Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 sadece sedoş ablama.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 sadece sedoş ablama.. canım benim çok teşekkurler kocaman öpüyorum seni Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 canım benim çok teşekkurler kocaman öpüyorum seni hay Allah çok tatlısın kıs... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ya bi teşekkür bilenem etmiyosunuz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 ya bi teşekkür bilenem etmiyosunuz Kıs valla ben tsk ettim bi önceki sayfada Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... ayyy canım ya pardon kıs aça geç gördüm.. teşekkürler canım.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Bizim kervandakilere... Onlar kendini bilirler... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 sana demedik saten Çirkin şey Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana Daha sonrada yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin. teşekkür ederim arkadaşlar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... Canım benim çok tşk ederim Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana Daha sonrada yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin. Tşkler Murti_San Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... Tşk ederim canım Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Dipnota, artosa, yamyama, bilimselciye, çiçeklerim Dipnot; kocaman yüreğini seviyorum Artos; sıcacık dostluğunu seviyorum Yam_yam; zekanı seviyorum Bilimselci; başkalarının acısına ortak olmanı seviyorum Çok teşekkürler sevgili sardunyam... İyi bir dost olduğun için... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Natalia ve Yam_yam teşekkürler... Sedelinaya bu çiçeğim. Hoşgeldin arkadaşım, canımın delusuuu... Foruma renk geldi sen geldin. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Dipnota, artosa, yamyama, bilimselciye, çiçeklerim Dipnot; kocaman yüreğini seviyorum Artos; sıcacık dostluğunu seviyorum Yam_yam; zekanı seviyorum Bilimselci; başkalarının acısına ortak olmanı seviyorum Çok teşekkür ediyorum sevgili sardunya.. Eğer yüreğimizi o kadar büyük görüyorsanız inanın onun her parçasını yaşadığımız hayatı daha güzel ve daha anlamlı kılma adına ortak mücadelesini verdiğimiz siz dostlarımızın birliği, beraberliği ile birlikte düşünsel ve eylemsel duruşunuzun sarsılmaz gücüyledir... Bu nedenlerden ötürü bu çiçeğimi melekliğinizden öte, ülkesel bilincinizin onur verici duruşunuzun inanç yüklü kararlılığınıza gönderiyorum... Dost sevgilerimle... . . Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... Teşekkür ederim Naty'cim.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 canım naticiğim tşk ediyorum tatlım....beklemediğin bi anda çiçek almak çok güsel bişiiii...sende bi çiçeksinn her zaman dediğim gibii mis kokulu...tşk.ediyorum..sana ve formdaki tüm arkadaşlara bende yonca vereyimm (şans getirsinn diye yaaa.... yanii kesinlikle beceriksizliğimle alakası yokkk ) Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 saol natalymm... bu moralin üstüne çok güsel geldi çok tşk. ederim canım..... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Natali teşekkürler canım Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli... teşekkür ederim arkadaşlar AÇA, Murti-san, NATALİA sizlere kabul ederseniz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Canımıniçi Sedoş'um bu çiçek sana.Hoşgeldin evine.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.