Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava bende bi fincan kahve göndereyim,biraz açıl yoksam ne var ne yok hepsini gönderecen;yumote; hatırıda olur Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Kabul eden tüm dostlara , sevgiyle kalmaları dileğiyle... Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın güzelimmm benimmm...benn dee seni çook seviyomm Kabul eden tüm dostlara , sevgiyle kalmaları dileğiyle... aldımm hemennn...çookk saoll Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın Bu sevgi nağmeleri de senin için olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Yumoş ve İlyada;Çiçekleriniz için teşekkürler.. Herkese güzel bir gün diliyorum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava ben öpücüğü aldım, çiçekler ve kalp bedava mı şimcik Kabul eden tüm dostlara , sevgiyle kalmaları dileğiyle... teşekkürler ilyada Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Didem,Geceyağmuru,Prenses, Mineu, Suheda, Leyla, Beatiful, Gull, Evücum, İpek, Bozan, Taurus, Murti, The Boss, Tan vakti, Egzorsist.. Not: Belki daha önce söylenmiştir ama, gizli yazıyı görmek için, siyah bölümün üzerene sol tıklayın ve seçin.. teşekkürler arkadaşım çiçek için .sağol...! şu an forumda olanlara; bende aldım sağolll . Yazmaktan başka bir de çiçek vereyim sevgili Sedat'ın izniyle.. Şu anda online olanlara,aileme ve aile dostlarıma.. arkadaşım ellerine sağlık sağol.......... sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın teşekkür ederim yumoteciğim . bende aldım gerçekten çok sağol........ Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava Bende aldım heheee sağol teşekkürler...... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Kabul eden tüm dostlara , sevgiyle kalmaları dileğiyle... çok teşekkürler bende aldım bu güzel çiçeklerden ....... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 iLyAdA , taurusmutis ikinizede tşkler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size o zaman ben alıyorum annem çiçeğinden... koklayım bi de.... uçayım ona hep... teşekkür ederim... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 sevmeyi bilen tüm üyelere kucak dolusu sevgilerle hepinizi çok seviyorum asla unutmayın Canımsınnn ayıcık ve kalbi alanlara öpücük bedava Ben aldım canım teşekkür ederim aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size Sardunyam çok teşekkür ederim Aldım hemen Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 aysum, yumote, murti san, sen estikçem, gulll sadece size çook çook teşekkür ederim sardunyam... buseferki en azından yeşil üzerine pembe... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 delüüüü yeşil üzerine mor olsaydı nolurdu? :lol: Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 delüüüü yeşil üzerine mor olsaydı nolurdu? :lol: o zaman çiçek değil, kargonun iyadeli tahütlü ekmek arası olur.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 zuhahahaha en beneklisinden mi? Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 zuhahahaha en beneklisinden mi? benekliyide geçtii... dalmaçyalı.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu bir kasımpatı isteyen herkes alabilir Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu bir kasımpatı isteyen herkes alabilir Teşekkrler egzorsist aldım bitane Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu bir kasımpatı isteyen herkes alabilir aldım bile , bu güzel çiçeği kaçırır mıyım ?? çok teşekkürler.. Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu bir kasımpatı isteyen herkes alabilir tşkler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 bu bir kasımpatı isteyen herkes alabilir ben isterim... demek ki alabilirim..demi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.