Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 angel a made in e mineu ya burda olmasa da ve dierlerine de tabiiki gönderiorum çiçek pintilik edip güççücük bi çiçei vermişsin onca kişiye ama ben sana böyük bi çiçek veriyom.... bu çiçek sewgili focala.... sewgili kerçiçiğime gelsin.... arman abeme gelsin ........ Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 made al bunlarda sana........... Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 pintilik edip güççücük bi çiçei vermişsin onca kişiye ama ben sana böyük bi çiçek veriyom.... şeyy ben nergisi çok severim ondann nergis vermek istemiştim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 sayman sana gelsin bak sen...teşekkürler.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 bu çiçek saymana bunlar adrenaline bunlar meydüne bunlar femalex e bunlar cerenimooya azizile Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 en küçügü bana gelmiş öle olsun! Gerçi bazılarının cüssesiyle eşit olarak verilmiş çiçekler neyse Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 en küçügü bana gelmiş öle olsun! Gerçi bazılarının cüssesiyle eşit olarak verilmiş çiçekler neyse valla istemeden oldu canım bulurum şincik büyüğünü merci.. reca ederim efemm Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 teşkür janem...... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 kankam enişteme femalex meydün nico sayman adrenalin cerenimoo gezgin arman angel karçiçeği gece yağmuru golgi vee adını sayamadıgım tum forumdaşlarıma Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 KAnkam çok güzeller sağol Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 saol mizyal...teşekkürler buda sana.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2006 teşekkür ederim mizyall bu dasana gelsin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 angel a made in e mineu ya burda olmasa da ve dierlerine de tabiiki gönderiorum çiçek teşekkür ederim femalexim burda olmasamda beni unutmamışsın... bende çiçeklerimi hafta sonunda burda bulunan ve birbirlerine çiçek gönderirkene beni unutan ve unutmayan bütün forum sakinlerine gönderiyorum... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 made al bunlarda sana........... allam yaa sankim kurbağayımda nilüferin yaprağında oturacam verdiği çiçee bak......... al bu benden sana gelsinde utan...çiçek ne demek gör...... vakanaya azize,saymana erbaya,mizyale femalex,cerenimo,geceyağmuru,mineu,angele...... buda bütün foruma........ Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Çiçek ve güllerden oluşan bir bahçem vardı.. Adı sevgi bahçesiydi.. Bir gün ateşten bir yel esti.. Ne çiçek, ne gül ne de sevgi kaldı.. Birşey veremiyorum sizlere arkadaşlar.. Üzgünüm......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 olsun be kralx birgün yağmur yağar o bahçeye ve çiçekler yeniden açar... meydün çiçekler için teşkür bacım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 mizyal ve made in turkey tşk ederim Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 sewgili karl hoş geldin seni forumda görmek güzel........sana çiçek bahçesi veriyorum kardeş.......umarım herşey eskisi gibi olur........ Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 made al bakalım madem onu beğenmedin..... mizyal çiçekler için teşekkürler bunlarda sana..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 teşkür......valla bunlar gözel...... arsızlığın gözü çıksın beeaaaa...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2006 mizyal teşekkürler ... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.