Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

saol şekercim çok tatlısın bunlar da başta sana

4008mr7.jpg

ayrıcaaaa.....

mavişimmm, çiçeğim, dedem, kusenim, rakipsiz, gecem, sedoşum, murti, sedat, aça, gull, maser ve tüm sevdiklerime

ve beni sevenlere :P:)

35128rehoboth1600nx2.jpg

canım benimm çooookkk seviyom kız ben seniii................. :wub::wub:

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese...

biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek...

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese...

biliyorum daha çok var hatta çok samimi olduklarımı unutmuş bile olabilirm herkesin olsun bu çiçek...

herkesin adını yazdığın ve aralarına beni de katmayı unutmadığın için teşşekkür ederim.... :clover:

Gönderi tarihi:

herkese bolca çıçek,kafedeyım çiçek bulamıyorum bu bilgisayarda :P

hepinizi sevıyorum.ısımlerınızı bılıyorsunuz zatennn..şimdi yazsam koca lıste çıkacak

öpüyorum..bye

banane ben çiçek istiyom..............çiçek olmazsa öptürmem bak.... :D

yaw bende cafedeyim,ee haliyle aynı dertten çiçek bulamadım....aslında bulsamda bişey fark ettmiyecekti resim eklemeyi bilmiyorum :sweatingbullets::D ....

neyse ben sadece sizi çook özlediğimi soliyecektim zaten.... :blushing:

söyledim şimdi gidiyorum......hoşçakalın....

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

AÇAcım çok teşekkür ederim :hug:

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurus,gull,güselyass,natalie,gülsün,celine,yumote,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,rockipsiz,aysum,murti san ,arman,serenade,karçiçeğim,made in turkey,eren,alaturka,günışığı,vatan (*,eski taş şimdiki mermer yürekli,frozen,independese...

Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana

Daha sonrada

yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin.

teddytagsneu1ia.gif

Gönderi tarihi:

Aça öncelikle benide untmadığından dolayı sana teşekkür ederim .Bu çiçek öncelikle sana

Daha sonrada

yumote,yemyeşim,denizumu,ewücüm,lilac,mineu,gece yağmuru,kriptex1000,erbay,the boss,focal,sedelina,gloria,taurusmutis,gull,güselyaz,natalie,gülsün,celine,sardunyam,tan vakti,paula,maser,sedat,cerenimoo,nicodemias,rockipsiz,aysum,arman,serenade,made in turkey,alaturka,günışığı,vatan (* ,mermer yürekli,frozen,independese,melisko,emre s ve ismini yazamadığım tüm site arkadaşlarıma gitsin.

teddytagsneu1ia.gif

cnm benimm çok teşekkür ederimm :)

Gönderi tarihi:

aça tşk ederim :) banada çiçek geldi ;)

sende saol murti ama kızdım sana uyuzz.. kardeşim diilsin artık hıh.. :huh:

:unsure::D:P

Murti_San teşekkür ederim :clover:

Benim çiçeğim soluk kalıyo hep :(:P

Gönülden gönderilen bir çöp dahi benim için değerlidir, arkadaşım .teşekkürler düşündüğün için :clover:

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

Taurus teşekkür eder kedisine.. :clover: Çiçeğini sonra vereyim,işteyim şimdi ..

Gönderi tarihi:

Daha sonrada

teddytagsneu1ia.gif

Adaşım benim ,teşekkür ederim.. ;):clover:

Gönderi tarihi:

BUKET%2001.jpg

teşekkür ederim herhalde forumda bir asırdır çiçek almıyodum....sağol

bu arada o kadar kişinin arasında bir benim ismimi yanlış yazmanı tebrik ediyorum :stuart::lol:

nicodemias yazan ellerin dert görmesin inşallah :clover::clover:

(yoksa "nicodemias" başka birimi....??? ben üstüme alındım :D )

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.