Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

örtmenim canım benim canım benim

seni ben pek çok pek çok severim

sen bir ana sen bir baba herşey oldun artık bana :clover:

:w00t: :w00t: :w00t:

bundan sonra forumdaki öğretmenlere anne baba gibi ifadeler kullanırsam şaşkınlık yaratmasın lütfen -_-:lol:

Gönderi tarihi:

öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım (biraz geç oldu ama güç olmasın)

ve ayrıca doğumgünümü kutlama nezaketinde bulunan arkadaşlarım için bu çiçek hepinize teşekkürler.

sardunyakc9.jpg

Gönderi tarihi:

Tan;teşekkürler..:clover:

Anubis; Aramıza hoşgeldin,teşekkür ederim.Amon-Ra'ya selamlar..:w00t::D

Gönderi tarihi:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Uzun zamandır çiçek veremiyordum...Öncelikle şekker kankime gelsin..Sonra Lolita Ece aplama,Pabucumun çekirgesi Aça ve Psikosu Güzelyaza,Azat'ıma :wub:

Taurus,Tan,İlbey,Sayman,Erdal abime...Sardunyam,Gloria,Sedelina,Natalia,Aysum,Sessizliğin kızı,Olivia,Suheda,Yumotem,Murti_San,Siyahx,The Boss,Erbay, Dipnot,Politika,Xlark Tades ( Kralx)Taş Yürekli,Angelflowers,Lilac,Gulll,Egzorsist,Leyla24, Eren,Focal,Figarro,Xprensesx,Xminex,Gülsün,Frozen,Toprağım (Jön),Arto32,Paula... ;)

Unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar.... :clover:

Gönderi tarihi:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Uzun zamandır çiçek veremiyordum...Öncelikle şekker kankime gelsin..Sonra Lolita Ece aplama,Pabucumun çekirgesi Aça ve Psikosu Güzelyaza,Azat'ıma :wub:

Taurus,Tan,İlbey,Sayman,Erdal abime...Sardunyam,Gloria,Sedelina,Natalia,Aysum,Sessizliğin kızı,Olivia,Suheda,Yumotem,Murti_San,Siyahx,The Boss,Erbay, Dipnot,Politika,Xlark Tades ( Kralx)Taş Yürekli,Angelflowers,Lilac,Gulll,Egzorsist,Leyla24, Eren,Focal,Figarro,Xprensesx,Xminex,Gülsün,Frozen,Toprağım (Jön),Arto32,Paula... ;)

teşekkür ediyorum gecem :clover::wub:

Gönderi tarihi:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Teşekkür ederim gecem :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

şeker aplama çok teşekkür ederim :hug:

al buda benden sana :clover::w00t:

Gönderi tarihi:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Çok teşekkür ederim sevgili Gece Yağmuru...

Bu da senin için (Hazır bir çiçeğim olmadığından kendi tuvalimden ancak bunu yapabildim .. :)

Eksikliğim varsa lütfen hoşgör emi..

09292006ai6.jpg

Gönderi tarihi:

bana kimse çiçek vermiyor

Çok özür dilerim.. :(:clover:;)

Çok teşekkür ederim sevgili Gece Yağmuru...

Bu da senin için (Hazır bir çiçeğim olmadığından kendi tuvalimden ancak bunu yapabildim .. :)

Eksikliğim varsa lütfen hoşgör emi..

09292006ai6.jpg

Çok tşk ederim sevgili Dipnot...Eksiklik ne kelime aksine çok güzel,ellerine sağlık :):clover:

Gönderi tarihi:

Çok tşk ederim sevgili Dipnot...Eksiklik ne kelime aksine çok güzel,ellerine sağlık :):clover:

Ben teşekkür ederim sevgili Gece Yağmuru...

Sadece senin içindi..

Hak ettiniz ama inanın..

Sevgiler... :):clover:

Gönderi tarihi:

Ben teşekkür ederim sevgili Gece Yağmuru...

Sadece senin içindi..

Hak ettiniz ama inanın..

Sevgiler... :):clover:

Sevgili Dipnot çok mutlu oldum..Tekrar tşk ederim..Ve bu güzel Zambak da secede sizin için..Umarım beğenirsiniz :)

b139.jpg

Gönderi tarihi:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Tsk ederim Gececiiim :clover::wub:

Gönderi tarihi:

zambak.jpg

ÇİÇEĞİMİ ;

Kralx Sedat'a

Taurusmutis'e,

Tan vakti'ne

Murti san'a,

Erbay'a,

Leviathan'a,

E-manyetiğe,

Eren'e

Siyahx'e,

The boss'a,

Sayman'a,

Dowjones'e

Ağustos'a

Mosyna'ya

Yumoteme ,

Aysumcuma,

Mineucuğuma,

Gece yağmurucuğuma,

Sedellinacıma,

Açacığıma,

Naticiğime,

Oliviacığıma,

Sardunyama,

Gloriama,

Gülsüncüğüme,

Celineme,

Güzelyazıma,

Leylacığıma,

Sessizliğin kızı'na,

Ewücüm'e(ortalıkta görünmese de)

ARMAĞAN EDİYORUMM :):)

Gönderi tarihi:

ben de bütün öğretmenlerimizin özellikle bu forumdakilerin(sedoş,gloria ve mosyna nın haricinde illaki öğretmen ya da öğretmen adaylarımız vardır) ve öğretmen gününü kutlamak isteyen herkesin (bu cümle aça ya hitafen olsun... :sweatingbullets: )öğretmenler gününü kutlarım...... :clover:

ayrıca leyla24 ve dedeme de teşekkürler....... :clover:

bu arada sedoş çook haklı ben öğretmen değil öğrenciyim :sweatingbullets:

Biraz geç oldu ama ben de bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum,ayrıca öğretmen adaylarını da hatırladığın için tşkler gull :):clover:

2518.jpg006.jpg092.jpg

Uzun zamandır çiçek veremiyordum...Öncelikle şekker kankime gelsin..Sonra Lolita Ece aplama,Pabucumun çekirgesi Aça ve Psikosu Güzelyaza,Azat'ıma

Taurus,Tan,İlbey,Sayman,Erdal abime...Sardunyam,Gloria,Sedelina,Natalia,Aysum,Sessizliğin kızı,Olivia,Suheda,Yumotem,Murti_San,Siyahx,The Boss,Erbay, Dipnot,Politika,Xlark Tades ( Kralx)Taş Yürekli,Angelflowers,Lilac,Gulll,Egzorsist,Leyla24, Eren,Focal,Figarro,Xprensesx,Xminex,Gülsün,Frozen,Toprağım (Jön),Arto32,Paula...

Gece'cim çok tşk ederim cnmmcımm :wub:

Gönderi tarihi:

teşekkürler gece yağmuru.. :)

Ben henüz yeniyim ve arkadaşım yok.O yüzden dileyen herkes alabilir bu lotüs çiçeklerimden :)

sevgili anubis aramıza hoşgeldin...ben aldım bile sağol... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.