Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
teşekkürler taurus abi :clover: ellerin dert görmesin :clover:

ya ne teşşkur edıyosun baksana Latince ismi:Otussıvaşıyoniscum..

Sataşınca sıvaşan bi çeşit sarmaşık..bişeler yazmış,buna güven olmaz :w00t:

Gönderi tarihi:
Latince ismi:Otussıvaşıyoniscum..

Sataşınca sıvaşan bi çeşit sarmaşık..:)

Siparişle olunca ücretli oluyor ama bu seferlik firmamızdan olsun..;)

405442241556582f6dig1.jpg

ya napıyım bi çiçek bilem veren yoktu..sparişe başvurduk saol tauris abi ya valla çok mutlu oldum...bu da kabul edersen benden:)

cigdem_cicek.jpg

Gönderi tarihi:
Dipnot bu senin için bu akşam gülmekten kırıldığımız için... :)

flower23jpgjd2.jpg

Sedelina buda senin için, :hug:

adimlatl0.gif

bunlar zayıf tavuklar ve şişman danalar için :w00t:

kr54fk8.jpg

Canım ya..

Çok teşekkür ederim sevgili sardunya...

İnanılmaz güzel bir çiçek bu...

Hele de sen sedelina ve benim mutluluktan kırıldığımız bir gecenin sonunda bunu almak gerçekten çok anlamlı oldu...

Ama ben hala diyet yapan tavuklardan sedeline için alacağım şişmanlatmayan iki tane zayıf tavukta kaldım emi...

Ben bunu eli satırlı kasap'a nasıl anlatırım...

Bir türlü aklım almıyor... :lol::lol::lol:

Bu çiçekte senin düşünsel ve eylemsel anlamda fedakarlığına, duruşuna ve Türk kadınına örnek davranışına olan katkından dolayı büyük bir mutlulukla veriyorum..

.

59011844img5268di6.jpg

Bu çiçeği de her zaman güzel yüreği ile, sevecen yapısı ve hayata espirili yaklaşım izlenimini verip anın mutluluğunu yakalama gerçeğini yüreklerimizde hissettiren sevgili sedelina'ya veriyorum...

O çok iyi biri....:)

545ffad695078a5f7a38e56od1.jpg

Gönderi tarihi:

Bunlar da forumda emeği geçen ve düşüncesi ne olursa olsun

bütün arkadaşlarıma gönderiyorum...

Hepsi çok değerli insanlar ve yazarak yaşamın elinden birşeyler koparıp öyle veya böyle biz okuyuculara düşünsel paylaşım adına güzel bir ziyafet verme çabasından asla vazgeçmemiş ve vazgeçmeyecek olanlara diyorum...

Hepinize sevgiler...

:flowers:

1171719742okj6zhxn7.jpg1179123932tzmi4cyo6.jpg1125363854arvae7hf5.jpg

Gönderi tarihi:

Bunlar da forumda emeği geçen ve düşüncesi ne olursa olsun

bütün arkadaşlarıma gönderiyorum...

Hepsi çok değerli insanlar ve yazarak yaşamın elinden birşeyler koparıp öyle veya böyle biz okuyuculara düşünsel paylaşım adına güzel bir ziyafet verme çabasından asla vazgeçmemiş ve vazgeçmeyecek olanlara diyorum...

Hepinize sevgiler...

:flowers:

1171719742okj6zhxn7.jpg1125363854arvae7hf5.jpg

forumda emeğim varmı yokmu buna ben karar veremem ama çiçeklerinden alıyorum sevgili DİPNOT :)

çünkü bu bıcırıklar çok şekerler :D:wub: tşk ler :clover:

neydi :rolleyes: dost sevgilerle ;):D

Gönderi tarihi:

.

zehmerinin getirdiğine,,,selin getirdiğine,,, birde kabuslarımda gördüğüme; :D:P

03218yykx1.jpg

Gönderi tarihi:
Hemşerim ben bu çiçeği alayım ama hangi kategoriye giriyorum..? :)

istiyorsan alabilirsin tabe...katagorize olmayalım lütfen :D

Gönderi tarihi:
Bu mudur..

Budur..

venusapproach_esa_big.gif

hiç yakıştıramadım hemşerim, gislice evimin fotoğraflarınımı çekiyosun :lol::D:P

Gönderi tarihi:
hiç yakıştıramadım hemşerim, gislice evimin fotoğraflarınımı çekiyosun

Yok hayır.. :)

Venüsün güzelliğini göstermek için böyle yaptım..

Venüs bu kadar güzelse, venüs güzeli ne kadar güzeldir artık hayal bile edemiyorum.. ;):)

Gönderi tarihi:
Yok hayır.. :)

Venüsün güzelliğini göstermek için böyle yaptım..

Venüs bu kadar güzelse, venüs güzeli ne kadar güzeldir artık hayal bile edemiyorum.. ;):)

venüsle görünüşümde bir bağlantı olmaz inşallah :w00t: şuna baksana yusyuvarlak... :P

Gönderi tarihi:

Gençler genç hissedenler bayramınız kutlu olsun :)

Bu çiçeği vermek için geldim -_-

brezilya2212_large.jpg

bayraksmall9la.jpg

EY BÜYÜK ATA!

