Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 alaturka 'ya cok tesekkür ederim, herkesin senin gibi dostu olmali.. yaw daha evvel en sevdigim cicegi hedaye etmistim sana simdi ise baska bir güzel cicek secmekte zorlandim bayagi bi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ama bu sarı kırmızı.. ossun senden geldi ya oda güzeldir.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Bozan, erbay, focal, geceyağmuru, emilypandora, natali, celine, golgi, şevval, terapi, jön.... sağolasın abicim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Forumdaki tüm babaların ve forumdaki arkadaşlarımın babalarının BABALAR GÜNÜ'nü kutlarım,çiçeğim onlara.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2006 ama bu sarı kırmızı.. peki bu iyi mi Taurismutis cok sag ol ! Bunlarda benden tüm Babalara Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 babama ve bütün babalara....... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 peki bu iyi mi eh işte.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 peki bu iyi mi eh işte.. Sayman sen baba mısın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Babalar günün kutlu olsun Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 teşekkür ederim... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 eh işte.. anam bi cicek begendiremedim be yaw Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Bize bu güzel çiçekleri layık gören sevgili sedelina'ya kucak dolusu çiçek de benden... Ayrıca gecekuşu,bilimselci ve dipnot dostlarıma da buradan çiçek gönderiyorum... Çicekler için teşekkürler ayrımsız, iyi ve güzel arkadaşım... *** Baba olan bütün forumdaşlarımın bu güzel gününü kutluyor... Sana ve bütün forumdaş dostlarıma sevgilerimi yolluyorum... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Sevgili forumdaşım kralx ; ifadelerimi böyle yorumlayacağını tahmin etmeliydim... Neyseki bunca zamandan sonra espri anlayaşını kavrayabiliyorum. Yoksa böye kültürlü bir adam "tesadüf" kelimesine neden takılıp kalsın ki? Bence kelimelerin arkasında saklı olan samimiyet bu olsa gerek. Sevgili Karlx !... Her fırsatta kullanılan mecaz anlamları bile iğnelemek için fırsat kollamak yada bilinç altı bu yaklaşlımları göstermek.... Şu anda düşünüyorumda forumdaşların birbirlerine çicek verdikleri bu sevgi dolu yerde, mecaz anlamda da olsa forumdaşlarının gönlünü almaya çalışan bir kişiye ne gerek var bu tür iğnelemeleri yapmanın..? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Sevgili gecekuşu ben yamyama iğneleme falan yapmadım ya Sadece latifeydi... Yamyam beni anlar boşversen.. Bak o da geri kalmamış.. Bu çiçek yamyama ve gecekuşuna.. Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Sevgili gecekuşu ben yamyama iğneleme falan yapmadım ya Sadece latifeydi... Yamyam beni anlar boşversen.. Bak o da geri kalmamış.. Bu çiçek yamyama ve gecekuşuna.. Teşekkürler karlx, sanalda da olsa bu çiceği sevinçle alıyor...Saygıyla öpüyor ve sevgiyle kokluyorum... Babalar gününde çok anlamlı oldu bence... Sevgiler sunuyorum... Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2006 butun babalara gitsin benim çiçeklerim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 BABAMA.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Emily_pandora,martı_name,gülsün,made,adrenalin,birce,focal,kralx,mineu,gezgin, cerenimoo,tanie_hayde,mizyal,mystic river,serenade,kgkirlangic,angelflower, nicomedias,by_x_men ve erdoğan için gelsin.. teşekkürler şevvalim bende çiçeğimi figaroya gönderiyorum sen bu forumun çirkin ördek yavrusu değilsin ki Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 uzun zamandan sonra görmekten büyük mutluluk duyduğum forumdaşlarıma gelsin bütün çiçekler.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Uzun zamandan sonra geri geldiğin için sana maden :clover: hoşgeldin Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Eren Gülsün Larsie Erbay Aysum, Sedelina, Celine, Aça, Gece Yağmuru, Mine, Angelflower, AlaTurka,Güll, Paula, Taurus, Güzelyaz, Focal, Kralx, Gloria, Tan vakti, Serenade.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 çok teşekkür ederim uğur böceğimmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.