Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

canım birtanem seni niye unutayım ki hep aklımdasın merak etme... Ben insanları bi kere seversem bi daha da bırakmam ki :) seni de cok seviyorum cok hem de... Çiçek için çok teşekkür ederim canım benim..

Bu da sana gelsin olur mu (estikçe titreyen tatlı arkadaşıma)

man.jpg

Gönderi tarihi:
canım birtanem seni niye unutayım ki hep aklımdasın merak etme... Ben insanları bi kere seversem bi daha da bırakmam ki :) seni de cok seviyorum cok hem de... Çiçek için çok teşekkür ederim canım benim..

Bu da sana gelsin olur mu (estikçe titreyen tatlı arkadaşıma)

man.jpg

:) kırmızı gülleri ayrı severim... ben teşekkür ederim ... :):wub:

unutmak derken bilmem öyle işteee...bbir daha gelmicek galiba derkenn seni gördümm mutlu oldum inan kii :)

:hug: ama gidişin dönüşü olduğu bilinciyle dururken ben dönüşünü gözlemledim...ne de mutlu ne de neşelii...=)

umarım tüm hayatın sevdiğinle birlikte bu şekilde mutlu geçer....Amİn... :):clover:

Gönderi tarihi:
:) kırmızı gülleri ayrı severim... ben teşekkür ederim ... :):wub:

unutmak derken bilmem öyle işteee...bbir daha gelmicek galiba derkenn seni gördümm mutlu oldum inan kii :)

:hug: ama gidişin dönüşü olduğu bilinciyle dururken ben dönüşünü gözlemledim...ne de mutlu ne de neşelii...=)

umarım tüm hayatın sevdiğinle birlikte bu şekilde mutlu geçer....Amİn... :):clover:

SEN BENİM CANIMSIN, CANIMIN TAAA İÇİSİN... başka da bişi demiyorum :):hug::wub:

Gönderi tarihi:
SEN BENİM CANIMSIN, CANIMIN TAAA İÇİSİN... başka da bişi demiyorum :):hug::wub:

:hug::( duygulandımm ama.... gitme bi daha hiç... ne güzel oldu bunları duymak....gülmek kalbime yakışıyoo...hele de böylesiii... :wub::) bende seniii çoookk seviyorum....! hemdee çokkkkk... :) dünyalar kadar çok :hug: :hug:

Gönderi tarihi:
:hug::( duygulandımm ama.... gitme bi daha hiç... ne güzel oldu bunları duymak....gülmek kalbime yakışıyoo...hele de böylesiii... :wub::) bende seniii çoookk seviyorum....! hemdee çokkkkk... :) dünyalar kadar çok :hug: :hug:

unuttun mu sen göndermiştin beni gökkuşağının yerle birleştiği mutluluk diyarına ve ben de sana sormuştum ya hiç dönmezsem diye :) sen dedin diye gitim bak mutluluğu buldum orda... teşekkür ederim canımmm

Gönderi tarihi:
unuttun mu sen göndermiştin beni gökkuşağının yerle birleştiği mutluluk diyarına ve ben de sana sormuştum ya hiç dönmezsem diye :) sen dedin diye gitim bak mutluluğu buldum orda... teşekkür ederim canımmm

evet....hatıırlamam mı... :) o zaman bana dua et senn... :wub: ne güzel ya bak şimdi mutluluğum ve sevincim ikiye katlandı...=) :hug: çok sevindim şimdi.... o zaman mutluluk diyarı olmuştur hayat sana artık... :wub:

bu güzel yaşama sevinciyle dewam etmen mutluluk diyarından kopmaman dileğimle... :)

Gönderi tarihi:
evet....hatıırlamam mı... :) o zaman bana dua et senn... :wub: ne güzel ya bak şimdi mutluluğum ve sevincim ikiye katlandı...=) :hug: çok sevindim şimdi.... o zaman mutluluk diyarı olmuştur hayat sana artık... :wub:

bu güzel yaşama sevinciyle dewam etmen mutluluk diyarından kopmaman dileğimle... :)

teşekkür ederim canım, bak gördün mü seni unutmamışım :) bu arada sen de umarım o diyara gidersin :)

Gönderi tarihi:
teşekkür ederim canım, bak gördün mü seni unutmamışım :) bu arada sen de umarım o diyara gidersin :)

:) evet gördüm hatta kızdım kendime de... bu arada inşallah...mutluluyum zaten ama o bahsettiğin diyar ayrı olsa gerek... :hug:

inşallah giderim....! herkes inşallah gider.... :clover:

Gönderi tarihi:

Bu zamana kadar bana çiçek gönderen herkese birer tane:

red-rose.jpg

Bu zamana kadar bana çiçek göndermeyen herkese birer tane:

rose.jpg

Bu zamana kadar bana çiçek gönderdiğim herkese birer tane:

DPS%20Bali%20Ubud%20Puri%20Lukisan%20Art%20Museum%20garden%20lotus%20flower%20b.jpg

Bu zamana kadar çiçek göndermeyi unuttuğum herkese birer tane:

Another%20Flower%20Closeup.jpg

Herkesin kabul etmesini istiorum. :)

Saygılar.

hangisinden alıcağımı şaşırdım....tüm foruma sana da çiçek vermiştim...hatta bana mutluluk hissettirenlere dedim sende varsın onlar içinde... ha o ha bu aldım bi tane o güzel çiçeklerinden... :wub: teşekkür ederim..

Gönderi tarihi:
Bende herkese çiçek veriyimde havam olsun :)

leviathan;

sadece hava var çiçek nerde.......

çok güldüm ya :D:D :stuart::lol:

Gönderi tarihi:

Eren cicegini kabul etmek ne kelime,muserref olarak aldim.Butun kategorilere girmis olabilirim,bir kere cicek vermistim zaten.Tesekkurler,cok guzeller :clover:

Sen estikce; ciceginden aldim tskrler :hug: ve Leviathan; havandan da aldim ama cicek farzediyorum,tesekkurler.. :clover:

Gönderi tarihi:

Leviathan

havanla buraların havasını değiştirdiğin kesin ..bari çiçeğide ben göndereyim

laleresimlerife6.jpg

benim gibi hava alıp çiçek alamayanlara......... leviathan bide sana.......

Gönderi tarihi:

Ben aldım çok teşekkür ettim :):clover:

Gönderi tarihi:
:stuart: bişey değil .....kelebeğim.. :D

kelebeğim.. :) bu çok hoşuma gitti ;)

bu da benden sana

1a33bvk5.jpg

Gönderi tarihi:
hazir buradayken ben de alayim,hem tanismaya vesile olsun bu cicek mrs.su..hosgeldin ,tesekkur ederim..

hoş bulduk..... :clover::clover:

Gönderi tarihi:

kelebeklerin gerçekten hoş...........

bende teşekür ederim...........LilaC.........

hoşca kalın iyi geceler......bayyyyy...

Gönderi tarihi:

Biri sevdiklerime, biri beni sevenlere :):sorcerer:

c32.jpgc36.jpg

Gönderi tarihi:
Leviathan

havanla buraların havasını değiştirdiğin kesin ..bari çiçeğide ben göndereyim

laleresimlerife6.jpg

benim gibi hava alıp çiçek alamayanlara......... leviathan bide sana.......

aldım bi dene canım SU yum........ :):hug:

Biri sevdiklerime, biri beni sevenlere :):sorcerer:

c32.jpgc36.jpg

senden de alıyım mı bi taneeee :blushing::) aldım artık... :wub:

Gönderi tarihi:

Al tabi cnm :) tanışırız severiz birbirimzi :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.