Gönderi tarihi: 14 Mart , 2008 17 yıl bende ilerde sağlık çalışanı olcam ondan bu çiçekleri alıyor ve sana teşekkür ediyorum ablacım
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 17 yıl banane bende almak istiyorum onlardan ben kendi kendime armağan ettim o çiçekleri ama senle paylaşabilirim
Gönderi tarihi: 28 Mart , 2008 17 yıl ben kendi kendime armağan ettim o çiçekleri ama senle paylaşabilirim mersi şekerim..
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 17 yıl forumun bayanlarına; forumun erkeklerine; ve forumun çiçek severlerine;
Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2008 17 yıl forumun bayanlarına; forumun erkeklerine; ve forumun çiçek severlerine; Ben payımı aldım ama sölemiyorum hangini aldığımı
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 17 yıl ve forumun çiçek severlerine; Ben bunu tercih ederim diğerlerinden hem daha güzel hemde zararsız
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 17 yıl Ben bunu tercih ederim diğerlerinden hem daha güzel hemde zararsız valla cok guzel soyledın be suheda. gercekten katılıyorum.ve bende bunu secıyorum.
Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2008 17 yıl Ben payımı aldım ama sölemiyorum hangini aldığımı alla alla niyekine Ben bunu tercih ederim diğerlerinden hem daha güzel hemde zararsız bencede çok güzel bir ağaç valla cok guzel soyledın be suheda. gercekten katılıyorum.ve bende bunu secıyorum. son kararın mı ?
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 17 yıl Şu çiçeğimi alın bakayım..Kim var kim yok göreyim.. Benim yetiştirdiğim ve fotoğrafını çektiğim lalaler..
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 17 yıl super laleler gercekten. asık oldum lalelerıne gercekten harıka duruyorlar ben bundan alıyım.ama bı tane degıl ha bı kamyon dolusu ısterım mumkun mu acaba
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2008 17 yıl O halde Bursa'ya gel arkadaşım..Bursa şu sıralar lale devrini yaşıyor,her yer lale..
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 17 yıl O halde Bursa'ya gel arkadaşım..Bursa şu sıralar lale devrini yaşıyor,her yer lale.. evet haberım var.ama nasıl geleyım yahu.keske gelebılme ımkanım olsaydıda gelseydım.guzel olurdu valla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.