Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 bennnnnnnnnnn geldim millet herkes buraada mı?????????????? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya, sen estikce ben titrerim'e ,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen çok teşekkür ederim canım benim..aldım o kalbin kadar güzel papatyanı.. bennnnnnnnnnn geldim millet herkes buraada mı?????????????? pen purdayım emme diğerlerini pilemicem Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 pen purdayım emme diğerlerini pilemicem gordum seni titreten kıs Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 kleopatra çiçeğin çok ğüzel meee...ler yemeden ben alıyım bari.......... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 gordum seni titreten kıs msj sayın 1453 olmuş...fetih çocuğu senii.. neye dikkat ediorum yalnız yaa... Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 msj sayın 1453 olmuş...fetih çocuğu senii.. neye dikkat ediorum yalnız yaa... ya biz seninle maalesef iyi anlaşmaya başladık galba Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 ya biz seninle maalesef iyi anlaşmaya başladık galba maaleseefmiş...müü sanaaa Alıntı
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 asıl sana müü o nedemek yawwwww..... :S Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Çocukluğunu unutmayanlara Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 sedat hoşgeldin arkadaşım nasılsın... seni bulmuşken bir çiçek göndermeden olmaz lütfen kabul et arkadaşım... sen estikçe ben titrerim güzel kızım bu da senin için... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 sedat hoşgeldin arkadaşım nasılsın... seni bulmuşken bir çiçek göndermeden olmaz lütfen kabul et arkadaşım... Buralardaydım ama yinede hoşbuldum.. Çiçek için çok teşekkürler Sardunyam.. Ayrıca Babanın daha sağlıklı bir yaşama kavuşması için dua ediyorum.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 teşekkür ederim sedat arkadaşım, dualarını eksik etme... inşallah 1,5 ay sonra daha da sağlıklı olacak... Alıntı
Φ ANUBİS Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'yi tebrik ediyor aynı başarıyı yarın gece Beşiktaş içinde diliyorum.Çiçeğim bu iki takımın taraftarlarına olsun Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim.. Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese.. Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen çoook teşekkürr ederimm canımın içii bunlar da bnden sanaa gelsinn o zaman tatlımm... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... Canım teşekkür ederim yaşasın kadın egemen dünya Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... canımm aplam çook teşekkür ederimm... bu çiçekk dee kabul edersenn bndenn sanaa gelsinn Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... saol sardunyammm aldım ihtiyacım da vardı :) Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum. ellerimle bahçeden topladım. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... ya ne demezsin baktın çiçek bişeye benzemiyor..dedin yanına birde kedi koyayımda anlamasınlar...ama ben yutmam..bak nasıl farkettim ne kadar akıllıyım değilmi teşekkürler sardunyam Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Tsk ederim Leyla.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum.ellerimle bahçeden topladım. ayyyy sevimli sensin kız yerim seni canıımmmmm ay ay bugün bana forumun ne faydalar sağladığını bi bilseniz beni yalnız bırakmayan sardunyam, dedecim, frozen, murti, e manyetik, figgaro ve aysumm çoooook teşekkür ederim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 reca ederim...naptımki bu çiçek yumote'ye ,sardunyama ve kabul eden herkese Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 canımsın ya valla çok incesin düşüncelim benim ya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.