Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin hmmmm cok tesekkür ederim Sevval, en sevdigim cicekler...
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl uzun zamandır kimseye çiçek vermiyorum, bana çiçek verme nezaketinde bulunan, şevval ve alaturkaya öncelikle ve karçiçeğim, mohican ve tüm dostlara...
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl Bu arada made in bakıyorumda yokluğumdan istifade ileti sayısında geçmişsin beni.. E şimdi ben seni yakalamazmıyım
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin TEŞEKKÜRLER ŞEVVAL(ben lalalaa şimdi tania hayde hani farketmeyenler olmuştur diye söyliyim dedim) BENDEN DE SANA
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl Bu arada made in bakıyorumda yokluğumdan istifade ileti sayısında geçmişsin beni.. E şimdi ben seni yakalamazmıyım arman beni yakalaymaz arman beni yakalayamaz....... canım ya .......yokluğundan yararlananın gözü çıka.....
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl Bu arada made in bakıyorumda yokluğumdan istifade ileti sayısında geçmişsin beni.. E şimdi ben seni yakalamazmıyım salla bea boş boş yazıyo işte o yüzden bu akdar post var onda
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl salla bea boş boş yazıyo işte o yüzden bu akdar post var onda aa bakın guççük beyin postları ne kadar dolu......
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl Yazar Sevgili Arman aramıza tekrar hoşgeldin.. Bütün çiçekler sana....
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2005 19 yıl onlar kendilerini bilirler; Üstüme alınıyorum ve kankama teşekkür ediyorum!
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl pandoram - alaturka - mara - lalalaa -asterix - mohican - koba - cyrano bu papatyalarda size gelsin ah canim ben bunu nasil da görememisim???? çook tesekkür ederim sevdigim bütün çiçekler gelsin sana.. hem de kucak dolusu unutma: dünyayi güzellik kurtaracak
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl aa bakın guççük beyin postları ne kadar dolu...... ben dolu die iddaa etmiyomki alla alla... yaşlılıgına veriom ahahah
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2005 19 yıl sen ve mizyal sadce kanka başkada yoq walla bakıyorumda ben bu kadar az yazmazdım bu foruma hep bu made denen pos bıyık ın sayesınde sogudumwalla
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl sen ve mizyal sadce kanka başkada yoq walla bakıyorumda ben bu kadar az yazmazdım bu foruma hep bu made denen pos bıyık ın sayesınde sogudumwalla hadi yaaaa.......benim sayemde soğumuş senin içinde yazmak yokmuş arkadaş ben inat olsun diye yazıyorum.........hayat direnmekten ibarettir........asla başını önüne eğmelerine müsade etme...... yıkılmadım ayaktayım.... dımdım tıss.. aha bak sana bi bukep verem......kendi ellerimle topladım....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.