Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 sen neresndensn sedelina btn forum hemşerimmiyş yf Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 çiçekleri göremedim ama teşekkürler sedelina sen neresndensn sedelina btn forum hemşerimmiyş yf yaw nıye çıkmamış çiçeğim yaaa rıze denızımu,ama orda kalmıyorum..tatıllerde gıdıyoruz..forumda hemşeri çok canım ya Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2006 walla ya trabzonlusu,ordulusu,samsunlusu güzel güzl.. artık her sene birindeyiz.. bende sizi samsunla trabzona beklerim Alıntı
Φ EzeLL Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 benimle bağlantın olduğunu söyleme demiştin dayanamadım benim için değerli arkadaşım dostum sırdaşım ablam burcu için Murti_san için not:murat mesajlarını aldım yanlız pc olmadığı için benim çalıştığım bölümde burcunun işi olduğu zaman yerine bakabiliyorum o zaman girebiliyorum nete bu çiçekler senin için. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz, focal ,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim teşekkür ederim Aysumcum canım kardeşim çok tşk ederim Bu güzel papatyalarda kankim,ece ablam,güzelyazım,angel ablam,sardunyam ablam,ilbey abim,tan abim,erbayım,açam,aysumum,nataliam,gloriam,celinem,sayman abim,paulam, kaptan folcal ,serenade,kralx,dipnot,yemyeşim,mutisan,sedelinam,taurus abim,frozen,lilac,meydünüm,mermer türekli (taş yürekli ) azatım,denizmu,suhedam,eren,bozan,toprağım jön,manidar,gulll,meliskoo,emre_s,hayal_et,artos_32,Gülsünüm,Erdal abime,yumotem..Ve tüm forumdaşlarıma teşekür ederim gecem hee doru ee bunlarda benden [amcama.. ] karadenizlilere we karadenizi özleyenlere gelsin çiçek sayılmaz ama birz yakın resmler olsaydı çiçekleride görürdk..walla bu yerleri bin tane çiçek versler değişmem.. karadeniz özlenmezmi teşekkürler Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bu çiçekleri bana desteklerini gerek forumda gerekse forum dışında esirgemeyen ve her zaman yanımda olan made in turkey,sedelina,paula,celine,natalia'ya veriyorum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bu çiçekleri bana desteklerini gerek forumda gerekse forum dışında esirgemeyen ve her zaman yanımda olan made in turkey,sedelina,paula,celine,natalia'ya veriyorum... her zaman yanında olacağımı bil..sana kısır yapcam zaten bıyandan yıyıp bıyandan ağlaşıcaz derdımız aynı bılıyorsun Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 bu çiçekleri bana desteklerini gerek forumda gerekse forum dışında esirgemeyen ve her zaman yanımda olan made in turkey,sedelina,paula,celine,natalia'ya veriyorum... tşk. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 tşk. erbay bu celıneylede mı dertleştın,bu ne anlar aşktan beee Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 erbay bu celıneylede mı dertleştın,bu ne anlar aşktan beee hiç ama hiç güleceğim yoktu.... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Murti_san için teşekkür ederim EzeLL çok düşüncelisin. bu çiçekte sana gelsin Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 haydaa.. ayıp ayıp murti :D Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 ne tuhaf çiçekler böle... sağol lilac... ewt tuhaflar tıpkı senin gibi abicim aşkolsun ya güzelim çiçeklerime tuhaf iyor sen de gülüyorsun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Çok teşekkür ederim "Gece Yağmuru" benide unutmayıp çiçek göderdiğinden dolayı Buda benden sana "Gece Yağmuru" Rica ederim..Bende tşk ederim Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma Tşk ederim Lilac teşekür ederim gecem Ben tşk ederim kaptan Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bana çiçek gönderen herkese çok teşekkür ederim :clover: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 benim yokluğumda beni hatırlayıp çiçek gönderen ve göndermeyi unutan herkese tşk ederim ben çiçeklerimi bitanecik kankime gönderiyorum Allah mutluluğunu ve gülen yüzünü hiç bozmasın inşallah SENİ ÇOK SEVİYORUM KANKİM Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 benim yokluğumda beni hatırlayıp çiçek gönderen ve göndermeyi unutan herkese tşk ederim ben çiçeklerimi bitanecik kankime gönderiyorum Allah mutluluğunu ve gülen yüzünü hiç bozmasın inşallah SENİ ÇOK SEVİYORUM KANKİM Tşk ederim kankim Canım benim seni çok seviyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 teşekkür ederim arkadaşlar AÇA, Murti-san, NATALİA sizlere kabul ederseniz Ne demek tsk ederim Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim Bitanem tsk ederim canımsın Çiçeklerim; Gece Yağmuruna, yemyeşimcağzıma,tan abime, sessizliğin kızına,erbaya,açaya,aysuma,nataliaya,gloriaya,celine'e, taurusmutis abime, ewücüme,kralxe,murti_sana,frozena,denizmuya,erene,manidara,gullle,Rockipsize,yumoteye,Vatan'a..Ve ismini unuttuğum tüm forumdaşlarıma Lilaccım saol canım bu çiçekleri bana desteklerini gerek forumda gerekse forum dışında esirgemeyen ve her zaman yanımda olan made in turkey,sedelina,paula,celine,natalia'ya veriyorum... Hocam tsk ederim.. Her zaman yanındayım , senin benim yanımda oldugun gibi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gece_Yağmuru ve Aysum teşekkür ederim, epeydir, bu bölüme girmiyorum yeni gördüm çiçeklerinizi. Çok teşekkür ederim. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 hani bana çiçek sende çiçeğe doymadın be açacım al bakalım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Taurus , Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Suheda , Birce , Ewücüm , Lilac , Sirvana , Sessizliğin Kızı , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli , Martıname , Cecile ... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 tşk ederim toprağım bu çiçekte benden sana gelsin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Ay ben de tsk ederim topragım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.