Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 HAY AĞZINI ÖPEYIM SENIN (YA GALBA YANAKLARINDAN NEYIN OPSEM DAHA IYI OLCEK ) ne demek canım benim.......hem fikir olmana sevindim.al bunlarda senin için ve yeni arkadaşımız mystra için gelsin Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 ne demek canım benim.......hem fikir olmana sevindim.al bunlarda senin için ve yeni arkadaşımız mystra için gelsin TESEKKÜR EDERİM CANIM... BUNLARDA İKİNİZE.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 waay be herkeş benden nefret ediyormuşta haberim yok....vay başıma gelene....yenilere satıldık iy mi :crying: ahada atıyorum kendimi camdan aşağıyaaa....istenmediğim yerde daha fazla kalmam....zaten kutuplaşmalar yetesi baydı...forumda ne tat bıraktılar ne tuz..... zuuuuzhzhzhzhhhhahahahahahhhhhhhhh kusura bakmayında ben gitmem.......... nasıl bırakırım burayı sahapsız hele bi deyin bana...sonra siz bensiz ne yaparsınız.......iğrencim falan bi o kadarda sewimliyim..yiğidi öldürün hakkını yemeyin...... tamam kestim.... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 waay be herkeş benden nefret ediyormuşta haberim yok....vay başıma gelene....yenilere satıldık iy mi ahada atıyorum kendimi camdan aşağıyaaa....istenmediğim yerde daha fazla kalmam....zaten kutuplaşmalar yetesi baydı...forumda ne tat bıraktılar ne tuz..... zuuuuzhzhzhzhhhhahahahahahhhhhhhhh kusura bakmayında ben gitmem.......... nasıl bırakırım burayı sahapsız hele bi deyin bana...sonra siz bensiz ne yaparsınız.......iğrencim falan bi o kadarda sewimliyim..yiğidi öldürün hakkını yemeyin...... tamam kestim.... SENSİZ BURALAR NE HALE GELİR BI DUSUNSENE BIZ SENSIZ NE YAPARIZ HOS SENDE BIZSIZ YAPAMAZSIIIIIIINNN BEN SENI BOLE SEVIYOM AMA GITMEEEGGHHHHHH BÖÖÖĞĞĞHHHHH YOKKİ BENDE ÇOK KIZGINIM... SADECE OKUMAK YORUM YAZMAMAK İSTİYORDUM... HAYIRDIR... NE OLDU, NEDEN KIZGINSIN??? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 YOKKİ BENDE ÇOK KIZGINIM... SADECE OKUMAK YORUM YAZMAMAK İSTİYORDUM... heyırdır abe yok olan ve kızmana neden nee.e... SENSİZ BURALAR NE HALE GELİR BI DUSUNSENE BIZ SENSIZ NE YAPARIZ HOS SENDE BIZSIZ YAPAMAZSIIIIIIINNN BEN SENI BOLE SEVIYOM AMA GITMEEEGGHHHHHH BÖÖÖĞĞĞHHHHH hehehhhh bilmem mi......sen bensiz yaşayamazsın...zaten mektup yazmıştım bana bişey olursa sorumluları kerçiçiği mizyoşum ve çaylak mastro muydu ne işte o diye yaaaa......walll zor yırttınız haaa... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 hönnnkkk mööönnnkkkk Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 BUGÜN FORUMDA NİYE KİMSE YOK SADECE BİZ YAZIP DURUYORUZ NERDE BU MİLLET..... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) NE BILIM YAAA OLE ISTE ICIMDEN OLE GELDI BENDE ONLARI KOYDUM... Tarih: 13 Aralık , 2005 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 BUGÜN FORUMDA NİYE KİMSE YOK SADECE BİZ YAZIP DURUYORUZ NERDE BU MİLLET..... aa benim şaşkın applam nerde olacaklar...bi düşün bakalım...artık buraya sayılı insan yazacaktır.......boşversene bole daha iyi kaynaşırız...... jojukluk işte küsmüşler tavır yapıyorlar herhal....çooookktaa tttttııınnn bana göre NE BILIM YAAA OLE ISTE ICIMDEN OLE GELDI BENDE ONLARI KOYDUM... eyyy yaz madem... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 bu çiçek azizime gelsin.... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2005 Biz gelince bir yağmur başlar yüzün çizilir buğulanan camlara bir uzun karartma biter akasyalar köpürür birdenbire ve her avluda adınla anılan çiçekler sulanır akşamüstleri siz forumdaşlarıma alının alının canım üstünüze bakmayın ölee allah allah ... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Biz gelince bir yağmur başlar yüzün çizilir buğulanan camlara bir uzun karartma biter akasyalar köpürür birdenbire ve her avluda adınla anılan çiçekler sulanır akşamüstleri siz forumdaşlarıma alının alının canım üstünüze bakmayın ölee allah allah ... uzun zamandan sonra seni furumda görmek gözel..hoş geldin arkadaş.......çiçeklerden biri sana gelsin.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 hoşgördüm..... Alıntı
Φ Muhammed1985 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 hepinize cicek verecektim ama, cicekci`de cicek bitmis Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 ben yedim çiçekleri....... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 ben yedim çiçekleri....... sabah ve öğlen yemek yiyemiyor ya yazık açıkmış bendeki çiçeklerde sana gelsin made in... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 ben yedim çiçekleri....... daha öncede yaptın bunu ilk değil yani.. ama uyarmadı deme kardeşim çiçek yenmez mideni bozarsın...... en fazla kaynatıp çayını içersin oda papatya falan olacak... ha illaki yerim diyorsan zakkumu dene direk öbür tarafı boyla. dimi ama.. hatta zakkumun kökünü de ye.. emi. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 daha öncede yaptın bunu ilk değil yani.. ama uyarmadı deme kardeşim çiçek yenmez mideni bozarsın...... en fazla kaynatıp çayını içersin oda papatya falan olacak... ha illaki yerim diyorsan zakkumu dene direk öbür tarafı boyla. dimi ama.. hatta zakkumun kökünü de ye.. emi. hep beraber zakkumun kökünüde yiyelim zıkkımın kökünüde......... sanane beni düşünmek sanamı kaldı..alla alla benim midem..... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 hep beraber zakkumun kökünüde yiyelim zıkkımın kökünüde......... sanane beni düşünmek sanamı kaldı..alla alla benim midem..... seni ne düşüncem bea. forumdaki arkadaşlar senin yüzünden verecek çiçek bulamıyor. alla allla.. Aaa ben hiç çiçek vermedim ya. karçiçeğime gelsin öğütleri, verdiği umutları ve beni düşündüğü (sigara konusunda) için tania haydae gelsin nejat işleri bana bıraktığı için.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 bende kendime veriyom çiçeklerimi..... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) BU HAFTA ÇİÇEKLERİM RULET'E KIMBILIR NE ZAMAN GORUR CICEKLERIMI BILEMEYECEGIM DILERIM CABUCAK SAGLIGINA KAVUSUR Tarih: 14 Aralık , 2005 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 walla bende rulet kardeşime verecem çiçeklerimi 1 hafta kadar yatacakmış hastahanede geçmiş olsun kardeşim... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 seni ne düşüncem bea. forumdaki arkadaşlar senin yüzünden verecek çiçek bulamıyor. alla allla.. Aaa ben hiç çiçek vermedim ya. karçiçeğime gelsin öğütleri, verdiği umutları ve beni düşündüğü (sigara konusunda) için tania haydae gelsin nejat işleri bana bıraktığı için.... ay canım çok teşekkür ederim bendende sana gelsin bide rulete hastaymış çok geçmiş olsun.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.