Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, tarus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese aldım pabuçç dillim.... çokk teşekkürler... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bu prenses Sardunyam,Frozen,Dilos ve kral babamiza.. bu da cok sevdigim butun forumdaslarima.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... teşekkürler gece yağmuru.... aldım ben bir tane her birinden.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, taurus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese Ben bunları alayım,teşekkür ederim.. Nezaketin ve dostluğun için sevgili Taurus.. Teşekkür ederim arkadaşım.. Her duru yağmur damlası sevdiklerimin gönlüne ve beni seven herkesin gönlüne düşsün Bana çiçek veren herkese teşekkür ederim Gönlüme bir serinlik geldi.. Teşekkürler.. çiçek gönderen arkadaşlar teşekürler hepinize Bende dahilimdir umarım,teşekkürler.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Her duru yağmur damlası sevdiklerimin gönlüne ve beni seven herkesin gönlüne düşsün Bana çiçek veren herkese teşekkür ederim teşekkür ederim aysumum.... gönlüme değdi emin ol.... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 bu prenses Sardunyam,Frozen,Dilos ve kral babamiza.. (siyahx) bu da cok sevdigim butun forumdaslarima.. Yanlis anlasilmaya musait oldugunu farkedip,duzeltmek istedim Prensesler ve Kral bizim urettigimiz hikayenin hayal urunu kahramanlaridir. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yanlis anlasilmaya musait oldugunu farkedip,duzeltmek istedim Prensesler ve Kral bizim urettigimiz hikayenin hayal urunu kahramanlaridir. Yok yok yanlış anlamadık.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yok yok yanlış anlamadık.. Senin icin dusunup,"Kral baba" tabiri hos kacmadi diye duzeltmistim,o masalda "baba" cunku.. kirdiysam ozur diliyorum,bu da ozur cicegin.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Senin icin dusunup,"Kral baba" tabiri hos kacmadi diye duzeltmistim,o masalda "baba" cunku.. kirdiysam ozur diliyorum,bu da ozur cicegin.. Ne demek istediğimi sen anladın boşver... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Melek ablam (Ra_dya) için..... Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 xlark tades,Diloş,Ra_Dya,Leylam,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Ra_Dya,Frozen,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,NATALIA ve tüm forum için Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, tarus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese Tşk ederim Egzorsist Teşekkürler Gece Yağmuru, bu da senin.. Çok tşk ederim İlyada Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Herkes gönlüne göre seçer artık geç oldu ama aldım hemen... buda benden bütün arkadaşlarıma, sevdiklerime gelsin... ve kabul eden herkese... aldım canem sağol tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, tarus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese teşekkürler arkadaşım... bu arada ra dya sanada çok teşekkür ediyorum unutmadığın için....... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, tarus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese bu prenses Sardunyam,Frozen,Dilos ve kral babamiza.. bu da cok sevdigim butun forumdaslarima.. çiçekler için hepinize teşekkürler arkadaşlar Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 bu prenses Sardunyam,Frozen,Dilos ve kral babamiza.. bu da cok sevdigim butun forumdaslarima.. kankam sayende gördüm sağol nenecim teşekkür ederimde çiçekler yok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Çiçeklerim,bugünlerde bu başlıkta oldukça faal olan sevgili İlyada'ya,azönce çiçeklerini aldığım Mine'ye(with x) ve Sardunyam'a.. Sarı laleyi almayın ama,o Gloria'nın.. teşekkür ederim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, tarus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese sevgili egzorsist..ne kadar incesin..çok teşekkür ederim.. bu prenses Sardunyam,Frozen,Dilos ve kral babamiza.. bu da cok sevdigim butun forumdaslarima.. mavi düğmem ne güzel çiçekler..teşekkür ederim canımın içi.. xlark tades,Diloş,Ra_Dya,Leylam,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Ra_Dya,Frozen,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,NATALIA ve tüm forum için redblack.. nasıl güzel bir çiçek bu çok teşekkür ederim canım.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 xlark tades,Diloş,Ra_Dya,Leylam,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Ra_Dya,Frozen,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,NATALIA ve tüm forum için gıss diloş bunuda senin sayende gördüm körlüğüm üstümde bugün.... teşekkür ederim redblack Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Bu topicde çiçek veren tüm arkadaşlarıma tşk ediyorum...Ece ablam,Kankim,Sardunyam,Suhedam,Sedatcım,Taurus abim,Gloriam,Sedelianam,Yumotem,Natii,Aysum,Yeşim,Leylam,Güzelyaz,Siyahx,Focal,Dipnot,Açacım,Egzorsist,XmineX,Xprenses,Jön,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Düldül,Eren,Ra_Dya,Tan Vakti,İlbey abime,Murti_San,Frozen,Artos_32,Gülsün,Empati ve ismini yazmayı unuttuğum tüm arkadaşlarıma vermek istiyorum bu çiçekleri... teşekkür ederim Sardunyam'a.. teşekkür ederim tüm foruma ve çiçek gönderenlere, gece, mine, kralx, tarus, sardunyam, siyahx, kleo, senestikçe, ilyada, sedelina, gloria, frozen, diloş ve ismini sayamadığım herkese teşekkür ederim bu prenses Sardunyam,Frozen,Dilos ve kral babamiza.. bu da cok sevdigim butun forumdaslarima.. teşekkür ederim hepsi çok güzel Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Melek ablam (Ra_dya) için..... Sen benim kuzenim değil gerçekten has kardeşimsin seni çok seviyorum Bu da senin Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 xlark tades,Diloş,Ra_Dya,Leylam,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Ra_Dya,Frozen,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,NATALIA ve tüm forum için Ben de aldım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 xlark tades,Diloş,Ra_Dya,Leylam,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Ra_Dya,Frozen,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,NATALIA ve tüm forum için Tsk ederim Aysum sana bi daha çiçek vermiycem.. Almıosun hiç bi zaman Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 sevgili egzorsist..ne kadar incesin..çok teşekkür ederim.. mavi düğmem ne güzel çiçekler..teşekkür ederim canımın içi.. redblack.. nasıl güzel bir çiçek bu çok teşekkür ederim canım.. bir şey değil canım benim ,içimden geldi bugün Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 gıss diloş bunuda senin sayende gördüm körlüğüm üstümde bugün....teşekkür ederim redblack rica ederim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mart , 2007 xlark tades,Diloş,Ra_Dya,Leylam,Sen Estikçe Ben Titrerim,Kleopatra,Ra_Dya,Frozen,İlyada,Mrs.Su,Erbay,Kaan,NATALIA ve tüm forum için bu ne güzel renk uyumu...birbiriyle dans ediyor sanki renkler....öpüyor mor pembeyi.....sonra kırmızı bu aşkı temsil ediyor arkada... teşekkürler redblack.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.