Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 çiçekler için teşekkürler arkadaşlar............... buda benden size gelsin......... saolasın bacım çok teşekkürler MINEU,sevgiler ben teşekkür ederim zeynom Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Erbay, Bozan, Focal, Dilku, Arman, Natali, Geceyağmuru, Golgi, Made, Şevval, Berceste, Alaturka, İlbey, Emilypandora, Sayman, Karakurt, Gerzgin ve isimleri aklıma gelmeyen, sevgi ve saygımdan emin olanlara.... Tsk ederim Bu da sana.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bu çiçeklerımde çaylaklığımı paylaştığım,sıkıntığımı attığım ilk forumdaşlarıma: güzelyaz,taş yürekli,emre_s,melıskoo,mıneu,hayal_et,gece yağmuru,krıptex, Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 MINEU (evlilik haberini burda paylastigi icin) Angelflower (dogum günü icin) Bozan ( aslinda ona söylecek laf bulamiorum, beni bir cok kez sasirtmistir) Sedat (atmasyonlari icin , hos geldin demek icin ve avatar icin ) Mystic River (onu tekrar buralarda görmek istedigim icin) Muhammed, Azizil ve Gorgi ( cok güzel yürekli delikanli olduklari icin) SanTo (yazilarini özledigim icin) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 kralx, sen üc demissin zamaninda ama .... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bu çiçeklerımde çaylaklığımı paylaştığım,sıkıntığımı attığım ilk forumdaşlarıma: güzelyaz,taş yürekli,emre_s,melıskoo,mıneu,hayal_et,gece yağmuru,krıptex, Tşk ederim Sedelinam Kankim,Ece Ablam,Angel Ablam Gülsün,Natalıa,AÇA,Güzelyaz,Sardunyam,Suheda,Serenade,Made İn Turkey,Hayal et,Yumote, Focal,Arman,İlbey Abim,Erbay,Jön,Emre_s,Kralx,DipNot,Taş Yürekli,Taurus Ve herkese Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tşk ederim Sedelinam Kankim,Ece Ablam,Angel Ablam Gülsün,Natalıa,AÇA,Güzelyaz,Sardunyam,Suheda,Serenade,Made İn Turkey,Hayal et,Yumote, Focal,Arman,İlbey Abim,Erbay,Jön,Emre_s,Kralx,DipNot,Taş Yürekli,Taurus Ve herkese Teşekkürler arkadaşım.. Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 çok teşekkür ederim yağmurum__farkettim de uzun zamandır çiçek vermiyorum kimseye made,karçiçeğim,angel,gece yağmuru,sedelina,sardunyam,aça,gülsün,natalie,cerenimoo ve ismini sayamadığım bütün bayan forumdaşlarım için gelin çiçeği de mine için Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 MINEU (evlilik haberini burda paylastigi icin) teşekkürler Kankim,Ece Ablam,Angel Ablam seni seviyorum kankim teşekkür ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 gelin çiçeği de mine için teşekkür ederim zeynom Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tsk ederim Yağmur abla Gülsün, Birce, Erbay, Kralx, Mine, Sedelina, Aysum, Angel, Sardunyam, Celine, Taurismutis, Suheda , Yumote, Aça Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tşk ederim Serenadem Bende seni seviyorum kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gülsün, Birce, Erbay, Kralx, Mine, Sedelina, Aysum, Angel, Sardunyam, Celine, Taurismutis, Suheda , Yumote, Aça teşekkürler toprağım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tsk ederim Yağmur abla Gülsün, Birce, Erbay, Kralx, Mine, Sedelina, Aysum, Angel, Sardunyam, Celine,Taurismutis , Suheda , Yumote, Aça Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tsk ederim Yağmur abla Gülsün, Birce, Erbay, Kralx, Mine, Sedelina, Aysum, Angel, Sardunyam, Celine, Taurismutis, Suheda , Yumote, Aça tşk ederim canımmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Rica ederim canlarıım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 nataliam ve gecem sağolun :flowers: bunlar da size Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 sedoşum, nataliam,gecem, mine, sardunyam, paula,taurus ve tüm beni sevenlere... sizden bi süre daha uzağım sizi özledim bunlar size arkadaşlar Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tşk ederim Sedelinam Kankim,Ece Ablam,Angel Ablam Gülsün,Natalıa,AÇA,Güzelyaz,Sardunyam,Suheda,Serenade,Made İn Turkey,Hayal et,Yumote, Focal,Arman,İlbey Abim,Erbay,Jön,Emre_s,Kralx,DipNot,Taş Yürekli,Taurus Ve herkese teşekkür ederim gecem ben de uzun zaman dır kimseye çiçek vermediğimi fark ettim bu vesile ile gecem, mineu,angelflower,gülsün,aça,natalia,meydün,karçiçeğim,azizilturco,arman,kralx,erbay,vakana,golgi,incomedias,a Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Tsk ederim Serenade Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 tsk,ederim arkadaslarim seviyorum sizi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 gülsün ve aysum bunlar da size Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 herkese çok teşekkür ederim... dünyanın bütün çiçekelri sizin olsun :clover: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.