Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ff_behindback2.jpg

tesekkurler tatlısı... :)

cicek_bahcesi.jpg

bunlarında yuregınde umut cıceklerı yetıstıren, seven, ozleyen, bekleyen, aşkı yasayan o guzel gonullere gelsın....

Gönderi tarihi:

ar227_large.jpg

bu çiçekde bana darılan angel'ıma gelsin :D

cicek013.jpg

mıneu,mizyal,made, arman ,adrenalin ,gece yağmuru ,focal ,sayman ,felamexx ,karçiçeğim ,aziz , angelflower, gülsün, natalia ,cerenimooo...ve adını unuttuğum diğer arkadaşlara gelsin kusura bakmayın ..

ar178.jpg

MINEU,arman,angelflower,GoLGi_AyGiTi,cerenimoo,*NATALIA*,şevval,GÜLSÜN,mizyal,azizile, meydüne, karçiçeğime, adrenaline, nikoya, femalexe, erbaya, gezgine, saymana ,gece yağmuru,hatırlayamadıklarıma,unuttuklarıma,beni unutanlara,

tum sevenlere,özleyenlere,merak edenlere,bekleyenlere.......vs gelsin

08cc_222.jpg

bu nadide çiçek gece kuşu,arman,angel,erbay,azizil,meydün,karçiçeği,sayman,golgi,femalex,aysum,gülsün,buzlu rakı,cerenimo,adrenalin,focal,gezgin,mizyal,natalia,şevval,thalia,mara bulge,cyrano,kralx,ilbey,tania hayde,gençaslan ve nikoya gelsin... adını unuttuğum varsa affola...

tüm çiçek verenlere teşekkürler

bu çiçekler de benden tüm foruma gelsin :)

195.jpg

100.jpg

Gönderi tarihi:

ne diyim ben sana bilemiyorum ki........uyussun varya harbi tarafından hemde sana kızamıyorum dedimya...... :clover:

bak ne tesadüf bende sana kızamıyorum :wub:

neden acaba :unsure:

sevdiğimden olabilirmi dersin :)

Gönderi tarihi:

kimbilir belkide ondandır...... :) hmmm çiçeklerim bütün forum beylerine gelsin...........bizim günümüz ama olsun....özellikle liona gelsin.... :D

bende diyorum bugün çok önemli bir gündü ama neydi şimdi hatırladım dünya kadınlar günüydü dimii :) nasıl unuturum :unsure::clover: tüm kadınlara :clover::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.