Φ yumote Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 ay ben zaten şekerim Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 saol şekercim çok tatlısın bunlar da başta sana ayrıcaaaa..... mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime ve beni sevenlere canım benimm çooookkk seviyom kız ben seniii................. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... herkesin adını yazdığın ve aralarına beni de katmayı unutmadığın için teşşekkür ederim.... Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 herkese bolca çıçek,kafedeyım çiçek bulamıyorum bu bilgisayarda hepinizi sevıyorum.ısımlerınızı bılıyorsunuz zatennn..şimdi yazsam koca lıste çıkacak öpüyorum..bye banane ben çiçek istiyom..............çiçek olmazsa öptürmem bak.... yaw bende cafedeyim,ee haliyle aynı dertten çiçek bulamadım....aslında bulsamda bişey fark ettmiyecekti resim eklemeyi bilmiyorum .... neyse ben sadece sizi çook özlediğimi soliyecektim zaten.... söyledim şimdi gidiyorum......hoşçakalın.... Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 AÇA Sağol çok kafa dengi birisin sen Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Askeri bi duruş sergilediğimden smileyden yumoş öpücük atamıyom AÇA sana.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... AÇAcım çok teşekkür ederim Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 rica ederim şekerler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san ,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana Daha sonrada yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana Daha sonrada yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin. cnm benimm çok teşekkür ederimm Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 aça tşk ederim banada çiçek geldi sende saol murti ama kızdım sana uyuzz.. kardeşim diilsin artık hıh.. Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Murti_San teşekkür ederim Benim çiçeğim soluk kalıyo hep Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 üsülmee kısss sana yaptırırım ben çiçek Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 aça tşk ederim banada çiçek geldi sende saol murti ama kızdım sana uyuzz.. kardeşim diilsin artık hıh.. Murti_San teşekkür ederim Benim çiçeğim soluk kalıyo hep Gönülden gönderilen bir çöp dahi benim için değerlidir, arkadaşım .teşekkürler düşündüğün için Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 murticiğim teşekkür ederim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... Taurus teşekkür eder kedisine.. Çiçeğini sonra vereyim,işteyim şimdi .. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Asıl ben teşekkür ederim AÇA benide untmadığından dolayı Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana Daha sonrada yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin. Adaşım benim ,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 sen hiç bişe edemezsin murti Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 murtisan ve aça çiçekler için teşekkürler Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese... biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek... teşekkür ederim herhalde forumda bir asırdır çiçek almıyodum....sağol bu arada o kadar kişinin arasında bir benim ismimi yanlış yazmanı tebrik ediyorum nicodemias yazan ellerin dert görmesin inşallah (yoksa "nicodemias" başka birimi....??? ben üstüme alındım ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.