Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 unutmam kız siz unutulurmusunuz bir araba çiçekte iyi fikir ama salona sığmadı bunlar yaww Unutmak istesen de unutturmuyoruz herhal olmaz getirip salona bosaltacagim hepsini. Egzorsist,tesekkur ederim arkadasim Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 kabul edermisiniz.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 kabul edermisiniz.. Kabul etmez miyiz çok güzelmişş iyi dileklerin için de teşekkürler Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bunlar SEN estikçe BEN titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler canım benim... teşekkür ederim SUyum.... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 form arkadaşlarıma Teşşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 ESTİKÇE kıs ben çiçeği değiştirmiştim çok hızlısın Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Lütfen istediğinizden alın.. teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler bundan da alam ben bi dene... ESTİKÇE kıs ben çiçeği değiştirmiştim çok hızlısın bak ondan da aldım...olsun senin çiçeklerinden fazla fazla...daha çok mutluluk... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... çok ama çok saolasın egzorsistim canımsın ya O kadar çok çiçek vermişsiniz ki içinden hepsini seçip teker teker karşılık vermeyi zor buldum ama herkese şu çiçeği veriorum çaktırmadan aldım kabul edermisiniz.. reddedilmeyecek kadar güzeller teşekkürler... bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler teşekkürler suyum Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. O kadar çok çiçek vermişsiniz ki içinden hepsini seçip teker teker karşılık vermeyi zor buldum ama herkese şu çiçeği veriorum kabul edermisiniz.. bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler hepsinden aldım tşkler... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 bu çiçekleri arkadaşlarımla paylaşmak istedim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bu çiçekleri arkadaşlarımla paylaşmak istedim kardeşim teşekkür ederim aldım ben bi tane.... bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... sizden de alabilirim sanırım...yeni bir tanıyış beyaz olsun...beyaz gülden almak istiyorum ben de izninizle... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Lütfen istediğinizden alın.. ben bitane alayım arkadaşım sağol ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın tüm forum arkadaşlarım dediğin için alayım arkadaşım sağol.........! canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. teşekkürler bayadır çiçekler bölümünden çiçekleri toplamamıştım alayım fırsat bulmuşken sağol bunlar estikçe titrerim'e ve diğer form arkadaşlarıma...... ayrıca çiçek gönderen arkadaşlara tşkler bende alabilirim müsadenle .çiçekler güzel sağol...... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... teşekkür ederim birtane aldım Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 tabiki alabilirsin az olduysa daha fazlada verebilirim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bu çiçekleri arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu çiçeklerden bende alayım arkadaşım sağol ....... bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... sağol güzel çiçekler ellerine sağlık ................... bu çiçeğim tüm arkadaşlarıma veriyorum .İsteyen herkese veriyorum .............. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bu çiçeğim tüm arkadaşlarıma veriyorum .İsteyen herkese veriyorum .............. ben isterim.... aama hepsinden bi tane...ee ortak olduk ne de olsa... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 zaten herkese vermiştim sende alabilirsin tabi istediğin kadar al Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 zaten herkese vermiştim sende alabilirsin tabi istediğin kadar al teşekkür ederim.... :) Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 teşekkür ederim.... :) önemli değil önemli olan paylaşmak Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bu çiçekleri arkadaşlarımla paylaşmak istedim bu çiçekler beni tanıyan herkez ve yeni tanıyacaklar için gelsin... bu çiçeklerden bende alayım arkadaşım sağol .......sağol güzel çiçekler ellerine sağlık ................... bu çiçeğim tüm arkadaşlarıma veriyorum .İsteyen herkese veriyorum .............. bende alıyım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.