Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2005 19 yıl bu ne ya koca sayfada toplasan 10 msj anca var her yer koca koca çiçek resimleri ile dolu çiçek dalinda güzeldir benim çiçeklerimin kimlere gidecegi belli: karçiçegim, made in, sevval, pandora, abim, cyrano, asterix, golli.... baska da yok
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl MARAM CANIMCIM SOL KOLUM BENİM.....ŞİMDİ KIZACAKSIN BELKİ YİNE SAYFAYI DOLDURDUN DİYE AMA SANA BENDE BİR ÇİÇEK VERMEK İSTEDİM....AYRICA TEŞEKKÜRLER
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl ilk sekizde yer almak gözel sağol mara çiçekler için........ ama ben furumun bütün gelmiş geçmiş ve de daha gelememiş üyelerine veriyorum çiçekleri.......
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl bu ne ya koca sayfada toplasan 10 msj anca var her yer koca koca çiçek resimleri ile dolu çiçek dalinda güzeldir benim çiçeklerimin kimlere gidecegi belli: karçiçegim, made in, sevval, pandora, abim, cyrano, asterix, golli.... baska da yok maram teşekürler benden de sana gelsin sevecenliğine
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Bir çiçek Karçiçeğine ona arkadaşlık etsin diye Bir çiçek made in Turkeye çiçekler onun gibi güzel koksun diye Bir çiçek de bana karanlığıma aydınlık olsunlar diye Tüm çiçekler size forumda ki herkese
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl arkadaşlar bendende hepinize 2 çiçek üçüncü çiçeği ben vereceğim çiçeklerin en güzeline
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Bir çiçek made in Turkeye çiçekler onun gibi güzel koksun diye dağıttın beni be maystro.........sana kötü davrandığım için üzgünüm.... seni kollayıp koruyacam.......zuhahahhhh aha bak bende sana çiçek verem.... gününde yaşamında aydın olsun arkadaş.......içini aydınlık tutki ışığını hiç kaybetmeyesin.....
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl MYSTRA TEŞEKKÜRLER KARDEŞ ÇİÇEK İÇİN....BUNLAR SANA BU ÇİÇEKTE FORUMDAKİ KALBİ KIRIK ESKİ BİR DOSTUMA GELSİN O KENDİNİ BİLİR BİR ÇİÇEKTE FORUMDAKİ GÜZEL YAZILARINDAN DOLAYI CYRANOYA GELSİN...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Yaşamak bu yangın yerinde Her gün yeniden ölerek Zalimin elinde tutsak Cahile kurban olarak Yalanla kirlenmiş havada Güçlükle soluk alarak Savunmak gerçeği çoğu kez Yalnızlığını bilerek Korkağı, döneği, suskunu Görüp de öfkeyle dolarak Yaşamak görevdir yangın yerinde Yaşamak insan kalarak Ataol Behramoğlu şiiri asterin imzasından çarptım....çok hoş bütün furuma armağan ediyorum.......
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl benden de gelsin bütün foruma dünyanın en güzel çiçekleri ayyy ben senin adini yazmamisim çiçegim sana da gidiyordu affet yazmayi unutmusum
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Yaşamak bu yangın yerinde Her gün yeniden ölerek Zalimin elinde tutsak Cahile kurban olarak Yalanla kirlenmiş havada Güçlükle soluk alarak Savunmak gerçeği çoğu kez Yalnızlığını bilerek Korkağı, döneği, suskunu Görüp de öfkeyle dolarak Yaşamak görevdir yangın yerinde Yaşamak insan kalarak Ataol Behramoğlu şiiri asterin imzasından çarptım....çok hoş bütün furuma armağan ediyorum....... e ben de bu durumdaaa made in imzayı armağan edeyim ne yapayım başka çare yok tüm foruma, sakının kızlar made in imza geliyor...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl eski günleri yadederek ciceklerimi.. Canugur abime... Milkyway kardesime.. ve forumun en sevdigim delisi Interlock a vermek istiorum...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl KARÇİÇEĞİ BUDA SENİN İÇİN SENİN GİBİ ARKADAŞLAR BUNLARDA SİZİN İÇİN
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl e ben de bu durumdaaa made in imzayı armağan edeyim ne yapayım başka çare yok tüm foruma, sakının kızlar made in imza geliyor...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl KARÇİÇEĞİ BUDA SENİN İÇİN SENİN GİBİ çok teşekkür ederim focal bayıldım çiçeğe çok güzelmiş....bende sana bunları veriyorum.bilgisayarımda sorun var bişi atamadım kusura bakma artık...
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Yazar KRALX'E SEBEBİNİ O BİLİR Teşekkür ederim mizyalcim.. Aynen benden de sana... Bu arada birşey belirtmek istiyorum... Önceleri hemen hehemen bütün arkadaşlarımdan günbaşına en az bir çiçeğim vardı. Bakıyorumda hepsi tuz buz oluvermişler, kopmuşlar kralxten.. Şunu anladımki, bu forumda dinden bahsetmiceksin......(Ama ben gene bahsedeceğim..) Yanlış anlamayın, çiçek falan istediğimden değil, çiçek veren veriyor zaten.. Benimkisi masum bir serzenişten ibaret... Devam..... Saygılar-Sevgiler..
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Ben ne çiçek ne de hediye vermesini beceremem ... Dikkatsiz ve düşüncesiz bir o kadarda yaramaz biriyim.. Ama Allah biliyor ya bir çiçek bahçem olsaydı eğer Kırdığım kırmadığım herkesi çiçeklere boğardım... Sevgilerimle.....
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2005 19 yıl Yazar O zamn allah sana bir çiçek bahçesi nasip etsin.. Bende kırdığım yada kırmadığım bütün arkadaşlarıma türlü türlü çiçekler gönderiyorum.. Hemde kelebekleriyle beraber...))
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.