Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Dedeeeeeeeeeeeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Kuzuuum.. Asma suratını bitanem,deden çok yoğun şu sıralar.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor.. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi.. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor.. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi.. Selam Taurusmutis, demin sayfalari burada gezerken yazini gördüm ve okumasaydim bilemiyecektim.. hatirlatigin ve dileklerin icin tesekkür etmek ilk istiyorum.. Hepinizin Mubarek Mirac Kandili Kutlu olsun Arkadaslar.. burada bilemiyorum artik inancmi dersiniz.. yada öylesine bir düsünce 4 yaprakli bir yonca buldugunda , ugur getirir derler gerci bu herzaman tabi ki yerine gelmez, umut eder durursun... Sizlerin umut du herzaman yesermesi dilegi ile Saygilar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Günler bize dostların güzelliği ile, geceler onların duaları ile mübarek oluyor.. Umudumuz dostların hediyesi, duamız sizlerin sevgisi.. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.. Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin.. öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Ümit ederim ki bu mübarek gece, zor günler geçirdigimiz; fakat gelecek adina umutla dolu oldugumuz su dönemlerde yeniden bir uyanisa vesile olur. Miraç kandiliniz mübarek olsun... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2007 Kandilimizi kutlama inceliği göstermiş tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor..bende daha nice kandillere mutlu ve sağlıklı bir şekilde erişmemizi diliyorum..Kandiliniz mübarek olsun.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Kimse kimseye çiçek vermez olmuş.. birkac dakikadir takip ediyorum ..okadar yogun olur bu kisim yani oyunlar bölümü.. okuyan bir basligi cikiyor.. bir baskasina bakiyor..tek bir ileti yazmadan cikiyor basliktan tabi ki bu nedensiz degil .. sanki yazar isem suan en son yazmis olan arkadasin yani xlark .. bu arada hosgeldin...yazilari kaybolacak arada kalacak düsünürcesine.. en azindan bana bu böyle geldi.. veriyoruz xlark ve verenleri de izliyoruz..gidenlere üzüldügümüz kadari ile.. geri gelenlere de bi okadar cok seviniyoruz.. tekrardan hosgeldin Tüm Arkadaslara gelsin... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Tüm Arkadaslara gelsin... Sevgili birce teşekkürler ben alıyorum çiçeklerden. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Sevgili birce teşekkürler ben alıyorum çiçeklerden. kabul etigin icin ben tesekkür ederim RA_dya birde kayiplari getirebilsek Selamlar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 bende birtane alabilirim.tşk.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2007 bende aldım teşekkürler birce Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben bütün çiçeklerden alayım gelmişken.. buda benden gelsin herkese umarım bi tanıyan çıkmaz çiçeği Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben bütün çiçeklerden alayım gelmişken.. buda benden gelsin herkese umarım bi tanıyan çıkmaz çiçeği Ben tanıyamadım frozen Ama aldım çok güzelmiş Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 Ağustos depreminde hayatını kaybedenlerin anısına Allah'tan rahmet yakınlarına sabır diliyorum Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 bütün çiçekler için teşekkür ederim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 ben bütün çiçeklerden alayım gelmişken.. buda benden gelsin herkese umarım bi tanıyan çıkmaz çiçeği Nerde olsa tanırım çiçeğimi Seni gidi senii..utanmıyo musun dicem ama utanmışsın ah kıyamam sana Tanımamazlıktan gelcektim ama o bana öle boynu bükük bakarken içim elvermedi kayıtsız kalmaya Neyse ben size hediye etmiştim; frozencım da size hediye etmiş..sonuca bakarsak değişen bişi yok Şimdi alsam çiçekten olmucak; verilen şey geri alınmaz çünkü Ay ne çok konuştum biri beni sustursun Hadi ben kaçtım Frozen cıssss Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 17 ağustosu yaşayan ve yakınlarını kaybedenlere; allah bir daha böyle acı vermesin........ Shot at 2007-08-17 imagesten çiçekler hep küçüklerek geliyor neden bilemiyoum.......... Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 mekanları -cennet olsun.. bugün simsiyah giydim bu yüzden..umarım böyle bir acıyı birdaha yaşamayız Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Deve dikenlerim made in e Güllerim bana kalsın gorgiciğim deve dikenlerini halan daha saklıyorum janem benim...............ahhh ahhhhhh Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Boş gelirmiyim hiç hepinize Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.