Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Parakola abicim Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle... Canım benim çok düşüncelidir.. Teşekkür ederiz tatlım, senin ve aileninde Regaip Kandiliniz mübarek olsun.. Direkt Regaip kandilimizi kutlamak için bu topic'e girdim,ama bide baktım ki Yağmur'cuğum benden önce davranmış.. Yağmur çok teşekkür ederim,senin ve tüm arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.. Sanada teşekkürler arkadaşım.. Bu vesileyle bende tüm forumdaşlarımın Mübarek Regaip Kandilin kutluyorum.. Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 teşekkür ederim allah razı olsun geceniz mübarek dualarınız makbul herşey gönlünüzce olsun umutla kalın.... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Allah sendende razı olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Biraz önce başka bir bölümde verdim bu çiçeği,tüm arkadaşlarım alsın istiyorum.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 çok güzelmiş ben kendi adıma alayım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Taurusmutis teşekkürler arkadaşım bende aldım. Bunlarda benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin, bir süre aranızda yokum yine. Yaz bitmeden gidip biraz daha tatil yapalım. Sizleri özleyeceğim, kankilerimin atışmasını özellikle ve diğer arkadaşlarımı. Sedelinanın selamı var bu arada hepinize. görüşmek üzere. Allah'a emanet olun... Selamlar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 ıyı tatıller sardunyam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Bunlarda benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin, bir süre aranızda yokum yine. Yaz bitmeden gidip biraz daha tatil yapalım. Sizleri özleyeceğim, kankilerimin atışmasını özellikle ve diğer arkadaşlarımı. Sedelinanın selamı var bu arada hepinize. görüşmek üzere. Allah'a emanet olun... Selamlar iyi tatiller ablacım kendinize dikkat edin bizde seni özliycez aleyküm selam sende Allah'a emanet ol ablacım... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Bugün foruma çiçekler benden arkadaşlar... Hadi gene iyisiniz Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Biraz önce başka bir bölümde verdim bu çiçeği,tüm arkadaşlarım alsın istiyorum.. yaw bu çiçeğim kökleri ne kadar da sağlammış...bi türlü alamadım yaw... ...... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Aysum ve Sardunyam teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 yaw bu çiçeğim kökleri ne kadar da sağlammış...bi türlü alamadım yaw... ...... Çürük çiçek mi verecektim size kız.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Taurusmutis teşekkürler arkadaşım bende aldım. Bunlarda benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin, bir süre aranızda yokum yine. Yaz bitmeden gidip biraz daha tatil yapalım. Sizleri özleyeceğim, kankilerimin atışmasını özellikle ve diğer arkadaşlarımı. Sedelinanın selamı var bu arada hepinize. görüşmek üzere. Allah'a emanet olun... Selamlar sardunyam yeni gördüm...teşekkürler... ayrıca iyi tatiller... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Selin hepinize selam söyledi,bu çiçek ondan size.. Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Selin hepinize selam söyledi,bu çiçek ondan size.. teşekkür ettim... celin cim.... geçen bana canım çook sıkılıyo dediydi bizleri çook özlemiş....kendi adıma konuşayım bende selini çook özledim.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Selin hepinize selam söyledi,bu çiçek ondan size.. çirkinim benim saol canım... seni çok özledim ya Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 . Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... . Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 herkese benden çiçek Teşekkürler kedicim.. . Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... Güzel yürekli insan.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 herkese benden çiçek bende aldım bitane saolasın Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum... iyi düşünmüşsün dipnot Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 herkese benden çiçek ben hepsini alıyorum.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Naapcan kız,çiçekçi dükkanına mı niyetlendin.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2006 yok be babacım... samsuna gidiyorum pazartesi günü akrabalara götürürüm.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.