Varlığımızın en mukaddes temeli olan, Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyetinin ebedi bekçileriyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir.

İstikbalde, hiçbir kuvvet yolumuzdan döndüremeyecektir.

Bizler, bütün hızımızı senden, milli tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez insan ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur.

En kıymetli emanetin olan Türk istiklal ve Cumhuriyeti, mevcudiyetimizin esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesilden nesile devredilecek.

Bu mukaddes emanete yönelen dâhili ve harici bütün tecavüzler, iman dolu göğsümüze çarparak parçalanacaktır.

İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar en modern silahlarla mücehhez olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, milli şuurumuzu ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaklardır.

Çünkü İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedenler, karşılarında beş bin yıllık şerefli Türk tarihinin yılmaz evlatlarını, cumhuriyeti ve inkılâplarının feyizli ve imanlı gençlerini bulacaklardır.

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI!

İstikbal ve Cumhuriyeti korumak mecburiyeti hâsıl olursa içinde bulunacağımız ahval ve şerait ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp, her güçlüğü yenmek azmindeyiz.

TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI

Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyetin ve devrimlerinin (inkılâplarının) yılmaz bekçileriyiz.

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.

Gönderi tarihi:
Dipnot bu senin için bu akşam gülmekten kırıldığımız için... :)

flower23jpgjd2.jpg

Sedelina buda senin için, :hug:

adimlatl0.gif

bunlar zayıf tavuklar ve şişman danalar için :w00t:

kr54fk8.jpg

Canım ya..

Çok teşekkür ederim sevgili sardunya...

İnanılmaz güzel bir çiçek bu...

Hele de sen sedelina ve benim mutluluktan kırıldığımız bir gecenin sonunda bunu almak gerçekten çok anlamlı oldu...

Ama ben hala diyet yapan tavuklardan sedeline için alacağım şişmanlatmayan iki tane zayıf tavukta kaldım emi...

Ben bunu eli satırlı kasap'a nasıl anlatırım...

Bir türlü aklım almıyor... :lol::lol::lol:

Bu çiçekte senin düşünsel ve eylemsel anlamda fedakarlığına, duruşuna ve Türk kadınına örnek davranışına olan katkından dolayı büyük bir mutlulukla veriyorum..

.

59011844img5268di6.jpg

Bu çiçeği de her zaman güzel yüreği ile, sevecen yapısı ve hayata espirili yaklaşım izlenimini verip anın mutluluğunu yakalama gerçeğini yüreklerimizde hissettiren sevgili sedelina'ya veriyorum...

O çok iyi biri.... :)

545ffad695078a5f7a38e56od1.jpg

çatlaklar,sağolun.siz zaten birer çiçeksiniz :P

Gönderi tarihi:
Gençler genç hissedenler bayramınız kutlu olsun :)

Bu çiçeği vermek için geldim -_-

brezilya2212_large.jpg

bayraksmall9la.jpg

EY BÜYÜK ATA!

Varlığımızın en mukaddes temeli olan, Türk istiklalinin ve Türk Cumhuriyetinin ebedi bekçileriyiz. Bu karar, sarsılmaz irademizin değişmez ifadesidir.

İstikbalde, hiçbir kuvvet yolumuzdan döndüremeyecektir.

Bizler, bütün hızımızı senden, milli tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez insan ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her hamle şuurludur.

En kıymetli emanetin olan Türk istiklal ve Cumhuriyeti, mevcudiyetimizin esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde ilelebet yaşayacak ve nesilden nesile devredilecek.

Bu mukaddes emanete yönelen dâhili ve harici bütün tecavüzler, iman dolu göğsümüze çarparak parçalanacaktır.

İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar en modern silahlarla mücehhez olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, milli şuurumuzu ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaklardır.

Çünkü İstiklal ve Cumhuriyetimize kastedenler, karşılarında beş bin yıllık şerefli Türk tarihinin yılmaz evlatlarını, cumhuriyeti ve inkılâplarının feyizli ve imanlı gençlerini bulacaklardır.

EY TÜRK'ÜN BÜYÜK ATASI!

İstikbal ve Cumhuriyeti korumak mecburiyeti hâsıl olursa içinde bulunacağımız ahval ve şerait ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp, her güçlüğü yenmek azmindeyiz.

TÜRK GENÇLİĞİNİN ANDI

Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyetin ve devrimlerinin (inkılâplarının) yılmaz bekçileriyiz.

Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verip, kendimizi büyük Türk Milletine adarız.

Sevgili RA_dya...

Böyle güzel ve anlamlı bir çiçeği almak yürek işi bence..

Çocuk oyuncağı değil...

Mesaj, içerik, anlam ve paylaşımına sonsuz teşekkürler...

Bunlar da sizin gibi duyarlılıkta olan tüm güzel ve yürekli insanlara galsin diyorum...

1178665275uirknxjj5.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.