Φ gulll Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 bana yolla ayışığı sonatını... ben seni seviyorum gerçekten, gloria, dipnot ve gulllu bilmem sardunyama bak sen....bende bilmiyom ki sevsem mi acep... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 bana yolla ayışığı sonatını... ben seni seviyorum gerçekten, gloria, dipnot ve gulllu bilmem Ay ışığı sonatını gönderen birini sevmemek imkansız olur sanıyorum... Teşekkürler sevgili taurusmutis... Sevgiler.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Bu güller bütün üyeler için yanlız bir üye hariç O bir üye ben değilim hiç bakmayın bana öyle Tşk ederim Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 şimdi burda olan Mİne ablama, biricik kankisi Gece Yağmuruna bi de The Boss'a gelsin çiçeklerim bunlarla idare edin olur mu sonra eklicem Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gel bakim sen şöyle Mine ablanda ben neyim bakim Tşk ederim canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 şimdi burda olan Mİne ablama, biricik kankisi Gece Yağmuruna bi de The Boss'a gelsin çiçeklerim bunlarla idare edin olur mu sonra eklicem tşk ler lilac'cım neyse şimdilik idare edelim bakalım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 tamam tamam Ablalarıma bu çiçekler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Lilac tşk ederim canım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 tşk ler kısss Lilac tşk ederim canım rica ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 kardeşim İlbey'e ve sevgili eşine gelsin bu çiçek... lütfen kabul et, istemeden kırdıysam beni affet... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 samimi,dürüst,cana yakın dostluğu için sevgili dipnot arkadaşıma bu çiçek iyiki varsın Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 sadece erbay ustama Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 teşekkürler minik kuşum..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Arkadaşlar;Bu çiçek Sedoş'tan sevenlerine,sevdiklerine.. Hepinize selamı var.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 aldım kabul ettim getiren götüren saolsun Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yine yok yine yok dış kapının kapı kolumuyum ben Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yine yok yine yok dış kapının kapı kolumuyum ben Ohooo Sedoş seni sevmiyor mu,ya da daha vahimi sen Sedoş'u sevmiyormusun,alsana çiçeğini.. Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Arkadaşlar;Bu çiçek Sedoş'tan sevenlerine,sevdiklerine.. Hepinize selamı var.. aldım çiçeklerden 1 tane bu çiçekte çok ösledigim sedoş aplama we nataliyee... buda çok çiçek isteyen açayaaa wee sedoş aplanın çiçeklerini buraya kadar taşıyan taurus abimee Alıntı
Φ aramis Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 :crying: İlle ismine istiyorsun yani,al bakalım.. Selin'cim Taurus teşekkür etti.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 yine yok yine yok dış kapının kapı kolumuyum ben Kıs çekirgem üzülme bak ben sana çiçek getirdim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 samimi,dürüst,cana yakın dostluğu için sevgili dipnot arkadaşıma bu çiçek iyiki varsın İnan aynı dilekler senin için de geçerli sevgili tan_vakti... Dost yüreğinden belli olurmuş... Sizde yüreğinizi kelimelere dökmüşsünüz... Mutluluk duydum... Sizde iyi ki varsınız... Sevgiler... _______________________________________ Bunlar siz ve sizin için değerli olanlara gelsin... . Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Artos, seni özlemişim ya, bir daha bu kadar uzak kalma bizden, dostluğun, arkadaşlığın, paylaşımların için teşekkürler... Sen iyi bir dostsun... Umarım üzüntün bir an önce geçer... Umarım o sevgili seni anlar... Alıntı
Φ artos32 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Artos, seni özlemişim ya, bir daha bu kadar uzak kalma bizden, dostluğun, arkadaşlığın, paylaşımların için teşekkürler... Sen iyi bir dostsun... Umarım üzüntün bir an önce geçer... Umarım o sevgili seni anlar... teşekkürler sardunyam bende seni çok özlemişim inşallah bir hada bukadar uzak kalmam sende benim için çok değerli bir insansın dostluğun arkadaşlığın ve dürüstlüğün için teşekkür ederim arkadaşlığın kıymetini bildiğin için Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.