Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bu geceki çiçeklerim: Ve yağmur..Yani Öldürdüğüm oyuncularıma.. Tşk ederim gece yağmuru Tşk ederim abicim geceme Tşk ederim canım Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sardunyacımmm nice senelere canım arkadaşımm tancım , aysumum çok teşekkür ederim çiçeklerinizee hoşgeldin yağmurum yaw , buda sana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 teşekkür ederim aysum... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 tan abicim çok teşekkürler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 her günün böyle doğum günün kadar sağlıklı neşeli ve mutluluklarla geçsin sardunyam. iyiki doğdun nice senelere Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam çiçekler ve iyi dileklerin için çok teşekkürler sardunyam.Her günün böle güzel geçsin... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Dedecim , Lilac ve aysum cok tsk ederim canlarım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam tşk ler sardunyam umarım her geçen yıl bir öncekini aratmaz Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Aysum teşekkür ederim.. Sardunyam doğum günün kutlu olsun.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 tancım her günün güzel geçsin ve güneşin hiç batmasın arkadaşım çok teşekkürler aysumcum hep böle sevimli kal emi canım aşkım benim seni de çok seviyorum sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... yumote sardunyam sen bitanesin zaten seni gerçekten ama gerçekten çok özledim bugün çiçeklerim sardunyama, paulaya, taurusa, tana, aysuma, mineye,geceme,yeşime,manidara ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma sizi çooooooooooooookk seven YUMOTE Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yumotem bende seni çok özledim... iyiki seni tanımışım, keşke tanımasaydım dediklerimden değilsin.... seni seviyorum Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 saolasın yumote cim güzel cana yakınm arkadaşım benim Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yumotem saol canım benim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bugün çiçeklerim sardunyama, paulaya, taurusa, tana, aysuma, mineye,geceme,yeşime,manidara ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma sizi çooooooooooooookk seven YUMOTE Bende seni seviyorum haylaz torunum benim.. Bu da benden sana: Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Bu Sedoş'a: Bunlar kızıma ve torunlarıma: Ve tabiki Gloria'ya da bunlar: Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Torunun tsk eder Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bugün çiçeklerim sardunyama, paulaya, taurusa, tana, aysuma, mineye,geceme,yeşime,manidara ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma sizi çooooooooooooookk seven YUMOTE tşk ler yumoş bizlerde seni seviyorus Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 hoşgeldin yağmurum yaw , buda sana Hoşbulduk canım sevgili yam_yam evet döndüm ve gayet iyiyim, sizleri özledim... doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma, doğum günleri güzel geçsin herkesin ve en güzel hediye sevildiğini bilmektir, doyasıya sevilerek yaşayın... kalbinde insan sevgisi taşıyanlara ve tüm dostlarıma çiçeklerim... paula mineu gece yağmuru tan_vakti made in turkey yumote eren lilac yamyam Tşk ederim ablacım bugün çiçeklerim sardunyama, paulaya, taurusa, tana, aysuma, mineye,geceme,yeşime,manidara ve adını hatırlayamadığım tüm dostlarıma sizi çooooooooooooookk seven YUMOTE Tşk ederim Yumotem bisde seni çok seviyoruss Bu da benden herkese gelsin Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 yeni imzasından dolayı kralx'e çiçek gitsin..... Teşekkürler madecim.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ne güzel olmuş o imza öle ben de şuan online olan herkese gönderiyorum misss kokulu çiçeklerimi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Ben bitane alıyım o zaman lilac Bu da Eren'e gelsin... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Ben bitane alıyım o zaman lilac al al bende çok var ne d eolsa başka çiçek isteyen var mı? Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 tüm dostlara ve arkadaşlara bu çiçek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.