Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Forumdaki bütün arkadaşlarımın Mübarek Regaip Kandilini Kutluyorum...Hayırlara vesile olması dileğiyle..Sevgilerimle... :):clover:

hikaye10019.jpg

Canım benim çok düşüncelidir.. :wub: Teşekkür ederiz tatlım, senin ve aileninde Regaip Kandiliniz mübarek olsun.. :clover:

Direkt Regaip kandilimizi kutlamak için bu topic'e girdim,ama bide baktım ki Yağmur'cuğum benden önce davranmış.. :rolleyes: Yağmur çok teşekkür ederim,senin ve tüm arkadaşlarımın kandilini kutluyorum.. :clover:

Sanada teşekkürler arkadaşım.. :clover:

Bu vesileyle bende tüm forumdaşlarımın Mübarek Regaip Kandilin kutluyorum.. :clover:

Gönderi tarihi:

teşekkür ederim allah razı olsun

geceniz mübarek dualarınız makbul herşey gönlünüzce olsun

umutla kalın....

Gönderi tarihi:

Biraz önce başka bir bölümde verdim bu çiçeği,tüm arkadaşlarım alsın istiyorum..

42976945bvtkcjphla9.jpg

Gönderi tarihi:

Taurusmutis

teşekkürler arkadaşım bende aldım. :):clover:

03261re8.jpg

03218yyhd5.jpg

Bunlarda benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin, bir süre aranızda yokum yine. Yaz bitmeden gidip biraz daha tatil yapalım. :) Sizleri özleyeceğim, kankilerimin atışmasını özellikle :P ve diğer arkadaşlarımı. Sedelinanın selamı var bu arada hepinize. :) görüşmek üzere. Allah'a emanet olun...

Selamlar

Gönderi tarihi:

Bunlarda benden tüm forum arkadaşlarıma gelsin, bir süre aranızda yokum yine. Yaz bitmeden gidip biraz daha tatil yapalım. :) Sizleri özleyeceğim, kankilerimin atışmasını özellikle :P ve diğer arkadaşlarımı. Sedelinanın selamı var bu arada hepinize. :) görüşmek üzere. Allah'a emanet olun...

Selamlar

iyi tatiller ablacım :hug: kendinize dikkat edin ;) bizde seni özliycez :wub:

aleyküm selam :):clover:

sende Allah'a emanet ol ablacım...

Gönderi tarihi:

Bugün foruma çiçekler benden arkadaşlar...

Hadi gene iyisiniz :P

Gönderi tarihi:

Biraz önce başka bir bölümde verdim bu çiçeği,tüm arkadaşlarım alsın istiyorum..

42976945bvtkcjphla9.jpg

yaw bu çiçeğim kökleri ne kadar da sağlammış...bi türlü alamadım yaw... :D:sweatingbullets::lol: ...... :clover:

Gönderi tarihi:

yaw bu çiçeğim kökleri ne kadar da sağlammış...bi türlü alamadım yaw... :D:sweatingbullets::lol: ...... :clover:

Çürük çiçek mi verecektim size kız.. :w00t::clover:

Gönderi tarihi:

Taurusmutis

teşekkürler arkadaşım bende aldım. :):clover:

03261re8.jpg

03218yyhd5.jpg

Selamlar

sardunyam yeni gördüm...teşekkürler...

ayrıca iyi tatiller... :clover:

Gönderi tarihi:

Selin hepinize selam söyledi,bu çiçek ondan size..

d01c0017ws6.jpg

teşekkür ettim... celin cim....

geçen bana canım çook sıkılıyo dediydi bizleri çook özlemiş....kendi adıma konuşayım bende selini çook özledim.... :clover:

Gönderi tarihi:
Selin hepinize selam söyledi,bu çiçek ondan size..

çirkinim benim saol canım... seni çok özledim ya

Gönderi tarihi:

.

Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum...

.

06060716174935zm2.jpg

Gönderi tarihi:

herkese benden çiçek :clover:

Teşekkürler kedicim.. :clover::clover::clover:

.

Dünya, şaşırtıcı biçimde ortadoğuda ki trajediye seyirci kalmakta ve insanlık dışı bu durum karşısında bu çiçeklerim bu kirli savaşta ölen masum (çocuk, kadın ve elleri silahsız) insanlara göndermek istiyorum...

Güzel yürekli insan.. :clover:

Gönderi tarihi:
herkese benden çiçek

bende aldım bitane saolasın

iyi düşünmüşsün dipnot :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.