Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bu seferr sölicem geldiğimden beri beni yalnız bırakmayan

saymana

ilbeye

made in e

mineu ya

seseye sonracıma azizile

erbaya

çiçekler gelsin gelsin gelsin

saolun saolun saolun :stuart::stuart::clover::clover::clover::D:blushing:

[/quotea

angel teşekkürler benim çiçeklerimde sana gelsin :clover::clover::clover:

mineu yeni avatarın çok güzel buda sana gelsin.. :clover:

yeni avatarımın beğenildiğine sevindim :) saol sayman... bu çiçeklerde senin olsun :flowers:

Gönderi tarihi:

vakana--düşünce ve görüşlerini begendigim için.

golgi aygıtı---beni satrancta rezil ettiği için

bir de kendim çünkü teselliye ihtiyacım var..eheh :D

meydün canem bütün kaktüsler sana :devil:

cerenimo takma kafana ne zaman kaşınırsan ben burdayım canem :P aha bak sanada zeytin dalı uzatıyom :D

bi çiçekte ainariele gitsin bea

Gönderi tarihi:

vakana--düşünce ve görüşlerini begendigim için.

golgi aygıtı---beni satrancta rezil ettiği için

bir de kendim çünkü teselliye ihtiyacım var..eheh :D

eyvallah cerenimoo sağol......bendende sana saymana,azizile,made ye erbaya ilbeye gitsin çiçekler..........

birde aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara........... :clover::clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

bende çiçeklerimi vakanaya,azizile,meydüne, karçiçeğime, golgiye ( :rolleyes: ) , angela,femalexe gönderiyim :clover::clover::clover:

ilbeyi ve saymanıda unutmayalım...

Gönderi tarihi:

bende çiçeklerimi vakanaya,azizile,meydüne, karçiçeğime, golgiye ( :rolleyes: ) , angela,femalexe gönderiyim :clover::clover::clover:

teşekkür ederim bende bana çiçeek gönderenlere göndereyim teşekkür için göndermeyenlere de gelsin :flowers: :flowers: :clover::flowers:

Gönderi tarihi:

bende teşekkür ederim femalex... angel sanada... burda hoşca vakit geçirmeye çalışıyoruz, tabiki birbirimize karşı iyi olucaz... ;)

Gönderi tarihi:

ayy çok teşekkür ederim mineu :blushing:

bende çiçek verçemmm

mineuya :flowers: angelflower a :flowers: madeinturkey e :flowers: karaçiçeğime :flowers:

ilk geldiimden beri çok iyisiniz saolun :blushing:

sana da teşekkürler femalex

ama bu sefer çiçeklerimi sadece mineu ya vereceğim karşılaştığım en pozitif insan olduğu için bi de deneyimli oluşumu hatırlattığı için :blushing::blushing::wub::flowers: :flowers

Gönderi tarihi:

Alınmaca gücenmece olmasın.. Bugün forumun en tatlı meleklerine çiçeklerim.. Karçiçeğim Made İn Turkey ve Golgi Aygıtına ( evet evet golgide bir melek şaşırmayın :P )

Gönderi tarihi:

bende çiçeklerimi vakanaya,azizile,meydüne, karçiçeğime, golgiye ( :rolleyes: ) , angela,femalexe gönderiyim

teşekkür ederim bende bana çiçeek gönderenlere göndereyim teşekkür için göndermeyenlere de gelsin :f

ayy çok teşekkür ederim mineu

bende çiçek verçemmm

mineuya :flowers: angelflower a madeinturkey e karaçiçeğime

ilk geldiimden beri çok iyisiniz saolun :blushing:

sana da teşekkürler femalex

ama bu sefer çiçeklerimi sadece mineu ya vereceğim karşılaştığım en pozitif insan olduğu için bi de deneyimli oluşumu hatırlattığı için

Alınmaca gücenmece olmasın.. Bugün forumun en tatlı meleklerine çiçeklerim.. Karçiçeğim Made İn Turkey ve Golgi Aygıtına ( evet evet golgide bir melek şaşırmayın :P )

işte bu forumu ben bu yüzden seviyorum..............

sevgi yumağı olmuş burası yahuuuu........ buda benden hepinize gelsin.........

03397yy.jpg

Gönderi tarihi:

ben gücendim ama arman :( aşkolsun ya... :unsure:

Gönderi tarihi:

o işaret nedür??

hee arman zaten iyilik meleği ah caneeem ::D

[quote name='made in turkey!' date='Feb 8 2006, 03: yeni buketim...:P

gorgiciğim kaktüsüde sewe sewe kabul ettim..gözüm gibi bakacam......dikenleri kocaman olunca sana iade etcem...... -_-

yav ben onları sana özel sivrilttim yedinmi yoksa idkenleri :D

Gönderi tarihi:

işte bu forumu ben bu yüzden seviyorum..............

sevgi yumağı olmuş burası yahuuuu........ buda benden hepinize gelsin.........

03397yy.jpg

teşeşkkür ederim kendi adıma ben de resim eklemeyi bilseydim güzel çiçekler verirdim ama ancak bunu bilyom :flowers: :flowers:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.