Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 canım birtanem seni niye unutayım ki hep aklımdasın merak etme... Ben insanları bi kere seversem bi daha da bırakmam ki seni de cok seviyorum cok hem de... Çiçek için çok teşekkür ederim canım benim.. Bu da sana gelsin olur mu (estikçe titreyen tatlı arkadaşıma) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 canım birtanem seni niye unutayım ki hep aklımdasın merak etme... Ben insanları bi kere seversem bi daha da bırakmam ki seni de cok seviyorum cok hem de... Çiçek için çok teşekkür ederim canım benim.. Bu da sana gelsin olur mu (estikçe titreyen tatlı arkadaşıma) kırmızı gülleri ayrı severim... ben teşekkür ederim ... unutmak derken bilmem öyle işteee...bbir daha gelmicek galiba derkenn seni gördümm mutlu oldum inan kii ama gidişin dönüşü olduğu bilinciyle dururken ben dönüşünü gözlemledim...ne de mutlu ne de neşelii...=) umarım tüm hayatın sevdiğinle birlikte bu şekilde mutlu geçer....Amİn... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 kırmızı gülleri ayrı severim... ben teşekkür ederim ... unutmak derken bilmem öyle işteee...bbir daha gelmicek galiba derkenn seni gördümm mutlu oldum inan kii ama gidişin dönüşü olduğu bilinciyle dururken ben dönüşünü gözlemledim...ne de mutlu ne de neşelii...=) umarım tüm hayatın sevdiğinle birlikte bu şekilde mutlu geçer....Amİn... SEN BENİM CANIMSIN, CANIMIN TAAA İÇİSİN... başka da bişi demiyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 SEN BENİM CANIMSIN, CANIMIN TAAA İÇİSİN... başka da bişi demiyorum duygulandımm ama.... gitme bi daha hiç... ne güzel oldu bunları duymak....gülmek kalbime yakışıyoo...hele de böylesiii... bende seniii çoookk seviyorum....! hemdee çokkkkk... dünyalar kadar çok :hug: Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 duygulandımm ama.... gitme bi daha hiç... ne güzel oldu bunları duymak....gülmek kalbime yakışıyoo...hele de böylesiii... bende seniii çoookk seviyorum....! hemdee çokkkkk... dünyalar kadar çok :hug: unuttun mu sen göndermiştin beni gökkuşağının yerle birleştiği mutluluk diyarına ve ben de sana sormuştum ya hiç dönmezsem diye sen dedin diye gitim bak mutluluğu buldum orda... teşekkür ederim canımmm Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 unuttun mu sen göndermiştin beni gökkuşağının yerle birleştiği mutluluk diyarına ve ben de sana sormuştum ya hiç dönmezsem diye sen dedin diye gitim bak mutluluğu buldum orda... teşekkür ederim canımmm evet....hatıırlamam mı... o zaman bana dua et senn... ne güzel ya bak şimdi mutluluğum ve sevincim ikiye katlandı...=) çok sevindim şimdi.... o zaman mutluluk diyarı olmuştur hayat sana artık... bu güzel yaşama sevinciyle dewam etmen mutluluk diyarından kopmaman dileğimle... Alıntı
Φ PRUSIAS Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 evet....hatıırlamam mı... o zaman bana dua et senn... ne güzel ya bak şimdi mutluluğum ve sevincim ikiye katlandı...=) çok sevindim şimdi.... o zaman mutluluk diyarı olmuştur hayat sana artık... bu güzel yaşama sevinciyle dewam etmen mutluluk diyarından kopmaman dileğimle... teşekkür ederim canım, bak gördün mü seni unutmamışım bu arada sen de umarım o diyara gidersin Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 teşekkür ederim canım, bak gördün mü seni unutmamışım bu arada sen de umarım o diyara gidersin evet gördüm hatta kızdım kendime de... bu arada inşallah...mutluluyum zaten ama o bahsettiğin diyar ayrı olsa gerek... inşallah giderim....! herkes inşallah gider.... Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 ben alayım arkadaşım teşekkürler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Bu zamana kadar bana çiçek gönderen herkese birer tane: Bu zamana kadar bana çiçek göndermeyen herkese birer tane: Bu zamana kadar bana çiçek gönderdiğim herkese birer tane: Bu zamana kadar çiçek göndermeyi unuttuğum herkese birer tane: Herkesin kabul etmesini istiorum. Saygılar. hangisinden alıcağımı şaşırdım....tüm foruma sana da çiçek vermiştim...hatta bana mutluluk hissettirenlere dedim sende varsın onlar içinde... ha o ha bu aldım bi tane o güzel çiçeklerinden... teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Bende herkese çiçek veriyimde havam olsun Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 leviathan; sadece hava var çiçek nerde....... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Bende herkese çiçek veriyimde havam olsun leviathan;sadece hava var çiçek nerde....... çok güldüm ya :D Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 leviathan;sadece hava var çiçek nerde....... fazla havaya dayanamadı çürüdü sanırım... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Eren cicegini kabul etmek ne kelime,muserref olarak aldim.Butun kategorilere girmis olabilirim,bir kere cicek vermistim zaten.Tesekkurler,cok guzeller Sen estikce; ciceginden aldim tskrler ve Leviathan; havandan da aldim ama cicek farzediyorum,tesekkurler.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Leviathan Bende herkese çiçek veriyimde havam olsun havanla buraların havasını değiştirdiğin kesin ..bari çiçeğide ben göndereyim benim gibi hava alıp çiçek alamayanlara......... leviathan bide sana....... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Ben aldım çok teşekkür ettim Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Ben aldım çok teşekkür ettim bişey değil .....kelebeğim.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 hazir buradayken ben de alayim,hem tanismaya vesile olsun bu cicek mrs.su..hosgeldin ,tesekkur ederim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 bişey değil .....kelebeğim.. kelebeğim.. bu çok hoşuma gitti bu da benden sana Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 hazir buradayken ben de alayim,hem tanismaya vesile olsun bu cicek mrs.su..hosgeldin ,tesekkur ederim.. hoş bulduk..... Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 kelebeklerin gerçekten hoş........... bende teşekür ederim...........LilaC......... hoşca kalın iyi geceler......bayyyyy... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Biri sevdiklerime, biri beni sevenlere Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 LeviathanBende herkese çiçek veriyimde havam olsun havanla buraların havasını değiştirdiğin kesin ..bari çiçeğide ben göndereyim benim gibi hava alıp çiçek alamayanlara......... leviathan bide sana....... aldım bi dene canım SU yum........ Biri sevdiklerime, biri beni sevenlere senden de alıyım mı bi taneeee aldım artık... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Al tabi cnm tanışırız severiz birbirimzi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.