Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 çiçeklerim; sedat..kankim..murti_san..taurus..lilac..sedelina..gloria..sardunyam..tan_vakti..yumote..paula..suheda.. dogville.eren..güzelyaz..gece yağmuru..mineu..kriptex1000..rockipsiz..aça..gull..sayman22..ve ewücüm'e gelsin.. saol yeşimim benim çiçeklerim Gece yağmuru,sedelina,mineu,kriptex,mermer yürekli,,sirvana,yemyeşim,paula,aysum,celine,aça,figgaro,taurusmutis,jön,günışığı,gloria,sayman22,sardunyam yumote,gülsün ve adını unutmak istemeyipte unuttuğum herkeze gelsin hepinizi çokk seviyorum iyiki varsınız güzelim yazım teşekkürler hayatım kuzencim saol bitanem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bu çiçeği tartışmamalarını dileyerek güsel forumdaşlarıma feriyorum Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 1 - bunu yapmak için çok uraştınmı 2- ben nie aşagıdayım 3- teşekkrlerr Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 1 Yok ugraşmadım 2 Yapragın büyük die 3 Rica ederim Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 1 Yok ugraşmadım 2 Yapragın büyük die 3 Rica ederim Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam,kaptan folcal,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... hatırlanmak ne güzel...çok teşekkür ederim arkadaşlar.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yağmurum , nataliam , yemyeşim ve bal köpüğümm çok teşekkürler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 teşekkürler Rakipsiz yine rakipsizliğini gösterdin hani :) Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 allam allam neler görüyorum.. harbiden rakipsizmiş arkadaş cncm kıs Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 canım misssss bitanecik dostummmm ilk çiçeğin benden Alıntı
Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ahh canım sen de olmasan hiç çiçek alamıcam heralde :.( Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 kıs daha yeni geldin .. tanıştıkca alırsın sendee bak bende gönderem sana canem kıs.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ya bak daha ne çiçekler alcan gülüm benim bak rakipsiz de deniz de süper dostlar daha kimlerle tanışcan gı mesela yumoş var çok iyi biri Alıntı
Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ah arkadaşlar beni nasıl mutlu ettiniz çiçek yollamayı bi öğreneyim ben de size yollıcam söz Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 hee asıl iyi arkadaş yumuş miss tabi tanışır yf.. gel öretim sana kıss Alıntı
Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 yumaoşa o kadar çok şey sordum ki artık kendimden bile şüphe etmeye başladım valla bu kadar saf olunur mu diye Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ay canım teşekkür ederim misss ya olur mu öle şey aşkolsun sen de safsan hani Alıntı
Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı yaparız ya bişeyler arkamızda kapı gibi yumoş var Alıntı
Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 denizcim bu sana rakipsiz sana da geliyo bi tane Alıntı
Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 rakipsizzzzzzz bu da senin için Alıntı
Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 ewet ben de sewerim. yumoşum seni tabi ki unutmadım sana da gelcek ama güzel bi tane arıyrm biraz bekletcem artık Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 bilmem mi ya kankim o benim bitanem dostum sırdaşım ohoooo neler neler Alıntı
Φ miss Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 canımcım sana layık değil ama kabul et artık.yeni başlayan biri için iidir umarım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.