Φ Hanibal Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Bana cicek yok ama adım geciyo kuzenime yüklenmeyin bana verilen cicekleri yükleninde sanımız yürüsün:):) ben herseyi şaka yerine koyarım nette ama siz baya ciddisiniz yüklenin çiçekleri bakam!!! Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 kavgalar olmasa arada atısmalar yasanmasa guzellıklerın tadına nasıl varacagız.... onemlı olan gonul kırmamak, yara vermemek....... ________________________________________________ Sevgide güneş gibi ol, Dostluk ve kardeslıkte akarsu gıbı ol, Hataları örtmede gece gıbı ol, Öfkede ölü gibi ol, Tevazuda toprak gibi ol, Her ne olursan ol, Ya oldugun gıbı görün, Ya göründugun gibi ol... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Eline diline sağlık mizyal.. Mevlanayı rahmetle anıyoruz bu arada.. Teşekkürler.. Tabiki kavgalar olacak ama sanırım biz biraz fazla kaçırıyoruz.. Biz derken bazı arkdaşlarla birlikte kendimi kastediyorum.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Kankam be harbiden güzel geldi bu! Üstümden ölü toprağı kalktı sanki ! Rulet gel len buraya öp elimi barışak Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) o kadarı olacak tabii sonucta sanal bır ortam ve fıkır catısmaları elbette olacak dedım ya onemlı olan gonul kırmamak.... tamam yanında oldugu gıbı olmaz burda konusmalar ama en azından denenebılır (ya da ben mı cok sey beklıyorum) ben oyle yapmaya calısıyorum,iyi oldugum zamanlar gırgır şamata kötü oldugum zamanlar bıraz daha cıddı ama her zaman yapıcı olmaya calısıyorum... cok zor degıl degılkı boyle yapmak gercı nasıl bır elın bes parmagı bır degılse ınsanlar da degıl ama bu fanı dunyada ne ekersen, onu biçersin... --------------------------------- Dil tencerenin kapagına benzer, Kıpırdadığında kokusu duyulur ne pisiyor anlarsın.. Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin; Yüz dili bile olsa, Dilsiz sayılır... MEVLANA işte öyle kankam Tarih: 4 Aralık , 2005 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Φ Hanibal Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 siz gönül kırmayın oyun sanıyosunuz biz sakasına burda takılıyoz ama sizin için ne söylüyosak hepsi şu forumda msn de hiç bir sey konuşmuyoruz siz baslattınız sizin bitirmeniz gerekirken ben özür diledim biliyosunuz ve gine diliyorum *************özür dilerim******** *unutmayın tarihte savaşlar sadece daha fazla toprak için cıkmamıştır bunu kötü* niyetle söylemiyorum Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Ne savaşı sen neyden bahsedion ya! Sen yoktun bile başta! Ruletin zorla çiçek istemisyle başladı herşey!....... Ayrıca ben özür dilencek bişey yapmadım ama yinede yapımdan dolayı dilerim sorun değil! Kimi kırdıysam özür! Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Sizin derdinizde bambaşkaymış..)) Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 waLLa kralım:d bunlar seker seker:D Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Evet haftanın ilk günü ve çiçek dağıtma güü Bu haftaki çiçeklerim! Kralx sedat abime Meydün ablama Kankam mizyale Başkomutanım ilbeye Paşam Jhonywalker a Kardeşim Muhammede Hadi bide Rulet le Hanibala veriyim (eküriler) çiçeksiz kalmasın onlarda Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 yabni otların hepsi meydüne Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 yabni otların hepsi meydüne hee eleye sizin yabani otlar evin içende........şimdi seni mi veriyon bana istemem valla..... bende sana devedikeni hedaye ediyom...... ve tüm dargınlarada beyaz karanfil......... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 hee eleye sizin yabani otlar evin içende........şimdi seni mi veriyon bana istemem valla..... bende sana devedikeni hedaye ediyom...... ve tüm dargınlarada beyaz karanfil......... bu tüm dargınlardan kasdın senin darılttıklarınmı??? üstüme alınabilirmiyim yani?? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 böcüğüme.... mizyale... gorgi sana yabani ot bulamadım.... ama arıyorum..... Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 ben başında da söyledim hiçbir erkeğe çicek vermem bütün hatun kişilere kucak kucak çiçek.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 isteyene ......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 kardelen kerçiçiğine gelsin... buda karçiçeğiymiş....... : valla anca taziye için yapılmış bi çelenk kalmış elimde kırlangıç kabul edersen alş senin olsun......bi daha kırılma bana.... rulet için siyah çelenk hazırlatıyorum....... :devil Alıntı
Misafir MohiCaN Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 bir demet papatya dilem bahara vereyim başını kaldırsın artık. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 valla anca taziye için yapılmış bi çelenk kalmış elimde kırlangıç kabul edersen alş senin olsun......bi daha kırılma bana.... iyi hadi tamam kabul. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 kıyamadım valla apla yüreği etmedi al buda sana gelsin kırlangıç....... buda....bana.... herkeşe olsun... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Aman Allahım. gözlerim yaşardı valla. bugünleri görecekmiydim. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 hee eleye sizin yabani otlar evin içende........şimdi seni mi veriyon bana istemem valla..... bende sana devedikeni hedaye ediyom...... ve tüm dargınlarada beyaz karanfil......... yabani ot bahçede sen yiyordunen son... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Aman Allahım. gözlerim yaşardı valla. bugünleri görecekmiydim. daha çoook gün görürsün......gününü gösteririm sana..... yabani ot bahçede sen yiyordunen son... senimi yiycem mideme tokunuyon yaa.artık yemeyycem seni....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.