Φ mara bulge Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 bak ainariel burda hevesli genç arkadaşlarımız var onlar için ugraş birazda ya niye ben ........ töööbeee töööbbeeee miss match... o benim... avukatim... micheal diye mimar bir sevgilim var golli Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 niye ben ........ töööbeee töööbbeeee miss match... o benim... avukatim... micheal diye mimar bir sevgilim var golli ya konu seni ilgilendiryor bak yan cep açık Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 niye ben ........ töööbeee töööbbeeee miss match... o benim... avukatim... micheal diye mimar bir sevgilim var golli herşey forumun saadeti için ben destekliyorum miss match liğini...forumu kendi haline bırakınca mahalle kavgasına dönüyo çünkü Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 herşey forumun saadeti için ben destekliyorum miss match liğini...forumu kendi haline bırakınca mahalle kavgasına dönüyo çünkü sen sus kız ne zamandan beri abinin olduğu yerde konuşuyorsun Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 sen sus kız ne zamandan beri abinin olduğu yerde konuşuyorsun tüh yine yakalandık bak üstüme gelme,geçen gün eve kız arkadaşını getirdiğini ispiyonlarım anneme Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 tüh yine yakalandık bak üstüme gelme,geçen gün eve kız arkadaşını getirdiğini ispiyonlarım anneme söylede görim bakalım el mi yaman bey mi yaman Alıntı
Φ monalisa Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 söylede görim bakalım el mi yaman bey mi yaman şimdi çıkıyorum forumdan ...yarın kandırır seni, tatlıya bağlarım aramızı kahretsin şeytan tüyü var bende sanırım Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2005 şimdi çıkıyorum forumdan ...yarın kandırır tatlıya bağlarım aramızı kahretsin şeytan tüyü var bende sanırım şişt nereye bakim yaş kaç bu arada şu işe bak kardeşimizin yaşını bile bilmiyoruz Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 bugünki çiçeklerimi canımiçi orman yüreklim şevvalime,şeker hemşom garslım emilyme ve bir öykü yazalımda gösterdiği başarısından dolayı can dostum güzel insan asterixe veriyorum..... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 bugün çiçekler herkes benden Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Bir çiçek ainariele gelsin Bir çiçek eski avatarımı begenmeyen laturkaya Bir çiçek asterix'e adamlıgından dolayı Bugunluk 3 tane arkası azzzzzz sonra Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Bir çiçek ainariele gelsin Bir çiçek eski avatarımı begenmeyen laturkaya Bir çiçek asterix'e adamlıgından dolayı Bugunluk 3 tane arkası azzzzzz sonra tesekkür ederim vacib bu da sana Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 eyvallah, hatırlayıp çiçek veren, layık gören dostlar... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 müzik zevkinden dolayi emin'e Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 bugünki çiçeklerimi canımiçi orman yüreklim şevvalime,şeker hemşom garslım emilyme ve bir öykü yazalımda gösterdiği başarısından dolayı can dostum güzel insan asterixe veriyorum..... Teşekkür ederim canım hemşom bunlarda benden sana ve şevvalime artık aranızda paylaşırsınız siz Az kalsın asterix i unutuyordum öyküne girip katlettiğim için affet birde çiçek vereyimde az fırça atsın bari Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Bütün çiçekler forumun en centilmen, en mütavazi, en çömert, en nazik ve en güzel insanına.....??? Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 eee kim peki bu en centilmen, en mütavazi, en çömert, en nazik ve en güzel insanı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Boşver.. biri işte.. Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 bu çiçekler sağduyulu davranan arkadaşlara Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 bu çiçekler sağduyulu davranan arkadaşlara bunlarda hayaletlere o zaman Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 forumda hayalet mi var:) Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 ben varım abi katlivacib yazdık nicke adamlar ciddiye aldı Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 gerçekleştimi katlin niye haberim yok. hiç izlemedim bir katli Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 su an gizli tutuluyo abi bende bilmiyorum beni kimin katlettiğini islami orgutler gibi gorunuyo ama benim amerikayla bi sorunum yoktu ki o islamcılara ne oluo dimi Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2005 islamcıların bir kısmı intikam duygularıla toplu katliam yapıyorlar bence onların işi değil. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.