Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Ya ben yeniyim ya hani bana da bir çiçek veren olurmu?? sırf çiçek almak için bu kadar ugraş... azimli gördüm seni Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 sırf çiçek almak için bu kadar ugraş... azimli gördüm seni gercekten ya. bu kadar uğraştım. devetabanıyla kaktüs verdiler iyimi? bende çok cimri gördüm sizi Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ÇİÇEK DALINDA GÜZELDİR Üsküdar Belediyesi Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ayrıca çaylağız diye bizim canımız yokmu yani?? Siz ustasınız diyi sizin canınız canda bizimkisi patlıcanmı?? of ne saçmaladım ama sabah sabah Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 küçük emrahlık yapma usta yazıyorda ne oluyor avatarımızda ya bir ya iki tane çiçek almışımdır şimdiye kadar. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 kırlangıç madem ole turbo böcüğümümü kırcam al sana bi kucak dolusu kaktüs iyi kucakla haaa....aa bak bide deve tabanı varmış......hepsi sana .... hem neden öyle diyorsunki ilbey abeyciğim valla satmayacam çiçekleri yaafffff..sen ver bana bir kaç buket orkide.... mevsimin son karahindibağlarıda sevgili böcüklerime gelsin..... hepinizi sewiyorum......... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 yaaa yazık üzüldüm bak şimdi. usta olupda çiçek almamak daha kötü tabii Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 küçük emrahlık yapma usta yazıyorda ne oluyor avatarımızda ya bir ya iki tane çiçek almışımdır şimdiye kadar. aşkk olsun ustam cryonam sana bütün kır çiçekleri feda olsun bak bunları senin için yoldum..ayy topladım yanee.... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 kırlangıç madem ole turbo böcüğümümü kırcam al sana bi kucak dolusu kaktüs iyi kucakla haaa....aa bak bide deve tabanı varmış......hepsi sana .... hem neden öyle diyorsunki ilbey abeyciğim valla satmayacam çiçekleri yaafffff..sen ver bana bir kaç buket orkide.... mevsimin son karahindibağlarıda sevgili böcüklerime gelsin..... hepinizi sewiyorum......... sağol. yeterince kaktüs ve devetabanım var. yok mu şöyle güzel kır çiçekleri verecek yav. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 dişi hint keneviriyle, koka var işini görürse vereyim. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ya bende çiçek vercem size ...made cyrano bide kgkırlangıç sana papatya olsun içimden geldi vallaa.... sevgiler... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 kırlangıç kırçiçeği değilde karçiçeği versem olur mu...al bak bi üstte ......zuhahahahhhhhh Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ya bende çiçek vercem size ...made cyrano bide kgkırlangıç sana papatya olsun içimden geldi vallaa.... sevgiler... sevgili. pek sayın, çok saygıdeğer karçiçeği kırçiçeklerini en çokda papatyayı severim çoook teşekkür ederim. Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 teşekkürler karçiçeği bir lotus benden sana. Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 kırlangıç kırçiçeği değilde karçiçeği versem olur mu...al bak bi üstte ......zuhahahahhhhhh ya hakkatten çok kötüsünüz. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ya hakkatten çok kötüsünüz. beenn miii hayır kötü deelim.bak kırdın bu yufka kalbimi...... veeeeeeeğğğ veeeğğğ ınnnggaaaaa ağliycem.... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 beenn miii hayır kötü deelim.bak kırdın bu yufka kalbimi...... veeeeeeeğğğ veeeğğğ ınnnggaaaaa ağliycem.... siz tabiii. yüzünüzden belli. bin dereden su getirttiniz yaw. olmazki Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 siz tabiii. yüzünüzden belli. bin dereden su getirttiniz yaw. olmazki iftira bee..dış görünüşe aldan ma....ben çok iyimser,saf ve gözelim....... art niyetli heçç deelim......zuhahahh(bir erol taş kahkahası) sana çiçek miçek yok ver bakalım kaktüsleri deve tabanlarını ben onları gorgiciğime vercem......... böcüğüm sanada karanfil getirdim...bunlarıda sewgiline verirsen gözlerini oyarım...bak peşin peşin diyim........ Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 hııı belli belli erol taş kahkahası atan bi adamdan da ne beklenirki zaten. al kaktüsünü maktüsünü istemiyorum çiçek miçek. dinden imandan çıkarttın ya. olmazki ama Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 hııı belli belli erol taş kahkahası atan bi adamdan da ne beklenirki zaten. al kaktüsünü maktüsünü istemiyorum çiçek miçek. dinden imandan çıkarttın ya. olmazki ama ne çok dır dır ettin keessss başım şişti yaaafff....memnuniyetsiz ve aynı zamanda **** ****** seni.......kaaayyyboooll gözüme görünme...... haa bu arada istersen adile naşit yada hulisi kentmen kahkahasıda atam....hihiii hehehhh hahahhhh ehuehu vb...... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ya made neden herkesle dalga geçiyorsun...bak bir gün o dalgalı sularda boğulursan kurtarmam bilesin...... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ya ne çiçekmiş bunlar dağıta dağıta bitiremediniz bi allhın kuluda bana çiçek vermedi ya şu forumda hiç sevenimiz yok be Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 yüreği aşkla çarpan herkese... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 ne çok dır dır ettin keessss başım şişti yaaafff....memnuniyetsiz ve aynı zamanda **** ****** seni.......kaaayyyboooll gözüme görünme...... haa bu arada istersen adile naşit yada hulisi kentmen kahkahasıda atam....hihiii hehehhh hahahhhh ehuehu vb...... bidaha ağzımı açarsam iki olsun. sensin **** Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.