Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 kankim teşkür ederim... bu gelin çiçeğide senin olsun canım Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 meydun bunlar sana canem gece yağmuru canım çok teşekkürler,bunlar senin için karçiçeği_m bunlar tabekii senin angelima bu çiçeklerde ismini sayamadığım herkese bütün foruma gelsin... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 zeynoya ve gülsüne teşekkürler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Zeynoom tşk ederim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 bu bir önceki mesajda açmayan çiçek yerine gelsin.........umarım açmıştır...................açmışsada bi daha gelsin....bütün forumdaşlarıma......canlarıma cigerlerime.... ya bugün bol bol çiçek veresim var bee......... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 meydun bunlar sana canem gece yağmuru canım çok teşekkürler,bunlar senin için karçiçeği_m bunlar tabekii senin angelima bu çiçeklerde ismini sayamadığım herkese bütün foruma gelsin... yeni gördüm teşekkür ederim güzelim çok güzeller benden de tüm foruma gelsin çiçekler Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2006 bu buzlu rakıya anason çiçeği heheh bu da angela Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 bu gülsün'e bu gece yağmuruna mineu'ya Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 karçiçeğim'e natalia'ya serenade Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 özlediğim niko'ya gelsin... ne kadar özlediğim çiçek sayısından belli... Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2006 bu da cerenimoo ya ...bende onu çookk özledim. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Sayman abicim çiçek için tşk ederim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 sayman abi bende teşekkür ederim Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 çok teşekkür ederim sayman sevgiler Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 ne zamandır gorusemedıgım forumdaslarıma... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 canımcım saymanın çok teşekkür ederim bu çiçek san gelsin....... bu çiçekte canım çiçeğim karçiçeğime gelsin........... adrenaline.....cerenimoya..... zeyno bu sana.....bide armana...... erbaya,focale,angele,minueye,gece yağmuruna,mizyale,böcüğüme,buzlu rakıya,taş galpliye,nicoya gelsin...... herkese verdik çiçek sanursam......aa gorgi kalmış..... tamam ağlama sanada verelim çiçek ama yeme..... buda adını yazmayı unuttuğum bütün forumdaşlara gelsin....... ööö yedircem ben o çiçeklerü sana Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 ööö yedircem ben o çiçeklerü sana hahahahhhh yedüycen mi baa çiçekleüüüü...... sewe sewe yerim ....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 benim dostlarım hepsi eşsiz birer çiçektir aşk sevmekten çok beklemeyi bilmektir bu çiçekler değer bilen bütün dostlarıma gitsin herkes sevdasını kalbine bir çiçek gibi diksin..... onlar kendilerini bilirler.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.