Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Bunlarda benden gelsin tüm arkadaşlarıma... bu saatte olan biri olarak ben alayım teşekkurler Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 bu saatte olan biri olarak ben alayım teşekkurler Çok sevinirim iyigeceler Sedelina Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2007 Çok sevinirim iyigeceler Sedelina sana da iyi geceler,bu gece uıykuyu tutamadık Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 sana da iyi geceler,bu gece uıykuyu tutamadık Naptın sonradan yakalayabildin mi merak ediyorum Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 evet İyi bari sevindim Bi daha sıkı tutta kaçmasın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Bir astımlının çektiği sıkıntılara şahit olan biri olarak,tüm astımlılara veriyorum bu çiçeğimi.Allah hepsine şifa versin.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Tüm arkadaşlarıma aldım murtim sağolasın Bu çiçeğim;Güzel kankilere,biricik Naty'me,Yumoş'a,...... dedem teşekkürler canım benim tüm foruma aldım egzom Bu çiçekleri Frozen, Diloş, ........, Yumote,......... saol cennet yüreklim Tüm foruma... Yeni üyelere... saol cancağzım şekercim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Sevgilerini çiçekler aracılığı ile bizlere ulaştıran tüm arkadaşlarıma teşekkürler... Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere...] Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Sevgilerini çiçekler aracılığı ile bizlere ulaştıran tüm arkadaşlarıma teşekkürler... Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere...] İlyada,sabah sabah iki kere yüzümü güldürdün Seni çok seviyorum dostum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere...] Ben alayım o zaman,teşekkürler.. Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Bu çiçekleri Frozen, Diloş, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Taurusmutis, Mineu, Minex, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Kleo, Ra_dya, Natalia, NightWish, Redblack, Siyahx, İpek, Dipnot, Bilimselci, Yam_yam, Gece Kuşu, Keskinkalem, Marcus, Jön, Politika, Rua, Yumote, Paula, İlyada, Erbay, Focal... sizlere gönderiyorum... Ve bana çiçek gönderen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum... Hayatınızın renkleri hiç solmasın... ... Tüm foruma... Tüm foruma... Herkese.... Bu da benden herkese Güzel birgün diliyorum... Kleo,Nigtwish,Aysum,Taurusmutis,Radya ve Sardunyam çiçekler çok güzel..teşekkür ederim arkadaşlar.. buda benden bütün forum arkadaşlarıma gelsin.. Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere... Ben alayım o zaman,teşekkürler.. Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi.. tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 çiçek veren herkese çok teşekkür ederim... aldım çiçeklerinizden... ihtiyacım var onlara..... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 [Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi..[/b][/color][/size] Aldım usulca teşekkür ederrriiiim Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum LaWaSh ve kabul eden herkese..... [/size][/i][/font][/color] Teşekkürler Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ;...........Kleo,.................ve kabul eden herkese..... teşekür ederim.........buda benden sana...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Sevgilerini çiçekler aracılığı ile bizlere ulaştıran tüm arkadaşlarıma teşekkürler... Bunlar da benden tüm foruma ve beni kendine dost ve arkadaş görenlere...] Teşekkürler.. Ben alayım o zaman,teşekkürler.. Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi.. Teşekkürler sesim çıktı mı? tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese..... Teşekkür ederim Redblack Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 çiçek gönderen herkese teşekkür ederim Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 tanışmaya fırsat olmadı ki çiçekle geleyim affederse beni adminler vereyim böylece muradıma ereyim üçleme yapayım çiçekle düünüm de oynayın köçekle Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMEDİĞİM , ÖZLEDİĞİM HERKESE... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese..... tşk ederim redblack aldım çiçeğimi ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMEDİĞİM , ÖZLEDİĞİM HERKESE... tşkler adaş fasla ösletme kendini Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ederim :flowers: Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 ÇOKTANDIR GÖRÜŞEMEDİĞİM , ÖZLEDİĞİM HERKESE... bu çiğdemleri çok severim....izninle bende almak istiyorum..tşkler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Çiçek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.. :clover: Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Verdiğim çiçekleri kabul edip,sonrasından çiçek verme nezaketinde bulunan tüm forum arkadaşlarıma sevgilerimle... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.