Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

canım benim çok teşekkurler kocaman öpüyorum seni :wub:

hay Allah çok tatlısın kıs... :wub::lol::hug:

Gönderi tarihi:

ya bi teşekkür bilenem etmiyosunuz -_-:(

Kıs valla ben tsk ettim bi önceki sayfada :lol:

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese...

biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek...

ayyy canım ya pardon kıs aça geç gördüm.. :blushing: teşekkürler canım.. :hug:

Gönderi tarihi:

mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese...

biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek...

Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana

Daha sonrada

yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin.

teşekkür ederim arkadaşlar

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

Canım benim çok tşk ederim :hug::flowers:

Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana

Daha sonrada

yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin.

teddytagsneu1ia.gif

Tşkler Murti_San ;):flowers:

Gönderi tarihi:

Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli...

redrosesfv0.jpg

Gönderi tarihi:

Aysum , Işığım , Gülsün , Selin , Aça , Yumote, Sedelina , Dedem, Gloria , Mine , Gece yağmuru , Erbay, Eren , Sayman , Focal, Gull , Güselyas , Sardunyam , Tan vakti , Paula , Ewücüm , Lilac , Rockipsiz , Murtisan , Arman , Serenade ,Vatan , Mermer yürekli...

redrosesfv0.jpg

Tşk ederim canım :wub::clover:

Gönderi tarihi:

Dipnota, artosa, yamyama, bilimselciye, çiçeklerim

Dipnot; kocaman yüreğini seviyorum

Artos; sıcacık dostluğunu seviyorum

Yam_yam; zekanı seviyorum

Bilimselci; başkalarının acısına ortak olmanı seviyorum03340xr1.jpg

Çok teşekkürler sevgili sardunyam... İyi bir dost olduğun için... :clover::clover::flowers::flowers:

Gönderi tarihi:

Dipnota, artosa, yamyama, bilimselciye, çiçeklerim

Dipnot; kocaman yüreğini seviyorum

Artos; sıcacık dostluğunu seviyorum

Yam_yam; zekanı seviyorum

Bilimselci; başkalarının acısına ortak olmanı seviyorum03340xr1.jpg

Çok teşekkür ediyorum sevgili sardunya..

Eğer yüreğimizi o kadar büyük görüyorsanız inanın onun her parçasını yaşadığımız hayatı daha güzel ve daha anlamlı kılma adına ortak mücadelesini verdiğimiz siz dostlarımızın birliği, beraberliği ile birlikte düşünsel ve eylemsel duruşunuzun sarsılmaz gücüyledir...

Bu nedenlerden ötürü bu çiçeğimi melekliğinizden öte, ülkesel bilincinizin onur verici duruşunuzun inanç yüklü kararlılığınıza gönderiyorum...

Dost sevgilerimle...

.

dsc0006ng9.jpg

.

Gönderi tarihi:

redrosesfv0.jpg

Teşekkür ederim Naty'cim.. :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

canım naticiğim tşk ediyorum tatlım....beklemediğin bi anda çiçek almak çok güsel bişiiii...sende bi çiçeksinn her zaman dediğim gibii mis kokulu...tşk.ediyorum..sana ve formdaki tüm arkadaşlara bende yonca vereyimm (şans getirsinn diye yaaa.... yanii kesinlikle beceriksizliğimle alakası yokkk :P )

:clover::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

ci-001.jpg

teşekkür ederim arkadaşlar

AÇA, Murti-san, NATALİA sizlere kabul ederseniz

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.