Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 --Celine-- (bu güzel imza icin..), JhonyWalker, Wyattearp, Gezgin, yolumun kesistigi herkese... ve sevipte kavusamayanlar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Natalia, focal, sara k (demek ayni kisiye ters gitmisiz ), Ilbey. ve seven, sevmeyen, taniyan tanimayan herkese en sevdigim cicekler... bu da adrenaline... hala kin güdüp aylar evvel yasanilan tatsiz bir münakasayi buraya tasima geregi duydugu icin... sen daha ordamisin sanada eyvallah... teşekkür ederim alaturka uzun bir aradan sonra seni görmek güzel benim çiceklerim aça,güll,aysum,natalie,gülsün,sedelina,erbay,gece,sardunyam,mine,jön,focal,made,angel,seranede,yumote,kralx, tan we adını sayamadıgım tüm arkadaşlarıma gitsin.. :D teşekkür ederim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 madeye, çiçekten çok senin adını burda görmek beni mutlu etti.......sağol güzel insan............. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 ne kadar çok çiçek almışım adrenalin çok teşekkür ederim..seni görmek güzel ve seni görmek istediğimiz başka yerler de var,sevgiler celine natalie sardunyam çok teşekkürler Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 benim için her zaman yerleri farklı olan canlarıma gelsin.........karçiçeği....şevval....arman...seREnaDE....gorgi.....aziz.....eRBaY....adrenalin.......sayman22...... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 CeliNe'ye.....................sewgiler............ Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 adrenalin abi,natalia cadısı,celine,ve meydün ablama çok teşekkürler.... Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Erbay'a,Manidar'a,Maser'e,Natalia'ya,Aça'ya Bugün göremediğim; Sedoş'a,Güllü'ye ve Gloria'ya.. ve diğer adını yazmadığım arkadaşlarıma.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Nalları yüzünden yazamayana.. Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Teşekkürler parmaklarıyla pek güzel yazan.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 benim çiceklerim aça,güll,aysum,natalie,gülsün,sedelina,erbay,gece,sardunyam,mine,jön,focal,made,angel,seranede,yumote,kralx, tan we adını sayamadıgım tüm arkadaşlarıma gitsin.. :D Teşekkür ederim Celine çok naziksin.. Sana gezegenin bütün çiçeklerini ve güllerini gönderiyorum... Sevgilerimle.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 aca ya vereyimceline vereyim sedelinaya vereyim hadi alin ciceklerinizi doya doya koklayin kıslarr ben göremıom hanı çıçekkk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... gözün cikmayasica, papucum dama mi atildi.... daha yenice avatarina mavatarina cicek verdik, peh Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gözüm çıksında görüşürüz.. Sadece Alaturkaya .. ))) Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... teşekkür ederim dostum senin kalbimdeki yerin başka bende bu günkü çiçeklerimi dünyanın en güzel çiçeklerini TOFD (Türkiye omurilik felçlileri derneği) ne gönül verenlere vermek istiyorum Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... Tsk ederim Kral.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gözüm çıksında görüşürüz.. Sadece Alaturkaya .. ))) bi de zorla güzellik olmaz derler tesekkürler efem Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Erbay, Natali, Focal, Celine... Sizleri seviyorum... teşekkürler abi bende seni seveyrum... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Natali, Alaturka, focal, Erbay... Şiir hediyesidir, çiçekçi verdi... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Kral mahçup oluyos Tsk tsk ederis Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 CeLiNe-- cilekim alaTurka Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Ahhh benim ince sızım vişnem hayatım gelmişşşşşşş Tsk ederim canımın içi Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.