Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 bu çiçek arman arkadaşa bu çiçek kralx arkadaşa bu çiçekte kendime çünkü midemin ağrısı daha geçmedi...... bu gülde bütün dargınlara gelsin........barış imzalansın artık.......... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 bu çiçek benim sol kolum maramın güzeller güzeli annesine gelsin..Allahtan acil şifalar dilerim.. Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 bu çiçek benim sol kolum maramın güzeller güzeli annesine gelsin..Allahtan acil şifalar dilerim.. çok sagol canim benim... umarim yakinda iyi haberler verebilirim...................... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 aaaa benden de o zaman bugün ki tüm ciceklerim Maramin Annesine gelsin... bendende acil sifalar Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 aaaa benden de o zaman bugün ki tüm ciceklerim Maramin Annesine gelsin... bendende acil sifalar çok tesekkür ederim.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Bir özür cicegi de Maydüne gelsin... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 acil şifalar dilerim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 bende allahtan acil şifalar dilerim........... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 geçmiş olsun mara bulge acil şifalar dilerim bütün çiçekler annene Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 maram bende yeni öğrendim çok geçmiş olsun bilmiyorum yapabileceğimiz birşey varmı ama olabileceğini düşünürsen burdayız sevgiler Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 geçmiş olsun acil şifalar. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 çok geçmiş olsun güzelim umarım en kısa zamanda hayırlı haberler verırsın... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 geçmiş olsun mara, umarım biran evvel sağlığına kavuşur... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Bir özür cicegi de Maydüne gelsin... ni dimek alam turkam ni dimek...aramızda lafımı olur..........yanlış bi anlamaydı düzeldi.... benden de sana gelsin.... barış buketi.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 geçmiş olsun mara, umarım biran evvel sağlığına kavuşur... Hasta olan mara değil annesi.... Anene ALLAH tan acil şifalar dilerim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 geçmiş olsun mara, umarım biran evvel sağlığına kavuşur... Hasta olan mara değil annesi.... Anene ALLAH tan acil şifalar dilerim.. kral asteri deşifre etcem diye kendini batırmışsın..dikkat edersen sağlığına kavuşur demiş.... sende anene demişsin bende bundan bişey anlamadım...... eheheheheuuuuueeheuuuuu zuhahahhhh Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 GEÇMİŞ OLSUN ACİL ŞİFALAR mara Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 benim çiçeklerimde zor durumda olan arkadaşlarına yardımcı olmak için çaba harcayan ve iyi dileklerde bulunup derdine ortak olan forumdaşlarıma gelsin.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 ni dimek alam turkam ni dimek...aramızda lafımı olur..........yanlış bi anlamaydı düzeldi.... benden de sana gelsin.... barış buketi.... İyi oku... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2005 bu ne ya koca sayfada toplasan 10 msj anca var her yer koca koca çiçek resimleri ile dolu çiçek dalinda güzeldir benim çiçeklerimin kimlere gidecegi belli: karçiçegim, made in, sevval, pandora, abim, cyrano, asterix, golli.... baska da yok bütü çiçekler sana gelsin... annene de acil şifalar dilerim.Gerçi konuştuk ama neyse.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 İyi oku... nereyi benim yazdıklarımı mı.... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Hasta olan mara değil annesi.... Anene ALLAH tan acil şifalar dilerim.. Bak sabah okudum, önemsemedim, ama baktım ki hala inada devam. Kendimi sorumlu hissettim artık. Şimdi al bakalım eline kalemi kağıdı Sana ev ödevi veriyorum; "Arkadaşlarının iyiniyetli uyarılarına rağmen, kendi kusurlarını görmek yerine üstelik çok da yeterli olmayan dilbilgisiyle, sırf bir yanlış yakaladığı zannıyla kendince birşeyler karalamıştı işte." cümlesindeki yüklemleri ve özneleri çıkart bakalım. Dikkat et kaybolma ama... Bu arada kanatlı hayvanların av yasağı kalkmış Bu arada made in e bi çeçek vereyüm... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Akşam elektrikler yoktu ödevimi yapamadım...)) Demek kanatlı av hayvanlarının av yasağı kalkmış öylemii..)) Biz yandık, bir avcıya kurban gideceğiz.. Ama sizinki devam ediyor... Neden bu kanatları atıpta sen gibi bir çivt boynuz takmadımki.... Sevgili admin bunu bir hakaret değilde, espiri olarak yada tatlı bir atışma olarak değerlendir lütfen.. Bu yazıyı yazmak zorunda kaldım.. Affola... Saygılar... Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2005 Bak sen, espirik bile yapabiliyorsun Ama takdirimi kazanman için yetersiz. Biraz daha gayret, biraz daha çaba, zorla acık kendini Neyse madem sen yukarı çıkamıyorsun, ben aşağı yanına ineyim o zaman. Bu arada, İspanya'da her yıl düzenlenen bir gösteri var bilirsin hani, boğaların önünden kaçışanlar, Dikkat et, boynuzlar tehlikelidir, maazallah bi tarafına gelir de, oturamazsın falan. Admine çiçek vermeyi unutmuşun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.