» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Dostlarıma ve arkadaşlarıma gelsin bu çiçek... hepinizi seviyorum ard niyetsiz... Kendimi öyle görüyorum dostum , hemen alayım.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 hoşgeldin LilaC ne zamandır görünmüyorsun ! müsadenle bende alayım teşekkürler Bu çiçeğim öncelikle sana ve tüm çiçek veren arkadaşlarıma gelsin.......Tüm foruma veriyorum murti_san çok teşekkürler, sende bu çiçeği beğenirsin umarım... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 bu güzel antoryumlar bütün sevmeyi bilenlere gitsin acilen alıyorum bu da senin Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Çiceğini göremediğim arkadaşlarım varsa , özürlerimle birlikte ve arzu edip tüm almak isteyenlere...Hepinizi çok seviyorum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 acilen alıyorum bu da senin tşk ederim ilyada'cım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Bu çiçek yalnızca siyahx'e ve kankası Forzene gelsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Dostlarıma ve arkadaşlarıma gelsin bu çiçek... hepinizi seviyorum ard niyetsiz... Aldım ablacım tskler bu güzel antoryumlar bütün sevmeyi bilenlere gitsin Ben biliriorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 bu güzel antoryumlar bütün sevmeyi bilenlere gitsin aldım sevmeyi ve özlemeyi bilenler adına kendi şahsıma teşekkürler Mineu murti_san çok teşekkürler, sende bu çiçeği beğenirsin umarım... teşekkür ederim çiçek beyenilmez mi hiç ellerinize ve yüreğinize sağlık .... Çiceğini göremediğim arkadaşlarım varsa , özürlerimle birlikte ve arzu edip tüm almak isteyenlere...Hepinizi çok seviyorum Bundanda alıyorum ben çiçekleri seviyorum teşekkürler.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 İçinde sevgi kırıntısı taşıyan herkese.. kırıntılardan var galiba bende alıyom teşekkürlet Nati... Dostlarıma ve arkadaşlarıma gelsin bu çiçek... hepinizi seviyorum ard niyetsiz... sağol sardunyacıım ellerine sağlık güzel çiçekler ....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Sevenlere.. Sevilenlere.. Sevgiye hasret kalanlara.. Sevgisiz yapamam diyenlere.. Sevgiye avuç açan herkese.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Dostlarıma ve arkadaşlarıma gelsin bu çiçek... hepinizi seviyorum ard niyetsiz... bu güzel antoryumlar bütün sevmeyi bilenlere gitsin Çiceğini göremediğim arkadaşlarım varsa , özürlerimle birlikte ve arzu edip tüm almak isteyenlere...Hepinizi çok seviyorum Sevenlere..Sevilenlere.. Sevgiye hasret kalanlara.. Sevgisiz yapamam diyenlere.. Sevgiye avuç açan herkese.. hepinizee çok teşekkür ederim.... aldım mis çiçeklerinizden.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Sevenlere..Sevilenlere.. Sevgiye hasret kalanlara.. Sevgisiz yapamam diyenlere.. Sevgiye avuç açan herkese.. ben aldım sevgiyi hakeden biri olarak sağol Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Mine,İlyada ve Sedat;Çiçekleriniz için teşekkür ederim.. :clover: Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Sevenlere.. Sevilenlere.. Sevgiye hasret kalanlara.. Sevgisiz yapamam diyenlere.. Sevgiye avuç açan herkese... Seven biri olarak alıyorum.Teşekkürler Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Sevenlere..Sevilenlere.. Sevgiye hasret kalanlara.. Sevgisiz yapamam diyenlere.. Sevgiye avuç açan herkese.. şartlar tuttuğu için hemen alıyorum , gerçi xlark tades bana çiçek vermiyor ama ben gasbetmiş bulunmaktayım Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Bu çiçek yalnızca siyahx'e ve kankası Forzene gelsin Siyahx ve Frozen neden çiçeğimi kabul etmediniz beğenmedinizmi yoksam Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Siyahx ve Frozen neden çiçeğimi kabul etmediniz beğenmedinizmi yoksam Beğenmez olurmuyum görmemiştim yeni gördüm çok güzeller teyzecim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Çiceğini göremediğim arkadaşlarım varsa , özürlerimle birlikte ve arzu edip tüm almak isteyenlere...Hepinizi çok seviyorum ben alayım arkadaşım teşekkür ederim, Mineu canın sana da teşekkür ederim çiçekleriniz çok güzel Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Kankim cnm benim Ablam,Abim,Kardeşim,Dostum dediğim güzel yüreklilere... Sevmeyi bilen sevgi dolu yüreklere... Biras reklama girdi ama olsun artık Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 insana insan gibi insana gerektiğinde baskasının günahlarina aglayabilenlere Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 gece yağmuru ve hazırlıksız hacet...teşekkürler... bu da tüm foruma benden gelsin....eskisi kadar gelemiyorum buraya...çiçeğimi bırakayım bari.. herkese yeticek kadar bol.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gece'm,Hazırlıksız Hacet ve Kelebek;Çiçeklerinize teşekkür ederim.. Bu bahardalının resmini kendi ellerimle çektim.Derslerden bunaldığını düşündüğüm Gloria'ya gelsin..(Gerçi sarı lale değil ama,içini bahar coşkusu sarar belki.. ) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Kankim cnm benim Ablam,Abim,Kardeşim,Dostum dediğim güzel yüreklilere... Sevmeyi bilen sevgi dolu yüreklere... Biras reklama girdi ama olsun artık :: gece yağmuru ve hazırlıksız hacet...teşekkürler... bu da tüm foruma benden gelsin....eskisi kadar gelemiyorum buraya...çiçeğimi bırakayım bari.. herkese yeticek kadar bol.... Arkadaşlar tüm çiçeklerinizi aldım. hepinize teşekkür ederim. Bende bu çiçeğimi taurusmutis,xlark tades,sardunyama,yumote'me,aysum'a,İlyada,Nati'me geceyağmuru,mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex,sedellina,paaula, siyahx,kaan,egzo,güll ve adını yazmadığım tüm arkadaşlarıma ve tüm foruma veriyorum adını unuttuklarım kusura bakmasınlar onlarda alabilirler .... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Bu çiçek yalnızca siyahx'e ve kankası Forzene gelsin teşekkür ederim suhedacım ... kankam ve bende geri iade ediyoz çiçeğini zannımca tam sana göreler..lütfen kabul et.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Tüm foruma, özellikle de çiçek veren dostlara.... Bundan sonraki çiçek bahçemdeki kayısı ağacı olacak, gelinliğini giydi de...Öyle güzel ki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.