Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

küçük emrahlık yapma :)

usta yazıyorda ne oluyor avatarımızda ya bir ya iki tane çiçek almışımdır şimdiye kadar.

Gönderi tarihi:

kırlangıç madem ole turbo böcüğümümü kırcam al sana bi kucak dolusu kaktüs iyi kucakla haaa....aa bak bide deve tabanı varmış......hepsi sana .... :P

hem neden öyle diyorsunki ilbey abeyciğim valla satmayacam çiçekleri yaafffff..sen ver bana bir kaç buket orkide.... :P:devil:

mevsimin son karahindibağlarıda sevgili böcüklerime gelsin.....

hepinizi sewiyorum......... :wub:

Gönderi tarihi:

kırlangıç madem ole turbo böcüğümümü kırcam al sana bi kucak dolusu kaktüs iyi kucakla haaa....aa bak bide deve tabanı varmış......hepsi sana .... :P

hem neden öyle diyorsunki ilbey abeyciğim valla satmayacam çiçekleri yaafffff..sen ver bana bir kaç buket orkide.... :P:devil:

mevsimin son karahindibağlarıda sevgili böcüklerime gelsin.....

hepinizi sewiyorum......... :wub:

sağol. yeterince kaktüs ve devetabanım var. yok mu şöyle güzel kır çiçekleri verecek yav.

Gönderi tarihi:

siz tabiii. yüzünüzden belli. bin dereden su getirttiniz yaw. olmazki

iftira bee..dış görünüşe aldan ma....ben çok iyimser,saf ve gözelim....... :devil: art niyetli heçç deelim......zuhahahh(bir erol taş kahkahası) :shuriken::devil: sana çiçek miçek yok ver bakalım kaktüsleri deve tabanlarını ben onları gorgiciğime vercem.........

böcüğüm sanada karanfil getirdim...bunlarıda sewgiline verirsen gözlerini oyarım...bak peşin peşin diyim........ -_-:P

Gönderi tarihi:

hııı belli belli erol taş kahkahası atan bi adamdan da ne beklenirki zaten.

al kaktüsünü maktüsünü istemiyorum çiçek miçek. dinden imandan çıkarttın ya. olmazki ama :o:P

ne çok dır dır ettin keessss başım şişti yaaafff....memnuniyetsiz ve aynı zamanda **** ****** seni.......kaaayyyboooll gözüme görünme...... :angry::stuart::lol: haa bu arada istersen adile naşit yada hulisi kentmen kahkahasıda atam....hihiii hehehhh hahahhhh ehuehu vb...... -_-

Gönderi tarihi:

ne çok dır dır ettin keessss başım şişti yaaafff....memnuniyetsiz ve aynı zamanda **** ****** seni.......kaaayyyboooll gözüme görünme...... :angry::stuart::lol: haa bu arada istersen adile naşit yada hulisi kentmen kahkahasıda atam....hihiii hehehhh hahahhhh ehuehu vb...... -_-

bidaha ağzımı açarsam iki olsun. -_--_--_-

:angry::angry::angry: sensin ****

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.