ve bunu hisseden dostların sayısının her geçen gün artması umuduyla

Dost sevgilerimle... :clover:

.

Gönderi tarihi:

benimde içimden dıpnota çiçek vermek geldi :)

ci-050.jpg

Çok teşekkür ederim sevgili sedelina..

O zaman bu dost yaklaşıma benimde kayıtsız kalmam olanaksız...

Bunlarda sadece sana sedeline...

Sevgiler...

.

060525231128858it.gif

.

Gönderi tarihi:

kankime, ece ablama, meydün bacım, azizil, kralx, gülsün, golgim, natalia, karçiçeğim, erbayım, armanım, focalim, angelım, ilbey abim, sedoş, mizyal, taurus, cyrano, sayman abi, mohican, nicomedias, jön ahmet, aysum, yufka yürekli, açacım, güzelyazım, cerenimo, şevval, femalexim, sardunyam, gezgin, serenade, muhammed kardeşim, erkan05, vakanam(adrenalin), erdal abim, interlock, mystic river, neveser, yumote, gloria, paula, maser, kırlangıç, dipnot, kedim 7 beni, celine, hayal et, aptal aşık(siyam), berceste, kuşadalı, güvençgül, apolyont, samaroğlanı, gençaslan, quest qirl, emre_s, tan vakti, artos, meliskoo, qod quest, öznurtamtürk, ulyanov, erzaim, juron, remember, hate, nemesis, figgaro, azat, naci 1, alfa+beta, oğuzzz, düldül, aramis, zıplarkenvıraklayankurbağa ve daha adını sayamadığım bütün forumdaşlarıma gitsin bu çiçekler :flowers::clover::flowers:

Çok tşk ederim Mine ablacım :flowers::hug:

Gönderi tarihi:

şevvale,madeye,mineuya(mutluluklar),angele,karçiçeğine,serenadeye,emiliye,nicoya,ilbeye,erbaya,azizile,armana,

focale,saymana...ve adını unuttuğum nicelerine..

redon.flowers.jpg

foruma girdiğimden beri 3 kişiyle ters oldum şu ana kadar;alaturka,sara k ve her an bir salvosunu beklediğim :D

martı_name'ye....

vase-flowers.jpg

Gönderi tarihi:

Tsk sardumyam :)

Vişnem bluerose9vw.jpg

Erbay, Gece , Mine, Kralx, Tan, Sedelina, yumote, Aça, Celine, Alaturka, Serenade,

Sardunyam..

derin8mm.jpg

İsmini unuttuğum tüm arkadaşlara..

papat1rd.jpg

Gönderi tarihi:

şevvale,madeye,mineuya(mutluluklar),angele,karçiçeğine,serenadeye,emiliye,nicoya,ilbeye,erbaya,azizile,armana,

teşekkür ederim dostum özlettin kendini :clover:

Gönderi tarihi:

redon.flowers.jpg

foruma girdiğimden beri 3 kişiyle ters oldum şu ana kadar;alaturka,sara k ve her an bir salvosunu beklediğim :D

martı_name'ye....

vase-flowers.jpg

saol dostum çiçekten bir parça aldım.

bende sana çiçek pazarından sarı laleler alamadım ama... :lol:

kadıköy haldun taner in oradaki çiçekçilerden dünyanın en renkli kişisinden bir tane çiçek aldım ama resmi yok yaw şimdi uğraşmayalım resimlee... :clover::clover::clover:

bir de uzun uzun uzun zamandır göremediğim mizyal a :clover: ya o da mı bıraktı forumu azizil gibi...

bu arada senin ters gittiğin 3 kişi(alaturka yı tanımıyorum ona lafım yok)ama diğer ikisi ters doğmuşlar bencee :P

Gönderi tarihi:

03355.JPG

Natalia, focal, sara k (demek ayni kisiye ters gitmisiz ;) ), Ilbey.

ve seven, sevmeyen, taniyan tanimayan herkese en sevdigim cicekler...

bu da :clover: adrenaline...

hala kin güdüp aylar evvel yasanilan tatsiz bir münakasayi buraya tasima geregi duydugu icin...

sen daha ordamisin :)

sanada eyvallah...

Gönderi tarihi:
Tsk sardumyam :)

Vişnem bluerose9vw.jpg

Erbay, Gece , Mine, Kralx, Tan, Sedelina, yumote, Aça, Celine, Alaturka, Serenade,

Sardunyam..

derin8mm.jpg

İsmini unuttuğum tüm arkadaşlara..

papat1rd.jpg

teşekkurler natalıa sağol,komşunun bahçesınden koparma bıdaha ama :lol:

Gönderi tarihi:

Napim bizim bahçede yok :P Size çiçek getirmek için ne hallere düşüom gördün mü :lol: Ama bi gün beni yakalıcak yolacak bu saçlarımı :stuart:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.