Φ mizyal Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 tesekkurler tatlısı... bunlarında yuregınde umut cıceklerı yetıstıren, seven, ozleyen, bekleyen, aşkı yasayan o guzel gonullere gelsın.... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 bu çiçekde bana darılan angel'ıma gelsin mıneu,mizyal,made, arman ,adrenalin ,gece yağmuru ,focal ,sayman ,felamexx ,karçiçeğim ,aziz , angelflower, gülsün, natalia ,cerenimooo...ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara gelsin kusura bakmayın .. MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara, tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola... tüm çiçek verenlere teşekkürler bu çiçekler de benden tüm foruma gelsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 eski dostlar henüz eskimediler onlar hala kendilerinin eskidiklerine inansalarda hala sevilmekteler benden sana gelsin çiçekler ne diyim ben sana bilemiyorum ki........uyussun varya harbi tarafından hemde sana kızamıyorum dedimya...... Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 ne diyim ben sana bilemiyorum ki........uyussun varya harbi tarafından hemde sana kızamıyorum dedimya...... bak ne tesadüf bende sana kızamıyorum neden acaba sevdiğimden olabilirmi dersin Alıntı
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 üç çiçek atıyorum kim tutarsa ona nasib olur Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 bu bütün bayanlara gelsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 bütün bayanlara gelsin... 8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 amanın benim çiçeğim neden görünmüyor ya ? Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 bana çiçek vermeyen herkese erkek adama çiçek verilmez teşekkürler... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 bak ne tesadüf bende sana kızamıyorum neden acaba sevdiğimden olabilirmi dersin kimbilir belkide ondandır...... hmmm çiçeklerim bütün forum beylerine gelsin...........bizim günümüz ama olsun....özellikle liona gelsin.... Alıntı
Φ Lion53 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 kimbilir belkide ondandır...... hmmm çiçeklerim bütün forum beylerine gelsin...........bizim günümüz ama olsun....özellikle liona gelsin.... bende diyorum bugün çok önemli bir gündü ama neydi şimdi hatırladım dünya kadınlar günüydü dimii nasıl unuturum tüm kadınlara Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Benden herekese gelsin Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 çiçeğim çıkmamış tekrar edeyim benden herkese gelsin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 canlarıma cigerlerime forumdaşlarıma gelsin.................... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 sanada teşekkürler gezgincim Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 anam ben çiçek istemiyom zaten kendim çiçeğim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Visneme , bi de herkese Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 tüm gs lilere bi bardak soguk su Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.