Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 görünüşe bakılırsa kavgayı çıkaran sensin ama.... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ya hiç te bi kere.. adam şakadan anlamıyosa ben napimm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 adamla kurdugun ilk cümle ters bi cümle olursa öyle olur tabi...neyse olmuş bitmiş al bu yaprak da senin olsun.... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 eyw. saol aman bunuda verim kıza ağlar şimdi ya kıskançlıktan Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 çok sewinckk çiçek yüzünden kavga edio yf cık cık cık.. bende bizim bahçeden yolimde getirim allam yaa... eyw. saol aman bunuda verim kıza ağlar şimdi ya kıskançlıktan kıs uzatma bakim.. çiçek topicini ne hale getirmişsin.. benden beter oldun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Yeşim'cim günaydın.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Yeşim'cim günaydın.. oyyy günaydın babacım.. ne iştir ankara mankara.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 YAw 2 torunum burada ama biri düğüne Niğde'ye gitti diğeri sanırım Sinop'ta hala.Eee Mine'de balayında..Buralara kadar gel,göremeden git.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 YAw 2 torunum burada ama biri düğüne Niğde'ye gitti diğeri sanırım Sinop'ta hala.Eee Mine'de balayında..Buralara kadar gel,göremeden git.. tüü.. gelmişken görebilseydin keşke babacım.. benim staj saatim geliyor babacım.. sana iyi eylenceler.. başka birgün karşılaşırsınız elbet.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 sabahımı şenlendiren yağmur ablama ve güzelyaz ablama.. (boyutları bayağı bi büyük ama neyse.. ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 gurban olsun ablan sana teşekkür ederim Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 teşekkürler aysum gerçekten güzel bir gülllll........ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 gurban olsun ablan sana Ben sana olayım açam sağol aysum teşekkürler aysum gerçekten güzel bir gülllll........ ben teşekkür ederim Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim saol canımcım çok güsel bi gül Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim tşk ederim aysum saoll Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 canım aysumcum , yumurcağım benim, kıs yavrus çok teşekkür ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... saol kusenciğim teşekkürler Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,....... aysumcuğum saol bitanem ewücüm sen de saol tatlım özledim sizi öpüyorum canlarım Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 yemyeşim fıstığım benim bu çiçekte benden sana gelsin çok tatlısın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim Teşekkür ederim canım.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim cnmm çok teşekkür ederim,unutulmamak çok güzel.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Şu anda içimden geçmekte olan herkese Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim teşekkür ederim. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 "Çünkü sevgi, çözümsüz görünen her türlü sorunun, halledilebilir, uzlaştırabilir bir noktasının var olduğunu insana gösterir..." Bu şekilde düşünen birisine tüm çiçekler az bile... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.