Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bennnnnnnnnnn geldim millet herkes buraada mı?????????????? :D

Gönderi tarihi:
Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim..

Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya, :clover: sen estikce ben titrerim'e :clover: ,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese..

Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen :)

cicek_resimleri_papatya.jpg

çok teşekkür ederim canım benim..aldım o kalbin kadar güzel papatyanı.. :)

bennnnnnnnnnn geldim millet herkes buraada mı?????????????? :D

pen purdayım emme diğerlerini pilemicem :D:P

Gönderi tarihi:
msj sayın 1453 olmuş...fetih çocuğu senii.. :blushing::D:lol:

neye dikkat ediorum yalnız yaa... :D

ya biz seninle maalesef iyi anlaşmaya başladık galba :D

Gönderi tarihi:

sedat hoşgeldin arkadaşım nasılsın... seni bulmuşken bir çiçek göndermeden olmaz lütfen kabul et arkadaşım...

cicekbd9.jpg

sen estikçe ben titrerim güzel kızım bu da senin için...

cr4cicekot4.jpg

Gönderi tarihi:
sedat hoşgeldin arkadaşım nasılsın... seni bulmuşken bir çiçek göndermeden olmaz lütfen kabul et arkadaşım...

Buralardaydım ama yinede hoşbuldum..:)

Çiçek için çok teşekkürler Sardunyam..

Ayrıca Babanın daha sağlıklı bir yaşama kavuşması için dua ediyorum..

Sevgilerimle..:)

Gönderi tarihi:
Hic cicek vermemis oldugumu esefle farkettim..

Cicegim;Taurusmutis abime,Yumote'cigime,Gloria'ya,Sardunyam'a,Dilos'a,The Boss'a,Honest'e,Kaan Bebeto'ya'Murti san'a,Olivia'cima,Sessizligin Kizi'na,Gece Yagmuru'na,Mineu'ya,Egzorsist'e,xprencessx'e,xminex'cigime,katre a'ya,Sedelina'ya,Anubis'e,ipek'e,mosyna'ya,sen estikce ben titrerim'e,kleopatra'ya,figgaro'ya,LilaC'cigima,Guzelyaz'a,Aca'ya,Natalia'ya ve topicin sahibi Kralx'e izniyle ve isteyen herkese..

Tek oldugunu biliyorum,birer tane,sevgilerimle..unuttuklarim varsa gercekten unuttugum icindir,alsinlar lutfen :)

cicek_resimleri_papatya.jpg

çoook teşekkürr ederimm canımın içii :hug: bunlar da bnden sanaa gelsinn o zaman tatlımm...

gul37.JPG

Gönderi tarihi:

ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? :stuart:

adszyo4ri6.jpg

273633028a5b0049f97miz8.jpg

bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... :lol:

Gönderi tarihi:
ben çiçeğin yanında bir de kedi verdim... nasıl... tam süper olmuş değilmi? :stuart:

adszyo4ri6.jpg

bunlar geceme, mineuma, minexime, leylama, sen estikçe ben titrerime, frozenime, gloriama, sedelinama, suhedama, cinderellama, yumoteme, paulama... bütün kızlar toplandık... :lol:

Canım teşekkür ederim :clover: yaşasın kadın egemen dünya :D

Gönderi tarihi:

adszyo4ri6.jpg

canımm aplam çook teşekkür ederimm... :hug: bu çiçekk dee kabul edersenn bndenn sanaa gelsinn :)

lilyum61_k.JPG

Gönderi tarihi:

adszyo4ri6.jpg

saol sardunyammm aldım ihtiyacım da vardı :) :)

Gönderi tarihi:

nilferiekleritx1.jpg

bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum.

ellerimle bahçeden topladım.

Gönderi tarihi:

adszyo4ri6.jpg

ya ne demezsin <_< baktın çiçek bişeye benzemiyor..dedin yanına birde kedi koyayımda anlamasınlar...ama ben yutmam..bak nasıl farkettim -_- ne kadar akıllıyım değilmi :online2long::lol:

teşekkürler sardunyam :wub:

Gönderi tarihi:
bu çiçekleri xminex,gece yağmuru,THE_BOOS,ipek,xlark tades,taurusmutis,murti san,bide sevimli yumoteye gönderiyorum.

ellerimle bahçeden topladım.

ayyyy sevimli sensin kız yerim seni canıımmmmm :hug: ay ay bugün bana forumun ne faydalar

sağladığını bi bilseniz beni yalnız bırakmayan sardunyam, dedecim, frozen, murti, e manyetik, figgaro ve aysumm

çoooook teşekkür ederim :wub:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.