Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Benim ciceklerim birikti kac gündür, bu yüzden bugün ciceklerimi dagitasim var.... Askmiracle, Sebla, Eren, Berceste, Kralx, Icimdeki deniz, Marabulge, nefertitii Mysticriver, Sevval, Tarayici, Mizyal, Piraye, Jhony, Azizilturco, Muhammed1985 made in turkey, golgi, karcicegim, asterix, mohican, Bozan, lalalaa, deleterious aman efendim çok sağol seni buralarda görmek yeter bize..çiçek almış kaden oliyik..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Evet ala turka, aplamında dediği gibi seni tekrar burda görmek, bizim için en güzel çiçek saçma bi cümle oldu neyse yav! Çiçek için teşekkür!.... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 benden bütün foruma gelsin..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 admin abeycim sana bir çiçek verip yazdığım mesajı hatırlatmak istedim...umarım mesaj yerine ulaşmıştır...seni sewiyorum..... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 ben yine kendime veriyom kusura bakmayın... veeeeeeeeeeeee formdakilere veriyorum Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 ben yine kendime veriyom kusura bakmayın... veeeeeeeeeeeee formdakilere veriyorum allam yaa.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Bu meydüb aplama o sebebini bilio! Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 ben made in e çiçek vereyim bari güncel konularda kızmış gene bana Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 kırlangıç bu sana..bak tavşanlı falan...... buda temizlikten helak olan ciff maraya gelsin....... buda böcüğüme......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Armanın banını kaldırıdğı için admine Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Armanın banını kaldırıdğı için admine ben verirken çiçek yaalllaka oluyordum.......neyse amaç aynı güzelliği burda......bendende gelsin ....admine....teşekkürler sayın yönetici... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 arman bak çiçek verem sana made in sana yok yiyon çiçekleri... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Ama ablacım o zaman sen sebep yazmamıştınki! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 arman bak çiçek verem sana made in sana yok yiyon çiçekleri... yemiycem süz çiçek ver bana...... hade benden sana gelsin çiçek... Ama ablacım o zaman sen sebep yazmamıştınki! ama biliyordun canım dedim sana.....önemli olan niyet....reklamın gereği yok ki..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 yemiycem süz çiçek ver bana...... hade benden sana gelsin çiçek... ama biliyordun canım dedim sana.....önemli olan niyet....reklamın gereği yok ki..... sen hapşırık tozu koymuşundur benim çiçeklerime Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Aramıza tekrar katılan kankam armancım için gelsin.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Aplacım ben o yazıyı yazdıktan sonra sen bana açıklama yaptın! Yani sonradan öğrendim tamammı yanlış anlaşılmaolmasın be no lafı bile bile kullanmadım! Ben seni kırarmıyım hiç?.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 sen hapşırık tozu koymuşundur benim çiçeklerime hayıll koymadım........valla bak..kaşıntı tozu var sadece....... baka saf temiz çiçekler....... aha bak ne gözel çiçek senin için topladım..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 hayıll koymadım........valla bak..kaşıntı tozu var sadece....... baka saf temiz çiçekler....... aha bak ne gözel çiçek senin için topladım..... önce sen bi kokla ben soora canem Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Aplacım ben o yazıyı yazdıktan sonra sen bana açıklama yaptın! Yani sonradan öğrendim tamammı yanlış anlaşılmaolmasın be no lafı bile bile kullanmadım! Ben seni kırarmıyım hiç?.... canım benim tabi kırmazsın bende sana kırılmam...boş ver yaa........al sana çiçek... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 made bu senin için Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 şevvalim çok teşekkür ederim.... hayatımda aldığım en güzel çiçekti....... seni sewiyorum.... önce sen bi kokla ben soora canem ıhhmm ıhhmmm bak mis gibi kokuyor...sıra sende janem.... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Karçiçeğim buda senin için Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2005 Bura çiçek bahçesine döndü be Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.