Φ sayman22 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 mineu yeni avatarın çok güzel buda sana gelsin.. Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2006 çiçek verenlere teşekkür alamayanlara çiçek Sayman ayıp ettin yani anlamadınmı be? Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 bu seferr sölicem geldiğimden beri beni yalnız bırakmayan saymana ilbeye made in e mineu ya seseye sonracıma azizile erbaya çiçekler gelsin gelsin gelsin saolun saolun saolun [/quotea angel teşekkürler benim çiçeklerimde sana gelsin mineu yeni avatarın çok güzel buda sana gelsin.. yeni avatarımın beğenildiğine sevindim saol sayman... bu çiçeklerde senin olsun Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 bu sefer ben kendime verecem kimse bana vermiyor. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 bana kimse çiçek vermiyor diyenlere gelsin bbu çiçekler de ben başka çiçek göndermek istiyom ama buraya nası ekleyeceğimi bilmiyorumm Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 dur üstüme alınayım çoook sağol... çok yüzsüzümdür... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 alın zaten sana göndertmiştim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 gezgin çiçek mi istiyo istediğin çiçek olsun be bacım... angel'ada gelsin bare çiçekler.... Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 vakana--düşünce ve görüşlerini begendigim için. golgi aygıtı---beni satrancta rezil ettiği için bir de kendim çünkü teselliye ihtiyacım var..eheh Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 vakana--düşünce ve görüşlerini begendigim için. golgi aygıtı---beni satrancta rezil ettiği için bir de kendim çünkü teselliye ihtiyacım var..eheh meydün canem bütün kaktüsler sana cerenimo takma kafana ne zaman kaşınırsan ben burdayım canem aha bak sanada zeytin dalı uzatıyom bi çiçekte ainariele gitsin bea Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 vakana--düşünce ve görüşlerini begendigim için. golgi aygıtı---beni satrancta rezil ettiği için bir de kendim çünkü teselliye ihtiyacım var..eheh eyvallah cerenimoo sağol......bendende sana saymana,azizile,made ye erbaya ilbeye gitsin çiçekler.......... birde aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara........... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bende çiçeklerimi vakanaya,azizile,meydüne, karçiçeğime, golgiye ( ) , angela,femalexe gönderiyim ilbeyi ve saymanıda unutmayalım... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bende çiçeklerimi vakanaya,azizile,meydüne, karçiçeğime, golgiye ( ) , angela,femalexe gönderiyim ilbeyi ve saymanıda unutmayalım... teşekkür ederim bende bana çiçeek gönderenlere göndereyim teşekkür için göndermeyenlere de gelsin :flowers: Alıntı
Φ femalexx Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ayy çok teşekkür ederim mineu bende çiçek verçemmm mineuya angelflower a madeinturkey e karaçiçeğime ilk geldiimden beri çok iyisiniz saolun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bende teşekkür ederim femalex... angel sanada... burda hoşca vakit geçirmeye çalışıyoruz, tabiki birbirimize karşı iyi olucaz... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 ayy çok teşekkür ederim mineu bende çiçek verçemmm mineuya angelflower a madeinturkey e karaçiçeğime ilk geldiimden beri çok iyisiniz saolun sana da teşekkürler femalex ama bu sefer çiçeklerimi sadece mineu ya vereceğim karşılaştığım en pozitif insan olduğu için bi de deneyimli oluşumu hatırlattığı için :flowers Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Alınmaca gücenmece olmasın.. Bugün forumun en tatlı meleklerine çiçeklerim.. Karçiçeğim Made İn Turkey ve Golgi Aygıtına ( evet evet golgide bir melek şaşırmayın ) Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bende çiçeklerimi vakanaya,azizile,meydüne, karçiçeğime, golgiye ( ) , angela,femalexe gönderiyim ilbeyi ve saymanıda unutmayalım... teşekkür ederim bende bana çiçeek gönderenlere göndereyim teşekkür için göndermeyenlere de gelsin :f ayy çok teşekkür ederim mineu bende çiçek verçemmm mineuya angelflower a madeinturkey e karaçiçeğime ilk geldiimden beri çok iyisiniz saolun sana da teşekkürler femalex ama bu sefer çiçeklerimi sadece mineu ya vereceğim karşılaştığım en pozitif insan olduğu için bi de deneyimli oluşumu hatırlattığı için Alınmaca gücenmece olmasın.. Bugün forumun en tatlı meleklerine çiçeklerim.. Karçiçeğim Made İn Turkey ve Golgi Aygıtına ( evet evet golgide bir melek şaşırmayın ) işte bu forumu ben bu yüzden seviyorum.............. sevgi yumağı olmuş burası yahuuuu........ buda benden hepinize gelsin......... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Alınmaca gücenmece olmasın.. Bugün forumun en tatlı meleklerine çiçeklerim.. Karçiçeğim Made İn Turkey ve Golgi Aygıtına ( evet evet golgide bir melek şaşırmayın ) ben gücendim ama arman aşkolsun ya... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 beni gerçekten seven herkes üstüne alınabilir.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bütün çiçekler için sağolun canlarım cigerlerim........... yeni buketim... gorgiciğim kaktüsüde sewe sewe kabul ettim..gözüm gibi bakacam......dikenleri kocaman olunca sana iade etcem...... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 bende çiçeklerimi vakanaya,azizile,meydüne, karçiçeğime, golgiye ( ) , angela,femalexe gönderiyim ilbeyi ve saymanıda unutmayalım... o işaret nedür?? Alınmaca gücenmece olmasın.. Bugün forumun en tatlı meleklerine çiçeklerim.. Karçiçeğim Made İn Turkey ve Golgi Aygıtına ( evet evet golgide bir melek şaşırmayın ) hee arman zaten iyilik meleği ah caneeem : [quote name='made in turkey!' date='Feb 8 2006, 03: yeni buketim... gorgiciğim kaktüsüde sewe sewe kabul ettim..gözüm gibi bakacam......dikenleri kocaman olunca sana iade etcem...... yav ben onları sana özel sivrilttim yedinmi yoksa idkenleri Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 işte bu forumu ben bu yüzden seviyorum.............. sevgi yumağı olmuş burası yahuuuu........ buda benden hepinize gelsin......... teşeşkkür ederim kendi adıma ben de resim eklemeyi bilseydim güzel çiçekler verirdim ama ancak bunu bilyom :flowers: Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2006 burdaki gerçek dostlara.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.