Φ gezgin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 bu gün benim çiçeklerim made in ve doğum günü olan larsiye Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 ilk çiçeğim angel'ıma.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 hastalara-mutsuzlara-aşksızlara........ mutlulara-aşıklara....... buda bana ...oda beni sewiyoorrrrrr karçiçeğim..arman..böcük.....vakana......gorgi......erbay....sayman..focal....gece....angel...mizoş.....femalex.....gencaslan.....minue.......bütün foruma gelsin...... teşekkürler made kardeşim bendende sana ve foruma gelsin ilk çiçeğim angel'ıma.. teşekkür ederim hepinize Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 yaaaa ilk önce bana göndermezsen gelmez işte böleeeee Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 özlediğim adrenalin'e.. ve bu da; mineciğe Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 arman çiçekler sana canem... (Gece yagmuruna verirsin ) meydün hiç bakma öyle sana yok mineu seni de unutmadım.. cerenimo sana da bi dene çiçek... beni unutan kankama bi tane.. şimdilik bu kadar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 cerenimo saolasın bacımda biliyosun benim bilgisayarda resimler gözükmüyo, mutlaka çok güzel bi çiçektir gönderdiğin ama göremiyorum işte burdan golgi çok teşekkür ederim sanada gözlerim yaşardı valla Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 arman çiçekler sana canem... (Gece yagmuruna verirsin ) meydün hiç bakma öyle sana yok mineu seni de unutmadım.. cerenimo sana da bi dene çiçek... beni unutan kankama bi tane.. şimdilik bu kadar ver çiçeimi geriye o zaman........yaf neden yedin onu..ineke vercektim ben...... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 işte herkese gelsin çiçekler meydün mineu karçiçeği cerenimoo gece yağmuru adrenalin sayman aziz erbay ilbey mizyal female başkaaaaa golgi ( o bana vermemiş aMA ) arman ve tüm forumdakilere gelsinnn Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 işte herkese gelsin çiçekler meydün mineu karçiçeği cerenimoo gece yağmuru adrenalin sayman aziz erbay ilbey mizyal female başkaaaaa golgi ( o bana vermemiş aMA ) arman ve tüm forumdakilere gelsinnn böyle olmazki ama ya bugün ona yarın sna her gün herkese çiçek verirsen anlamı kalmaz... yoksa herkes aklımda yane... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 tamam şimdilik affedildin peki Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 tamam şimdilik affedildin peki yok yaaa... Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 özlediğim adrenaline çok teşekkür ederim cerenimoo,biraz geç görsemde.....buda sana.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 CANıma.....ve türkü yürekli dostlara gelsin......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 bugün doğumgünü olanlara gelsin çiçeklerim Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 arman çiçekler sana canem... (Gece yagmuruna verirsin ) meydün hiç bakma öyle sana yok mineu seni de unutmadım.. cerenimo sana da bi dene çiçek... beni unutan kankama bi tane.. şimdilik bu kadar ay kıyamam sana...sen benim burdaki ilk kanka dediğim vazgeçilmez kardeşimsin...al çiçekler sana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 unutulanlara gelsin o zaman bu çiçekten bir tane isterim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 birtane ne demek bahçem sana feda olsun Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 ay kıyamam sana...sen benim burdaki ilk kanka dediğim vazgeçilmez kardeşimsin...al çiçekler sana inanayımmı Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 geceye armana adrenaline mineu karçiçeği female cerenimoo azizil erbay nico aysum gülsün made tüm foruma iştew Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 çok gözeller örtmenim yaa....valla hepsini kaptım kimseye vermem bananeee......bananeeeeee benden de sana gelsin........ Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 ulem bize çiçek armağan eden yok olsun be yinede ben herkese gönderiyom bi çiçek Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 sadece nico'ya gelsin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.