Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

çok sewinckk :D çiçek yüzünden kavga edio yf cık cık cık.. bende bizim bahçeden yolimde getirim :D

allam yaa... :lol:

eyw. saol :) aman bunuda verim kıza ağlar şimdi ya kıskançlıktan :D

kıs uzatma bakim.. -_- çiçek topicini ne hale getirmişsin.. :D benden beter oldun..:huh::D

Gönderi tarihi:

YAw 2 torunum burada ama biri düğüne Niğde'ye gitti diğeri sanırım Sinop'ta hala.Eee Mine'de balayında..Buralara kadar gel,göremeden git.. :(

Gönderi tarihi:

YAw 2 torunum burada ama biri düğüne Niğde'ye gitti diğeri sanırım Sinop'ta hala.Eee Mine'de balayında..Buralara kadar gel,göremeden git.. :(

tüü.. :(

gelmişken görebilseydin keşke babacım.. :)

benim staj saatim geliyor babacım.. :( sana iyi eylenceler.. :clover: başka birgün karşılaşırsınız elbet.. :)

Gönderi tarihi:

sabahımı şenlendiren yağmur ablama ve güzelyaz ablama.. :) (boyutları bayağı bi büyük ama neyse.. :D:wub: )

reddm4.jpg

Gönderi tarihi:

5ygir9.jpg

Şu anda içimden geçmekte olan herkese :)

Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim

Gönderi tarihi:
gurban olsun ablan sana

Ben sana olayım açam :D:hug:

sağol aysum
teşekkürler aysum gerçekten güzel bir gülllll........

ben teşekkür ederim ;)

Gönderi tarihi:

5ygir9.jpg

Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,burcum,taurus,ece aplaya, sedelina,gloria,murtisan,independece,ewücüm,sardunyam,rockipsiz,sayman,VATAN,angelflower,marti_name,selinim,frozen,backstreetboy,erbay,günışığı,güzelyaz,focal,arman,lilac,merve,cerenimo,nico,denizimu,yeşim

saol canımcım çok güsel bi gül

Gönderi tarihi:

5ygir9.jpg

tşk ederim aysum saoll :):blushing:

Gönderi tarihi:

Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli...

saol kusenciğim teşekkürler :):wub:

Natim, gecem,minem,paulam,yumotem,gullum,açam,.......

aysumcuğum saol bitanem :):wub:

ewücüm sen de saol tatlım :hug:

özledim sizi öpüyorum canlarım :)

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim canım.. :clover:

Gönderi tarihi:

cnmm :hug: çok teşekkür ederim,unutulmamak çok güzel.. :flowers::flowers:

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim. :clover:

Gönderi tarihi:

"Çünkü sevgi, çözümsüz görünen her türlü sorunun, halledilebilir, uzlaştırabilir bir noktasının var olduğunu insana gösterir..."

Bu şekilde düşünen birisine tüm çiçekler az bile...

gloryavl2.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.