Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Beni anlayabilen ve hep yanımda olan meleklerim Karçiçeğim ve Madenime.. Şiirlerin sultanı Gece Yağmuruna .. Bu forumun en usta yazarı Lostsoula Biricik hanımefendimiz Birceye Güzeller güzeli Serenademe.. ve şu an berbat isim hafızama niklerini getiremediğim tüm forumdaşlarıma..Hayalimde çizdiğim çiçeklerim sizlerin olsun.. Kağıda döktüğümde yayınlarım bir gün .. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Beni anlayabilen ve hep yanımda olan meleklerim Karçiçeğim ve Madenime.. Şiirlerin sultanı Gece Yağmuruna .. Bu forumun en usta yazarı Lostsoula Biricik hanımefendimiz Birceye Güzeller güzeli Serenademe.. ve şu an berbat isim hafızama niklerini getiremediğim tüm forumdaşlarıma..Hayalimde çizdiğim çiçeklerim sizlerin olsun.. Kağıda döktüğümde yayınlarım bir gün .. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 henüz çiçek verilmemiş olanlara, Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ya bilemezsin bu lanet hafızamına beni kaçıncı mahcup duruma düşürüşü bu.. Çok afedersin güzelim.. Ve tabiki sanada.. Akşam perim Angelflowerede Forumda ki en bilgili ve kültürlü şahsiyet Bozana Çapkın ruhlu Krala Sevecen Taurusmitusa Ağırbaşlı ve saygıdeğer Sardunyama Çok zeki Sedelinama Şirin mi şirin kızlarımız Natalia ve Gülsüne Afacan Aysuma Kankam Cevizime Yengem Mystice Biricik AÇA ma Güzel ruhlu Eraya Dlikanlı Erbaya Kardeşim Azizile Renkdaşım Golgiye Özlenen Emixe Ve şu anda isimlerini kaçırdığım tüm sevdiklerime affedin Tanrı aşkına.. Hepinize .. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 ay ayy ayyyy benim eski patroncuğum foruma uğramış ve bana çiçek vermiş çok teşekkür ederim seviyorum sizi saygılar :clover: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ya bilemezsin bu lanet hafızamın beni kaçıncı mahcup duruma düşürüşü bu.. Çok afedersin güzelim.. Ve tabiki sanada.. tşk Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Arman çok tsk ederim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 günisigi... yemyesim... sedelina... ücünüzde cok sekersiniz yaaa :clover: bugünlük üc Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Afacan Aysuma Çok tşk ederim yaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 günisigi... yemyesim... sedelina... ücünüzde cok sekersiniz yaaa bugünlük üc teşekkurler alaturca şekerleri ondan daha şeker olan anlarmış. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 canım sedoş'a her ne kadar kaktüs olsada alan ellerde güle dönüşür elbet Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 utandım valla ne diyem.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 utandım valla ne diyem.. nıhaha nasılda duygu sömurüyorum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 günisigi... yemyesim... sedelina... ücünüzde cok sekersiniz yaaa :clover: bugünlük üc yerim seni alaturka aplaaa!!! çok teşekkür ederim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Olurda böylemi tesadüf olur beeee.. O sensin zaten kız teşekkürler.......... Beni anlayabilen ve hep yanımda olan meleklerim.... Madenime.. kardeşler abilerini hep destekler demi... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ya bilemezsin bu lanet hafızamına beni kaçıncı mahcup duruma düşürüşü bu.. Çok afedersin güzelim.. Ve tabiki sanada.. Akşam perim Angelflowerede Forumda ki en bilgili ve kültürlü şahsiyet Bozana Çapkın ruhlu Krala Sevecen Taurusmitusa Ağırbaşlı ve saygıdeğer Sardunyama Çok zeki Sedelinama Şirin mi şirin kızlarımız Natalia ve Gülsüne Afacan Aysuma Kankam Cevizime Yengem Mystice Biricik AÇA ma Güzel ruhlu Eraya Dlikanlı Erbaya Kardeşim Azizile Renkdaşım Golgiye Özlenen Emixe Ve şu anda isimlerini kaçırdığım tüm sevdiklerime affedin Tanrı aşkına.. Hepinize .. çok teşekkür ederum abii.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ya bilemezsin bu lanet hafızamına beni kaçıncı mahcup duruma düşürüşü bu.. Çok afedersin güzelim.. Ve tabiki sanada.. Akşam perim Angelflowerede Forumda ki en bilgili ve kültürlü şahsiyet Bozana Çapkın ruhlu Krala Sevecen Taurusmitusa Ağırbaşlı ve saygıdeğer Sardunyama Çok zeki Sedelinama Şirin mi şirin kızlarımız Natalia ve Gülsüne Afacan Aysuma Kankam Cevizime Yengem Mystice Biricik AÇA ma Güzel ruhlu Eraya Dlikanlı Erbaya Kardeşim Azizile Renkdaşım Golgiye Özlenen Emixe Ve şu anda isimlerini kaçırdığım tüm sevdiklerime affedin Tanrı aşkına.. Hepinize .. Çok teşekkürler arkadaşım meslektaşım.. Burada tanıdığım en eski üyelerdensin ve zaman seni menfi yönde değiştiremedi.. Çok dürüst ve samimi dostsun.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Şirin mi şirin kızlarımız Natalia ve Gülsüne cok tsk,ederim arman abi Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Başında neysek sonunda da oyuz Kralım.. Meziyetse eğer tek meziyetimiz bu kıvırmıyorum şükür.. Sana Erbayıma Madenime Natliama Sedelinaya ve Gülsünüme asıl ben teşekkür ederim.. Dinazorlarım benim.. Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 henüz çiçek verilmemiş olanlara, Teşekkür ederim,ben de sana ve Aça'ya veriyorum çiçeğimi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Şirin mi şirin kızlarımız Natalia ve Gülsünecok tsk,ederim arman abi gulsun nerelerdesın gıı,avatarın yıne çok guzel Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 buda yenı tanıdığım yemyeşim,kurabıye,lılac,sermın ve kelebeğe Alıntı
Φ SERMİN Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ay sedelina çok teşekkür ederiiiim.Ama ben resim koymayı bilmiyorum Anca bunları verebilirim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.